Thuiswerken wordt een plezier met deze essentiële gadgets

Thuiswerken wordt een plezier met deze essentiële gadgets

Thuiswerken is de laatste jaren een gevestigde waarde geworden in de arbeidsvoorwaarden. En terecht, want thuiswerken heeft heel wat voordelen. Denk maar aan de tijd die u bespaart door niet te hoeven pendelen, minder afleiding door omgevingslawaai op kantoor en meer productiviteit. Dat laatste gebeurt echter alleen met een goed uitgebouwde thuiswerkplek. Met deze gadgets van Eurogifts geeft u uw werknemers alvast een duwtje in de goede richting én toont u uw waardering. 

 

Verhoog de productiviteit met elektronische gadgets

Geconnecteerd blijven met de collega’s op kantoor of juist even in volle concentratiemodus gaan? Met enkele van onze elektronische gadgets doen uw werknemers het allebei:

●     Koptelefoon: een koptelefoon vermindert storingen door omgevingsgeluiden en vergroot zo de focus. Dankzij de vaak ingebouwde microfonen is het bovendien een onmisbaar gadget voor alle digitale vergaderingen.

●     Powerbank: voor wie graag eens buiten werkt of simpelweg geen toegang heeft tot een stopcontact, is een powerbank een handige oplossing. En met een draadloze powerbank zoals de Omnipower maakt u het uw werknemers nog makkelijker. Zo laden ze hun apparaten op zonder kabel. Gewoon op de oplader leggen en klaar!

●     USB-oplaadkabels: smartphones, tablets, laptops, koptelefoons, ga zo maar door. Alle elektronische gadgets moeten opgeladen worden. Het probleem? Vaak hebben ze allemaal een andere toegangspoort. Met een handige multifunctionele oplaadkabel zoals de Quattro of Xoopar Octopus Mr. Bio Long kan elk toestel opgeladen worden. 

Uw werknemers nog meer elektronisch comfort bieden? Dat kan! Van laptoptassen, laserpointers en muismatten tot webcamcovers en telefoonhouders. Bij Eurogifts vind je alle relatiegeschenken om een comfortabele thuiswerkplek te creëren voor uw werknemers. Allemaal personaliseer- en bedrukbaar met uw eigen logo.

 

 

Plannen en structuren met de kantoorartikelen van Eurogifts

Ongestoord doorwerken? Dat lukt vooral wanneer de werkdag en planning goed gestructureerd is. Bij Eurogifts vindt u daar alle benodigdheden voor. Denk bijvoorbeeld aan agenda’s en kalenders om afspraken netjes in te plannen. Zo weten uw werknemers wanneer ze in een vergadering worden verwacht en hoeveel tijd het van hun werkdag in beslag neemt. Notitieblokken en post-its helpen om belangrijke informatie te noteren, zoals taken, afspraken, deadlines en notities van vergaderingen. Ze zijn ook nuttig bij brainstorms of to-dolijstjes. Zo gaat geen enkel detail verloren. 

 

Een propere werkplek brengt mentale rust

Een rommelige werkplek verstoort de mentale rust en de productiviteit. Dat wil u als werkgever natuurlijk vermijden. Bij Eurogifts vindt u enkele gadgets die helpen om de thuiswerkplek proper en georganiseerd te houden. Met de reinigingsset Smartclean blijven computerschermen, smartphoneschermen en zelfs brillen schoon. De set wordt geleverd met een handig multivezeldoekje. Om toetsenborden van kruimels en ander vuil te ontdoen, is er de Teclado reiniger. Even vegen en proper! Om het bureau tot slot netjes en overzichtelijk te houden, is er de bureau-organizer Charge-Up. Daarin krijgt elk gadget een plekje.

 

 

Tijd maken voor ontspanning

Wie hard werkt, verdient een pauze. Even de batterijen terug opladen om er dan weer tegenaan te gaan. Op kantoor vindt u daarom uw werknemers regelmatig terug aan het koffieapparaat. Waarom zou u dat gevoel niet doortrekken naar het thuiskantoor? Doe ze bijvoorbeeld een gepersonaliseerde koffiemok cadeau. U laat de mok bij Eurogifts bedrukken met uw logo, zodat de werknemers aan u denken wanneer ze een aangename koffiepauze nemen. Ontspanning is belangrijk, want elke job kent stressvolle momenten. Om het stressniveau van uw personeel te verlagen, zijn ook stressballen zoals de Stressbal Softbal een fijn cadeau. Bij Eurogifts vindt u ze in allerlei vormen en kleuren. 

 

Geniet van de Laagste Prijs Garantie


U bent trouwens altijd zeker van de laagste prijs op een selectie van artikelen in vergelijking met de concurrenten op de markt. Krijgt u van een van onze concurrenten een voordeligere offerte voor eenzelfde geschenk? Dan passen wij onze prijs graag aan*. 

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de beste prijs. We beantwoorden graag al uw vragen. 

 

* Voorwaarden Laagste Prijs Garantie: 
Heeft u een artikel dat valt onder Laagste Prijs Garantie toch ergens anders goedkoper gezien? Dan krijgt u van ons 5% extra korting. Aan de hand van een offerte dient u te bewijzen dat het om exact hetzelfde artikel gaat en ook de printopties en instelkosten moeten volledig gelijk zijn. Niet te combineren met andere kortingen, aanbiedingen of een opruiming. Niet geldig op reeds geplaatste bestellingen. Voor meer info, neem contact op met onze klantendienst.