Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Sleutelhangers

135 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Sleutelhangers

Zoekt u de perfecte opening naar uw klanten of relaties? Bedrukte sleutelhangers met naam of logo geven ongetwijfeld de juiste hint. Voor dit populaire relatiegeschenk biedt Eurogifts een ruime keuze, zodat u zeker de vorm, kleur of het materiaal naar uw wens vindt. Wij verzorgen tenslotte ook een kwalitatieve opdruk met uw logo of firmanaam.

Sleutelhangers bedrukken die ook functioneel zijn

Sleutelhangers met een logo vormen sowieso een leuk accessoire, maar bij Eurogifts gaan we verder dan dat. Ons aanbod bevat namelijk ook sleutelhangers die handige extra’s bieden.

Er zijn bijvoorbeeld de sleutelhangers met een munt die u kan gebruiken voor uw winkelwagentje. Zo hoeft u nooit meer in uw portefeuille te grabbelen op zoek naar gepast wisselgeld. Of wat dacht u van een flesopener en gepersonaliseerde sleutelhanger in één, zoals de sleutelhanger Pocket?

Daarnaast kan u sleutelhangers bedrukken met een lampje. Enorm handig om ook in het donker steeds snel uw deur- of autoslot te kunnen openen.

Bedrukte sleutelhangers in alle vormen en materialen

Sleutelhangers in metaal of kunststof: wij kunnen ze voor u allemaal bedrukken met uw naam of logo. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om volledige custom made sleutelhangers te ontwerpen. De zachte, rubberen sleutelhangers PVC Promo worden namelijk gemaakt in elke gewenste vorm en kleur (2D).

Zelf geen inspiratie? Geen probleem, we hebben nog heel wat andere leuke sleutelhangers in de aanbieding om te bedrukken met uw naam of logo. Ontdek ze in onze rubriek “Sleutelhangers divers”.

Heeft u nog vragen over het bedrukken van sleutelhangers? Laat het ons weten via de chatfunctie, wij helpen u graag verder.

Chat met ons

 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »