You are here

Vier Klantenweekend met een relatiegeschenk van Eurogifts

Pagina afdrukken

Vier Klantenweekend met een relatiegeschenk van Eurogifts

Zelfstandige of niet, een heel groot deel van uw inkomsten heeft u te danken aan uw klanten. Mensen die telkens weer voor u kiezen en vertrouwen hebben in uw producten, diensten of service. Hen bedanken voor dat vertrouwen? Tijdens het Klantenweekend op 1 en 2 oktober, kan dat. Geeft u uw klanten graag een attentie groot of klein mee? Duik dan zeker eens in het uitgebreide assortiment van Eurogifts. 

Algemene geschenken

Het gepaste geschenk vinden voor uw klanten is een uitdaging. Soms hoeft u het echter niet ver te zoeken. Kleine gadgets die iedereen gebruikt in het dagelijkse leven, zijn altijd een winnaar toch? Denk maar aan pennen, aanstekers of een leuke sleutelhanger. Geeft u graag wat aandacht aan duurzaamheid? Dan zijn er ook heel wat ECO-alternatieven zoals drinkflessen of tote bags. Aan u de keuze!  

geschenken-voor-klantenweekend

Branchespecifieke geschenken

Horeca

U werkt in de horeca? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een geschenk dat verband houdt met uw werkomgeving. Bij Eurogifts hebben we heel wat passende items in de aanbieding. Zo kunt u uw klanten bijvoorbeeld een gepersonaliseerde mok, glas of flessenopener schenken. En als u iets kleiners voor ogen heeft bijvoorbeeld snoepjes met een gepersonaliseerde wikkel of een branded doosje met muntjes. 

Meer weten? Twijfel niet om ons te contacteren.

geschenken-voor-klantenweekend 

Winkel

Baadt u een winkel uit? Dan is een tas het ideale geschenk voor uw klant. De producten die ze bij u kopen, kunnen ze zo makkelijk meenemen naar huis. En als u ervoor kiest om de tas te laten bedrukken, staat uw merk en/of logo ook nog eens in de kijker. Een dubbele win!

IT en multimedia

Wie eerder onder de IT- en multimediasector valt, zoekt misschien iets anders dan bovenstaande suggesties. Wat dacht u van een powerbank, USB-stick of een laptophoes? De opties bij Eurogifts zijn werkelijk eindeloos. Ongetwijfeld vindt u een geschenk dat uw branche op het lijf geschreven is en waar uw klanten oprecht blij mee zullen zijn. 

Geschenken aan een Laagste Prijs Garantie

Een van bovenstaande artikelen voordelig laten bedrukken als relatiegeschenk voor uw klanten? Vertrouw op Eurogifts. Wij personaliseren uw relatiegeschenken met de nodige zorg en maken daarbij gebruik van kwalitatieve, duurzame materialen. Op een selectie van artikelen garanderen we trouwens altijd de laagste prijs. Vindt u hetzelfde geschenk aan een betere prijs bij de concurrent? Dan passen wij onze prijs aan.

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de Laagste Prijs Garantie. Vragen? We beantwoorden ze graag. 

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Voordelige relatiegeschenken voor de Week van de Mobiliteit

De Week van de Mobiliteit zit er weer aan te komen. Dit initiatief van Het Netwerk Duurzame Mobiliteit zet - naar eigen zeggen - mensen zo veel mogelijk op de goede weg. Letterlijk dan. Want van 16 tot 22 september wordt duurzame mobiliteit in Vlaanderen, Wallonië en ver daarbuiten extra in de kijker gezet. Dat gaat gepaard met tal van leuke initiatieven zoals Autovrije Zondag en in Vlaanderen Strapdag. Het doel? Mensen bewust maken van de impact die hun dagelijkse vervoermiddelen hebben op het milieu, en hen zo te motiveren om vaker een CO2-neutraal alternatief te kiezen. 

Lees meer

Back to school: een voordelig relatiegeschenk voor leerkrachten en leerlingen

Alhoewel de zomervakantie nog volop bezig is, bereiden heel wat scholen zich alweer voor op het nieuwe schooljaar. Inschrijvingen stromen binnen, opknapwerken worden uitgevoerd en de zoektocht naar leerkrachten loopt. Het uitgelezen moment om al eens te denken aan 1 september, de eerste schooldag. Maak de start van het jaar voor zowel leerkrachten als leerlingen extra aangenaam door hen te verwelkomen met een leuk relatiegeschenk. We zetten een paar fijne attenties voor u op een rij.

Lees meer

Zomerse relatiegeschenken aan de laagste prijs

De dagen worden langer, het kwik stijgt en we nemen weer iets vaker de fiets om ons te verplaatsen. Kortom: de zomer staat voor de deur. En zomer betekent natuurlijk met volle teugen genieten van terrasjes en barbecues met vrienden. Of misschien heeft u na twee jaar radiostilte wel een paar festivals op de planning? Een ding is in ieder geval zeker: mooi weer nodigt uit tot heel wat leuke activiteiten. Wilt u uw medewerkers hiervoor plezieren met een fijn extraatje? Bij Eurogifts kiest u uit een breed assortiment zomeritems.

Lees meer
Terug naar het overzicht