Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Pasvorm
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

ECO geschenken: Eco geschenken

471 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Eco geschenken

In ons aanbod vindt u tal van eco relatiegeschenken waarmee u niet alleen een goede indruk achterlaat bij uw relaties, maar ook uw steentje bijdraagt aan een duurzame toekomst. Deze promotieartikelen kunt u dus met een extra goed gevoel weggeven. 

Pages

Toon uw milieubewuste kant met deze eco relatiegeschenken

U kunt kiezen uit verschillende duurzame geschenken, zoals draagtassen, T-shirts, pennen, bureau-accessoires, verzorgingsartikelen en duurzame gadgets die allemaal gemaakt zijn van ecologische verantwoorde of gerecycleerde materialen. Natuurlijk kunt u op al deze eco relatiegeschenken uw logo laten drukken en heeft u de keuze uit een grote diversiteit aan maten en kleuren. 

 

Bedrukte tassen: wandelende reclame voor uw merk

Een bedrukte tas is niet alleen een duurzaam geschenk, maar ook een goede manier om te zorgen dat uw merk gezien wordt. Een extra tas is immers altijd handig en zeker katoenen tassen worden al snel overal mee naartoe genomen. Wilt u uw relaties een bedrukte tas cadeau doen? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres, we hebben een brede keuze aan ecologisch verantwoorde papieren draagtassen, shoppingtassen en katoenen tasjes. Welke kiest u?

 

Bureau-accessoires als eco relatiegeschenk

In onze collectie van duurzame geschenken vindt u ook een aantal prachtige bureau-accessoires gemaakt van luxueuze producten als hout of bamboe. Uw klanten zullen de Rosewood Bebal schrijfset met trots een plaats op hun bureau geven en het praktische notitieboekje Ecowrite gaat zeker en vast overal mee naartoe.

 

Duurzame gadgets bestellen bij Eurogifts

Dat duurzaamheid helemaal van deze tijd is, wordt nog maar eens bewezen door onze duurzame gadgets. Maak uw klanten daarom blij met een duurzame gadget, zoals de prachtige bamboe USB-stick Bamboo, de solar charger Sunbeam of de opvallende bureauklok Hydrowatch, die functioneert op water. Deze duurzame gadgets vallen op en zijn praktisch, ze zullen dus zeker niet ongebruikt in een lade verdwijnen.

 

Vragen over onze duurzame geschenken?

U ziet het, we bieden een brede keuze aan duurzame geschenken. Heeft u vragen over een van onze eco relatiegeschenken of over het laten bedrukken van deze producten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »