Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Aanstekers & lucifers

26 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Aanstekers & lucifers

Vuur maken, wordt gezegd, is het begin van onze beschaving. En ook vandaag is het nog een belangrijk deel van ons leven. Een aansteker of lucifers zijn bijvoorbeeld onmisbaar wanneer de elektriciteit uitvalt of tijdens een trektocht. Laat uw bedrijf of organisatie dan de held van de dag spelen door een gepersonaliseerde aansteker of bedrukte lucifersals relatiegeschenk uit te delen.

Bedrukte aanstekers zijn de ideale promotieartikelen

Waarom is luciferdoosjes of aanstekers bedrukken zo’n goed idee?

Bedrukte aanstekers en lucifers zijn snelle, voordelige promotieartikelen waarvoor u heel wat mensen warm krijgt. Het bedrukken van de aanstekers is een kolfje naar de hand van onze interne drukdienst. Dat is meteen de garantie op een kwalitatieve bedrukking én een snelle levering. Uw firmanaam of logo passeert binnen de kortste keren van hand tot hand in de vorm van een handige, gepersonaliseerde aansteker of bedrukte lucifers.
 

Goedkoop aanstekers bedrukken dankzij onze promo aanstekers 

U wil aanstekers laten bedrukken als promotiemateriaal? Dan vindt u zeker een geschikt exemplaar in ons aanbod van promo aanstekers. Kies voor topkwaliteit aan een spotprijsje met de aanstekers Promo, ga voor ultiem gebruiksgemak met de elektronische aanstekers Cricket, of laat aanstekers bedrukken van het merk BIC in full-color rondom het volledige product.
 

Uw merk is on fire met deze lange aanstekers

Een gasvuur, de barbecue, kaarsen die moeilijk te bereiken zijn, … Soms is het nu eenmaal makkelijker om lange aanstekers te gebruiken. Ook deze maken deel uit van ons assortiment. Een gepersonaliseerde aansteker Easyflame ligt perfect in de hand, terwijl de aansteker Duoflame een aansteker en flesopener combineert. Onze XL Home aanstekers zorgen dan weer voor een vleugje kleur, uiteraard mét uw logo erop!
 

Laat luciferdoosjes bedrukken, zo bent u de redder in nood 

Iedereen heeft thuis wel ergens een doosje lucifers liggen. Deze handige vuurstokjes komen immers in de meest uiteenlopende situaties van pas. Op zulke momenten kan uw merk of organisatie de redder in nood zijn, of toch als u luciferdoosjes laat bedrukken. Een XL doosje met 175 korte lucifers, of verkiest u misschien de langere lucifers? Alles is mogelijk! Wij kunnen voor u deze luciferdoosjes bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

Contacteer ons voor meer informatie over het bedrukken van aanstekers en luciferdoosjes!


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback