Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Drukopties
Prijs
-

You are here

Schrijfwaren: Promotie pennen

166 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Promotie pennen

Promotie pennen: laat vandaag nog pennen bedrukken

Loop een gemiddeld huis binnen en ga er op zoek naar pennen. Neem het van ons aan dat minstens de helft van wat u zult vinden promotie pennen zijn.

Hoe we dat zo zeker weten? Pennen met logo behoren nog altijd tot onze best verkopende producten. Bedrukte pennen zijn nu eenmaal een vorm van reclame die inspeelt op een dagelijkse behoefte van veel mensen.

 

Promotie pennen bewijzen dagelijks hun nut

Mensen schrijven elke dag met pennen, zelfs in dit digitale tijdperk. Gepersonaliseerde pennen zijn daarom de perfecte manier om te zorgen dat uw merk top-of-mind blijft bij uw klanten en relaties.

Bestel dus vandaag nog bedrukte pennen. Deze pennen met uw logo of met een opdruk zijn een kleine investering in uw dagelijkse branding, met een groots effect.

 

Meer dan pennen met logo

De promotie pennen van Eurogifts zijn meer dan simpele pennen met een logo. Het assortiment bevat balpennen in alle kleuren en soorten, van eenvoudige blauwe balpennen tot 8-kleurenpennen. Natuurlijk kan u deze pennen laten bedrukken met een opdruk van een onberispelijke kwaliteit

  • meer dan 15 verschillende kleuren,
  • haarscherpe opdruktechniek,
  • diverse schrijfkleuren,
  • keuze uit topmerken.

 

Verrassende promotie pennen

Bent u op zoek naar een meer aparte promotie pen, specifiek voor uw sector? Bekijk dan bijvoorbeeld de Balpen spuitje of Balpen iProtect (een desinfecterende pen, ideaal voor de gezondheidssector!).

Andere verrassende promotie pennen om te bedrukken: de Balpen Balpen Lipstick, Balpen Salva en Balpen Like.

 

Ontdek al uw mogelijkheden

Bij Eurogifts zijn de opties om pennen te personaliseren bijna eindeloos. Hebt u een specifieke vraag of twijfels? Neem gerust contact op met ons. We helpen u met plezier verder.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »