EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
UW MERKBEKENDHEID VERHOGEN KAN OOK MET GOEDKOPE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 23/02/2019
Tijd: 22:42:22

You are here

Uw merkbekendheid verhogen kan ook met goedkope relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Uw merkbekendheid verhogen kan ook met goedkope relatiegeschenken

Goedkope gadgets? Hierzo!

Er komt zoveel kijken bij het runnen van een bedrijf. Van vergaderingen en klantenbezoek tot afscheidsfeestjes en teambuildingactiviteiten. Voor al die gebeurtenissen hebt u klein materiaal nodig dat op een of andere manier altijd wel van pas komt. En laat dat nu net een ideale bron van inspiratie zijn voor goedkope relatiegeschenken:

Bedrukte pennen zijn altijd een succes én kunnen ook goedkoop

Als een van de belangrijkste communicatievormen zijn pennen al jaar en dag een heel populair relatiegeschenk. Aan de grond van dat succes ligt het simpele feit dat de gemiddelde mens - ondanks de vele digitale alternatieven - pen en papier nog steeds dagelijks gebruikt. 

Bedruk deze pennen goedkoop met uw logo of bedrijfsnaam en u hebt een heel sterk én goedkoop relatiegeschenk dat uw merk top-of-mind maakt bij uw klanten en prospects. Enkele concrete tips:

spaarpot varken 

Aanstekers als goedkoop relatiegeschenk? Da’s niet met vuur spelen

Het is grappig om vast te stellen hoe we voor essentiële zaken nog steeds terug kunnen naar wat men in de prehistorie al gebruikte. Want vuur is - of u nu rookt of niet - nog altijd iets wat iedereen in een of andere vorm in huis heeft. 

Het gasfornuis aansteken, bijlichten wanneer de zekering het begeeft of zelfs gewoon om het gezellig te maken met dansende kaarsjes: Lucifers of aanstekers komen altijd van pas. Maar het doosje bevat een beperkt aantal en de aansteker geraakt ooit zonder vulling. De ideale gelegenheid dus om een wat aanstekers te schenken aan uw relaties. Mét uw logo natuurlijk, of wat had u gedacht. Een paar ideetjes:

Flesopeners openen deuren

Snel een biertje openen of een fles water tijdens een meeting? Dan zullen uw klanten - tenzij ze een heel stevige tafel of nog steviger gebit hebben - altijd gediend zijn met een flesopener. En u raadt het al, inderdaad: flesopeners zijn helemaal niet duur. Ook niet om te bedrukken.

Tips:

twee mannen doen high five

Sleutelhangers voor uw medewerkers

Niet alleen uw klanten zijn relaties, dat geldt ook voor uw medewerkers die dag na dag alles geven voor de goede zaak. Uw zaak. Versterk uw band met hen en schenk hen bedrukte sleutelhangers. Een kleine som voor een pak loyaliteit. 

 

Anti-stressartikelen: we kunnen ze allemaal gebruiken

Soms gaan we zo op in het werk dat we onszelf voorbij lopen. Sta even stil. Adem diep in en uit. Doe even intensief aan sport of iets anders waar u het hoofd even helemaal leeg maakt en begin weer opnieuw. Dit geldt net zozeer voor u als voor uw relaties.

Anti-stressartikelen zijn kleine hulpmiddeltjes die wel altijd erg van pas komen:

Doe uzelf gerust ook eentje cadeau. Want laat ons eerlijk zijn: u houdt van uw onderneming, maar mindere dagen zijn er altijd. Dat maakt die topdagen eens zo heerlijk.

Goedkope gadgets onder 5 euro

Bij EuroGifts bieden we heel wat goedkope gadgets onder 5 euro aan. Ondanks de betaalbare kwaliteit, zijn ook deze gadgets stuk voor stuk vervaardigd van uitstekende kwaliteit. Zo kan je kiezen uit mooie badhanddoeken in verschillende kleuren, USB-sticks met micro-usb aansluiting, mooie strandtas of een handige laptoptas.

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Tip: zet uw startende onderneming op de kaart met originele gadgets

Een eigen zaak starten is niet altijd even eenvoudig. Dankzij deze tip wordt het nog makkelijker om uw naamsbekendheid te verhogen, en dat zonder al te veel moeite!

Lees meer

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met digitale relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick, powerbank, luidspreker of hoofdtelefoon. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan multimedia? Wij helpen u een handje en lijsten de drie populairste multimedia-artikelen voor u op.

Lees meer

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Het nieuwe jaar is volop bezig en de feestdagen lijken al ver achter ons te liggen. Dit betekent echter niet dat u uw klantrelaties niet langer in de watten moet leggen. Integendeel: dit is de ideale periode om hen (letterlijk) warm te houden met attente relatiegeschenken.

Met deze geschenken laat u uw relaties niet in de kou staan!

Lees meer
Terug naar het overzicht