Verfijn uw selectie

Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Branches: Informatica Communicatie

24 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Informatica Communicatie

 

Relatiegeschenken voor de informatica & communicatie

Zoekt u relatiegeschenken om uw klanten in de informatica of communicatie te verwennen? U kan altijd teruggrijpen naar klassiekers als bedrukte pennen of sleutelhangers.

Maar maak hun dagelijkse taken wat aangenamer met een handig geschenk relevant aan hun business en:

  1. Uw merk zal langer onder de aandacht blijven omdat het geschenk veel gebruikt wordt.

  2. Uw klanten zullen u onbewust ervaren als een hulpvaardige partij.

 Bij Eurogifts hebben we een breed gamma aan relatiegeschenken, ideaal voor de informatica- en communicatiesector. Die vindt u op deze pagina.

 

USB-sticks hebben nog steeds hun plaats.

In de informatica en communicatie werkt men steeds meer via de cloud. Toch doen er zich nog steeds situaties voor waarin een USB-stick een ware lifesaver blijkt. Bijvoorbeeld in een belangrijke pitch of vergadering met een klant hebt u een presentatie nodig waaraan u wekenlang hebt gezwoegd. En natuurlijk laat de internetverbinding het net dan afweten.

Ontdek al onze USB-sticks

 

Bedrukte powerbanks: een krachtige tool

Doet de cloud het wel, dan kunt u zomaar pech hebben met een lege batterij van uw smartphone of tablet. Een powerbank is dan een godsgeschenk. Bij Eurogifts vindt u modellen in verschillende capaciteit, afmetingen en model. Kies een kleur die bij uw huisstijl past en u heeft een echt gepersonaliseerd relatiegeschenk.

Ontdek al onze powerbanks

 

Originele gadgets

Naast de evidente klassiekers vindt u bij ons ook een breed gamma aan originele gadgets voor de informaticasector. Muismatten kan u personaliseren met een logo, bedrijfsnaam of zelfs een langere tekst. 

In tijden waarin privacy steeds meer prioriteit krijgt, is een webcamcover heel populair. Overweeg ook zeker de styluspennen waarmee uw klanten in stijl hun tablet bedienen.

Heeft u klanten in de communicatiesector die vaak in aanraking komen met foto- of videografie? Laat kaartlezers bedrukken met uw logo en u bewijst ze vast een dienst. Helemaal trendy is een VR-bril. Zo linkt u uw merk aan de technologische revolutie en dus toekomstvisie

 

Gratis digitale proefdruk

Benieuwd hoe uw logo of bedrijfsnaam eruitziet op een van bovenstaande relatiegeschenken? Vraag dan een gratis digitale proefdruk aan. Zo weet u perfect wat u bestelt en vermijdt u onaangename verrassingen.

Klik op de productpagina op ‘Gratis digitale proefdruk aanvragen’. Die link vindt u rechts onder het kadertje.

 

Vragen over personalisatie of producten?

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback