Vier Klantenweekend met een relatiegeschenk van Eurogifts

Vier Klantenweekend met een relatiegeschenk van Eurogifts

Zelfstandige of niet, een heel groot deel van uw inkomsten heeft u te danken aan uw klanten. Mensen die telkens weer voor u kiezen en vertrouwen hebben in uw producten, diensten of service. Hen bedanken voor dat vertrouwen? Tijdens het Klantenweekend op 1 en 2 oktober, kan dat. Geeft u uw klanten graag een attentie groot of klein mee? Duik dan zeker eens in het uitgebreide assortiment van Eurogifts. 

Algemene geschenken

Het gepaste geschenk vinden voor uw klanten is een uitdaging. Soms hoeft u het echter niet ver te zoeken. Kleine gadgets die iedereen gebruikt in het dagelijkse leven, zijn altijd een winnaar toch? Denk maar aan pennen, aanstekers, bedrukte mokken of een leuke sleutelhanger. Geeft u graag wat aandacht aan duurzaamheid? Dan zijn er ook heel wat ECO-alternatieven zoals drinkflessen of tote bags. Aan u de keuze!  

Branchespecifieke geschenken

Horeca

U werkt in de horeca? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een geschenk dat verband houdt met uw werkomgeving. Bij Eurogifts hebben we heel wat passende items in de aanbieding. Zo kunt u uw klanten bijvoorbeeld een gepersonaliseerde mok, glas of flessenopener schenken. En als u iets kleiners voor ogen heeft bijvoorbeeld snoepjes met een gepersonaliseerde wikkel of een branded doosje met muntjes. 

Meer weten? Twijfel niet om ons te contacteren.

geschenken-voor-klantenweekend 

Winkel

Baadt u een winkel uit? Dan is een tas het ideale geschenk voor uw klant. De producten die ze bij u kopen, kunnen ze zo makkelijk meenemen naar huis. En als u ervoor kiest om de tas te laten bedrukken, staat uw merk en/of logo ook nog eens in de kijker. Een dubbele win!

IT en multimedia

Wie eerder onder de IT- en multimediasector valt, zoekt misschien iets anders dan bovenstaande suggesties. Wat dacht u van een powerbank, USB-stick of een laptophoes? De opties bij Eurogifts zijn werkelijk eindeloos. Ongetwijfeld vindt u een geschenk dat uw branche op het lijf geschreven is en waar uw klanten oprecht blij mee zullen zijn. 

Geschenken aan een Laagste Prijs Garantie

Een van bovenstaande artikelen voordelig laten bedrukken als relatiegeschenk voor uw klanten? Vertrouw op Eurogifts. Wij personaliseren uw relatiegeschenken met de nodige zorg en maken daarbij gebruik van kwalitatieve, duurzame materialen. Op een selectie van artikelen garanderen we trouwens altijd de laagste prijs. Vindt u hetzelfde geschenk aan een betere prijs bij de concurrent? Dan passen wij onze prijs aan.

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de Laagste Prijs Garantie. Vragen? We beantwoorden ze graag.