Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Drukopties
Prijs
-

You are here

Schrijfwaren: Promotie pennen

168 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Promotie pennen

Promotie pennen

Loop een gemiddeld huis binnen en ga er op zoek naar pennen. Neem het van ons aan dat minstens de helft van wat u zult vinden promotie pennen zijn.

Hoe we dat zo zeker weten? Pennen met logo behoren nog altijd tot onze best verkopende producten. Het is en blijft nu eenmaal een vorm van reclame die inspeelt op iets dat mensen dagelijks gebruiken.

 

Promotie pennen bewijzen dagelijks hun nut

Mensen schrijven elke dag met promotie pennen, zelfs in dit digitale tijdperk. Omdat ze dus vaak van pas komen, zijn deze pennen als relatiegeschenk zo wijdverspreid.

Bestel promotie pennen als kleine investering in dagelijkse branding.

 

Meer dan pennen met logo

De promotie pennen van Eurogifts zijn meer dan simpele pennen met een logo. Het assortiment bevat strakke pennen met opdruk van een onberispelijke kwaliteit

  • Meer dan 15 verschillende kleuren
  • Haarscherpe opdruktechniek
  • Diverse schrijfkleuren
  • Topmerken

 

Verrassende promotie pennen

Bent u op zoek naar een meer aparte promotie pen, specifiek voor uw sector? Bekijk dan bijvoorbeeld de balpen spuitje of Balpen iProtect (desinfecterende pen, ideaal voor de gezondheidssector!), de Balpen Divo, of de design-pen Benfica Black.

Andere verrassende promotie pennen: de Balpen Lipstick, Salva en Santa.

 

Ontdek al uw mogelijkheden

De opties bij Eurogifts zijn bijna eindeloos. Hebt u een specifieke vraag of twijfels? Neem gerust contact op met ons. We helpen u met plezier verder.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »