Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Thema's: Laagste Prijs Garantie

50 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Laagste Prijs Garantie

Relatiegeschenken laagste prijs garantie

De laagste prijs voor een relatiegeschenk? Daarvoor bent u bij Eurogifts aan het juiste adres. Op een selectie van artikelen bieden wij altijd de laagste prijs in vergelijking met de concurrenten op de markt. Het gaat daarbij zowel om producten uit ons eigen assortiment als merkproducten zoals bijvoorbeeld een selectie van Stilolinea-pennen. Biedt een van onze concurrenten u een voordeligere offerte aan voor eenzelfde geschenk, dan passen wij onze prijs graag aan*. Meer weten? Neem contact op met onze klantendienst. 

 

Wat geeft u als relatiegeschenk

U bent van plan uw werknemers of klanten in de bloemetjes te zetten met een origineel relatiegeschenk, maar weet niet goed wat exact te geven. U bent zeker en vast niet de eerste met dit probleem! We geven u graag wat inspiratie aan de hand van enkele artikelen uit ons laagsteprijzenassortiment. 

Pennen

Wat dacht u bijvoorbeeld van een gepersonaliseerde pen? Alhoewel we tegenwoordig meestal digitaal werken, schrijven we toch nog regelmatig notities of to do’s op met de hand. Een degelijke pen komt daarbij altijd van pas! 

Drinkflessen

Voldoende water drinken is belangrijk om gehydrateerd te blijven en zo kwalitatief werk te kunnen verrichten. Om die reden is een herbruikbare drinkfles een zeer dankbaar personeels- of klantengeschenk. De inhoud ervan is meestal groter dan die van een glas waardoor u minder naar de kraan hoeft te lopen, het is beter voor het milieu dan een wegwerpflesje én u kunt ze volledig laten personaliseren.  

Fluohesjes

Veel werknemers die met de fiets naar het werk komen? Denk dan aan hun veiligheid en geef ze een fluohesje cadeau. Een klein, maar praktisch geschenk waarmee ze een stuk zichtbaarder de baan op kunnen.

&nbsp

Laat uw relatiegeschenken bedrukken

Zo goed als alle relatiegeschenken van Eurogifts kunt u laten bedrukken naar wens. Graag uw merknaam of logo op een van onze producten? Een persoonlijke boodschap of naamsvermelding? Dat kan! Wij helpen zo goed als mogelijk om uw voorkeuren te realiseren aan de voordeligste prijs.

 

Geniet van een fiscaal voordeel

Twijfelt u nog over de aankoop van een relatiegeschenk voor uw werknemers of klanten? Dan is het interessant om te weten dat relatiegeschenken in België fiscaal aftrekbaar zijn. Geschenken onder 125 euro zijn dat voor 50%. Bij duurdere geschenken hangt het ervan af of u een eenmanszaak heeft of een vennootschap. 

 

Wilt u meer informatie hierover? Raadpleeg de adviespagina van Unizo. 

 

Goedkope relatiegeschenken minder kwalitatief? Niet bij Eurogifts!

Bij Eurogifts schenken we aandacht aan ieder soort relatiegeschenk. Groot of klein, duur of voordelig, wij staan garant voor kwaliteit en maken zo veel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Bovendien kunt u uw relatiegeschenken bij ons bijna altijd laten personaliseren door er bijvoorbeeld uw eigen logo of naam op te laten bedrukken. 

 

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de beste prijs. Heeft u nog vragen over onze producten of het bedrukken ervan? Neem contact op!  

Chat met ons

* Voorwaarden Laagste Prijs Garantie: aan de hand van een offerte moet de klant bewijzen dat het om het volledig zelfde artikel gaat, ook de printopties en instelkosten moeten volledig gelijk zijn om te kunnen matchen. Voor meer info, neem contact op met onze klantendienst.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback