Gepersonaliseerde fietsaccessoires voor wie fietsen verhuurt

Gepersonaliseerde fietsaccessoires voor wie fietsen verhuurt

Met de opmars van elektrische fietsen, speedpedelecs en e-steps stijgt de populariteit en belangstelling voor fietsen als duurzame manier van transport én als vrijetijdsbesteding. Dankzij de elektrische fiets is het namelijk niet meer zo’n onoverkomelijke opgave om lange fietstochten te maken. Dat hebben fietsverhuurbedrijven trouwens goed begrepen. 

Toeristische diensten in steden en gemeenten, maar ook recreatiegebieden, hotels en B&B's bieden vaak de mogelijkheid aan om een fiets te huren en de streek te verkennen. Zij kunnen bij Eurogifts terecht voor allerlei personaliseerbare fietsgadgets, die niet alleen de veiligheid van de fietsers garandeert, maar ook hun merknaam in de kijker zet. 

 

De voordelen van gepersonaliseerde fietsaccessoires

Verhuurt uw bedrijf op regelmatige basis fietsen? Dan hebben uw klanten zeker en vast baat bij enkele veilige fietsaccessoires. Wanneer u ze laat bedrukken met uw logo, doet er ook uw voordeel mee.  

 

Vergroot de klanttevredenheid

Wanneer u fietsaccessoires zoals lichten, fluohesjes, bellen, zadelhoesjes, telefoonhouders en reparatiekits voorziet, tilt u de fietservaring van uw klanten naar een hoger niveau. Ze waarderen de extraatjes die ze meekrijgen op hun fietstocht, waardoor ze positief tegenover uw bedrijf staan. 

 

Veilig de baan op 

Veiligheid speelt een grote rol wanneer u fietsen verhuurt. Niet alleen moet de fiets zelf in orde zijn, ook uw klanten moeten veilig de weg op. Door veilige fietsgadgets zoals lampen en fluohesjes ter beschikking te stellen, toont u betrokkenheid bij de veiligheid van uw klanten.

 

Merkbekendheid door bedrukte fietsgadgets

Fietsaccessoires met het logo of de naam van het bedrijf kunnen dienen als mobiele reclame. Denk aan bedrukte drinkflessen, hesjes, en zadelhoezen. Het bevordert uw merkbekendheid, want het logo is overal op de weg zichtbaar. Wanneer klanten tijdens het fietsen foto’s maken en die op sociale media plaatsen, staat uw merk misschien ook wel online te blinken.

 

Enkele fietsaccessoires in de kijker

Gepersonaliseerde fietsgadgets zijn een must-have voor elk verhuurbedrijf. De veiligheid van de klanten staat voorop en ook de eigen merkbekendheid speelt een rol. Maar welke fietsaccessoires zijn het beste geschikt als u fietsen verhuurt? Doe hier alvast wat inspiratie op. 

●     Met de Fietsbel Ringbike laat u andere fietsers weten dat u eraan komt. Zo steekt u hen veilig voorbij.  

●     Met het Veiligheidshesje Fluosafe zijn uw klanten (én uw logo!) zichtbaar in het verkeer. Door de opvallende kleuren en fluorescerende banden heeft elke weggebruiker uw klanten en merk gespot. Ook beschikbaar voor kinderen!

●     Lekker droog de fiets opstappen met de Zadelhoes Bypro. Het bedrukbaar hoesje beschermt het fietszadel tegen vocht en regen. Uw klanten zullen u dankbaar zijn!

●     Pech onderweg? Met de Fietsreparatieset Bianca kunnen uw klanten alvast de eerste hulp toedienen aan hun gehuurde fiets. 

●     Lampjes mogen uiteraard niet ontbreken als fietsaccessoire. Met het Fietslicht Duolight slaat u twee vliegen in één klap. Uw klanten zijn goed zichtbaar én met gepersonaliseerde lampjes is uw merk altijd aanwezig. Verlichting op de fiets is immers verplicht. 

Met onze uitgebreide collectie fietsaccessoires geeft u een extra dimensie aan uw fietsverhuurbedrijf. Van stijlvolle must-haves tot praktische gadgets, bij Eurogifts vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. En dat binnen uw budget! Maakt uw fietsenuitrusting compleet en bezorg nu uw klanten een onvergetelijke fietservaring.  

Ontdek alle fietsbenodigdheden!

 

Geniet van de Laagste Prijs Garantie

U bent trouwens altijd zeker van de laagste prijs op een selectie van artikelen in vergelijking met de concurrenten op de markt. Krijgt u van een van onze concurrenten een voordeligere offerte voor eenzelfde geschenk? Dan passen wij onze prijs graag aan*. 

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de beste prijs. We beantwoorden graag al uw vragen. 

 

* Voorwaarden Laagste Prijs Garantie: 
Heeft u een artikel dat valt onder Laagste Prijs Garantie toch ergens anders goedkoper gezien? Dan krijgt u van ons 5% extra korting. Aan de hand van een offerte dient u te bewijzen dat het om exact hetzelfde artikel gaat en ook de printopties en instelkosten moeten volledig gelijk zijn. Niet te combineren met andere kortingen, aanbiedingen of een opruiming. Niet geldig op reeds geplaatste bestellingen. Voor meer info, neem contact op met onze klantendienst.