Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Branches: Handel

38 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Handel

Relatiegeschenken voor de handel

Net zoals de meeste sectoren ondergaat ook de handel de laatste jaren een ware metamorfose. Digitaal is het heden en de toekomst.

De concurrentie neemt alsmaar toe. Als handelaar doet u er dus goed aan om uw klanten extra in de watten te leggen. Dat zit in enkele voor de hand liggende dingen, zoals een naadloze service. Maar schenk voldoende aandacht aan enkele details, en u komt verder dan u zou durven vermoeden. Op deze pagina vindt u enkele geschenken voor uw klanten waarmee u uw merk top-of-mind maakt.

Duurzame boodschappentassen

Met de globale intentie om het gebruik van plastic zo snel mogelijk te doen afnemen, zijn herbruikbare boodschappentassen een uitstekende manier om uw klanten de winkelervaring aangenamer te maken én iets te doen voor het milieu.

Laat deze bedrukken met uw logo en uw logo verspreidt zich vanzelf onder een heel breed publiek (en natuurlijk ook de klanten van uw concurrenten).

Ontdek al onze boodschappentassen

Boodschappenlijstjes zijn blijvers

Mensen die zonder lijstje een winkel binnengaan zijn zeldzaam. Even zeldzaam als mensen die zich strikt aan hun lijstje houden, durven we stellen. (Tip: winkel nooit met honger)

Help uw klanten bij de voorbereiding van hun winkelbezoek en schenk ze een pen met het logo van uw zaak. Zo beschikken ze over een gepersonaliseerde pen om hun boodschappenlijstjes mee samen te stellen.

Er zijn weinig voorwerpen die de tand des tijds zo goed doorstaan als pennen. We gebruiken ze elke dag. Een met uw logo bedrukte pen zorgt dus voor voortdurende reclame. Beeld u zich maar eens in hoe snel uw merk zich verspreidt als u deze pennen uitdeelt aan al uw klanten.

Ontdek al onze pennen

Handig etui voor kleine aankopen

Overweeg zeker ook onze geldbeugels en sleuteletuis. Voorzie deze van uw logo en uw klanten hebben een handig tasje voor munten die ze voor kleine aankopen kunnen gebruiken. En natuurlijk om een winkelkar te nemen.

Ontdek al onze geldbeugels en sleuteletuis

Extraatje voor online aankopen

Verkoopt u ook online? Stuur dan een van deze fijne gadgets mee met elke bestelling. Zo doet u voordeel met de digitale revolutie. En verleent u een extra service aan een andere doelgroep.

Bekijk ook onze magneten, u vindt er enkele modellen voor op de ijskast waarop uw klanten kunnen schrijven. Handig voor die boodschappenlijstjes, toch?

 

Ontdek al onze magneten

Badgehouders voor uw personeel

Geen winkel zonder personeel. Met lanyards en badgehouders weten uw klanten meteen wie ze kunnen aanspreken bij eventuele vragen. Ook deze kan u laten personaliseren met uw logo of bedrijfsnaam.

Schenk uw werknemers gepersonaliseerde muntdoosjes. Zo spreken ze uw klanten altijd toe met een frisse adem.

Ontdek al onze lanyards en snoepgoed

Gratis digitale proefdruk

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukte relatiegeschenken aan uw verwachtingen voldoen, ontvangt u van ons een gratis digitale proefdruk. Zo weet u perfect wat u bestelt en hoe uw logo op het product zal verschijnen. Geen onaangename verrassingen dus.

Klik op de productpagina op ‘Gratis digitale proefdruk aanvragen’. Die link vindt u rechts onder het kadertje.

Vragen over personalisatie of producten?

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »