Relatiegeschenken voor groene vingers

Relatiegeschenken voor groene vingers

Bedrijven zetten steeds meer op in duurzaamheid. Bovendien dragen ze die boodschap ook uit binnen het bedrijf. De Dag van de Aarde is hét ideale moment om uw werknemers (nog) bewuster te maken van het belang van duurzaamheid. Elk jaar op 22 april vieren we al het goeds dat onze aarde te bieden heeft en staan we stil bij hoe we nog meer zorg kunnen dragen voor onze planeet. Hieronder vindt u alvast inspiratie voor een passend relatiegeschenk, waarbij uw werknemers hun groene vingers kunnen bovenhalen.

Meer productiviteit dankzij een groene werkplek 


Planten hebben bewezen positieve effecten op de werkomgeving. Ze verbeteren de luchtkwaliteit, verminderen stress en stimuleren de concentratie. Een groene werkplek creëert een aangename atmosfeer en helpt uw werknemers zich gelukkiger en gezonder te voelen. 

Grijp de Dag van de Aarde aan om wat groen te verspreiden op kantoor. Wat dacht u van enkele kruiden, zaden- of kweeksets? 

●     Kruiden zijn de finishing touch van elk gerecht. U koopt ze in de winkel of kweekt ze eenvoudig zelf. Niks zo lekker als verse munt, peterselie of basilicum om mee te koken. Liever allemaal samen in één relatiegeschenk? Kies dan voor de Kruidenset Especia Flowerpot.

●     Met een zadenmix zoals de Grow-Green zaadzakjes geeft u een fleurig relatiegeschenk cadeau. Er is keuze uit tal van bloemen en kruiden. Vergeet-me-nietjes, korenbloemen, klaprozen, sla, tomaten, wortels en nog veel meer. Leuk om zelf te planten en te zien groeien.

●     Met onze kweeksets moeten uw werknemers écht aan het tuinieren slaan. De sets bevatten alle benodigdheden om uw eigen bloemen of groenten te kweken. Met de Kweekset Tomato of Kweekset Strawberry creëert u sappige vruchten. De Kweekset Salad bevat alle ingrediënten voor salade: cherry tomaten, komkommer, paprika, ui en sla. Ideaal voor een gezonde middaglunch!

 


Krijgen uw werknemers niet genoeg van al dat lekkers? Dan zijn er ook nog gezonde snacks zoals onze Appels met Logoprint of de biologische vruchtensappen. Alle kweeksets, kruidenpotjes en zakjes met zaden zijn bedrukbaar met uw logo. Zo laten uw werknemers niet alleen biologische producten groeien, maar ook de liefde voor uw bedrijf of merk.

 

Ecologische relatiegeschenken

 

Dag van de Aarde draait om meer dan alleen planten en kruiden. Het gaat ook om bewust omgaan met grondstoffen. Wegwerpproducten zijn bijvoorbeeld een enorme belasting op de planeet en het milieu. Daarom vindt u bij Eurogifts herbruikbare alternatieven zoals drinkflessen, bekers, groente- en fruittasjes en tote bags. Verder vindt u bij ons nog meer ecologische relatiegeschenken terug, zoals uitwisbare notitieboekjes, ecologisch textiel en producten gemaakt van gerecycleerde materialen

 


Geniet van de Laagste Prijs Garantie


U bent trouwens altijd zeker van de laagste prijs op een selectie van artikelen in vergelijking met de concurrenten op de markt. Krijgt u van een van onze concurrenten een voordeligere offerte voor eenzelfde geschenk? Dan passen wij onze prijs graag aan*. 

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de beste prijs. We beantwoorden graag al uw vragen. 

 

* Voorwaarden Laagste Prijs Garantie: 
Heeft u een artikel dat valt onder Laagste Prijs Garantie toch ergens anders goedkoper gezien? Dan krijgt u van ons 5% extra korting. Aan de hand van een offerte dient u te bewijzen dat het om exact hetzelfde artikel gaat en ook de printopties en instelkosten moeten volledig gelijk zijn. Niet te combineren met andere kortingen, aanbiedingen of een opruiming. Niet geldig op reeds geplaatste bestellingen. Voor meer info, neem contact op met onze klantendienst.