You are here

Uw merkbekendheid verhogen met goedkope relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Uw merkbekendheid verhogen met goedkope relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn een perfecte manier om uw merkbekendheid te verhogen. Door uw klanten of personeel cadeautjes te schenken met uw naam of logo op, wordt uw merk op verschillende plaatsen getoond en blijft het ook top-of-mind bij de ontvanger zelf. Deze relatiegeschenken hoeven trouwens helemaal niet duur te zijn. Wij tonen u onze top 5 van goedkope relatiegeschenken onder 5 euro.

 spaarpot varken 

1. Bedrukte pennen zijn altijd een succes

Als een van de belangrijkste communicatievormen zijn pennen al sinds jaar en dag een heel populair relatiegeschenk. Aan de grond van dat succes ligt het simpele feit dat de gemiddelde mens — ondanks de vele digitale alternatieven — pen en papier nog steeds dagelijks gebruikt. 

Bedruk deze pennen goedkoop met uw logo of bedrijfsnaam en u hebt een heel sterk én goedkoop relatiegeschenk dat uw merk top-of-mind maakt bij klanten en prospecten.

2. Flesopeners openen deuren

Snel een fles water of frisdrank openen tijdens een meeting? Dan zullen uw klanten altijd gediend zijn met een flesopener. Bovendien ligt er in elk huis wel ergens een flesopener, die te pas en te onpas toch wel érg handig blijkt te zijn. En u raadt het al, inderdaad: flesopeners zijn helemaal niet duur, ook niet om te bedrukken. Deze gadgets mét opdruk scoort u makkelijk onder 5 euro.

3. Aanstekers als goedkoop relatiegeschenk

Het is opmerkelijk hoe we voor essentiële zaken nog steeds teruggrijpen naar wat men in de prehistorie al gebruikte. Vuur is immers nog altijd iets wat iedereen in een of andere vorm in huis heeft. 

Het gasfornuis aansteken, bijlichten wanneer de zekering het begeeft of zelfs gewoon om het gezellig te maken met dansende kaarsjes: aanstekers komen altijd van pas. Ideaal dus om deze onmisbare (en goedkope) gadgets te schenken aan uw relaties, mét uw naam of logo op natuurlijk.

Aanstekers als goedkoop gadget

4. Sleutelhangers voor uw medewerkers

Niet alleen uw klanten zijn relaties. Hetzelfde geldt voor uw medewerkers die dag na dag alles geven voor uw zaak. Versterk uw band met hen en schenk hen bedrukte sleutelhangers — een kleine som voor een pak loyaliteit. 

Met een sleutelhanger kunt u zelfs twee vliegen in één klap slaan. Zo bestaan er sleutelhangers met een lampje, met een flesopener of met een munt voor winkelwagentjes. Superhandig!

5. Anti-stressartikelen: we kunnen ze allemaal gebruiken

Soms gaan we zo op in het werk dat we onszelf voorbij lopen. Dit geldt net zozeer voor u als voor uw klanten of medewerkers. Anti-stressartikelen zijn daarom kleine hulpmiddeltjes die altijd wel van pas komen. Doe uzelf gerust ook eentje cadeau. Want laat ons eerlijk zijn: u houdt van uw onderneming, maar mindere dagen zijn er altijd. Dat maakt die topdagen eens zo heerlijk.

Op zoek naar goedkope gadgets onder 5 euro?

Bij Eurogifts bieden we heel wat goedkope gadgets onder 5 euro aan. Ondanks de betaalbare prijs zijn ook deze gadgets stuk voor stuk vervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen. Meer weten? Contacteer ons vrijblijvend voor verdere inlichtingen of advies.

 

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Een duwtje in de rug voor de horeca: profiteer van 10% korting

Omdat de horeca naar alle waarschijnlijkheid snel opent, willen wij u een duwtje in de rug geven: geniet van 10% korting op uw volgende bestelling van horecaproducten!

Lees meer

Met deze tips zet u uw startende onderneming op de kaart

Een eigen zaak starten is niet altijd even eenvoudig. Dankzij deze tip wordt het nog makkelijker om uw naamsbekendheid te verhogen, en dat zonder al te veel moeite!

Lees meer

Klantengeschenken voor Wereldcomplimentendag

Op 1 maart 2021 vieren we een van de mooiste dagen van het jaar: Internationale Complimentendag. Zet uw klanten in de bloemetjes met gepersonaliseerde geschenken.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback