<< SUPER ACTIE: Bestel nu met personalisatie en kies uit 9 geschenken!* >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
UW MERKBEKENDHEID VERHOGEN KAN OOK MET GOEDKOPE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 20/04/2019
Tijd: 16:49:51

You are here

Uw merkbekendheid verhogen kan ook met goedkope relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Uw merkbekendheid verhogen kan ook met goedkope relatiegeschenken

Goedkope gadgets? Hierzo!

Er komt zoveel kijken bij het runnen van een bedrijf. Van vergaderingen en klantenbezoek tot afscheidsfeestjes en teambuildingactiviteiten. Voor al die gebeurtenissen hebt u klein materiaal nodig dat op een of andere manier altijd wel van pas komt. En laat dat nu net een ideale bron van inspiratie zijn voor goedkope relatiegeschenken:

Bedrukte pennen zijn altijd een succes én kunnen ook goedkoop

Als een van de belangrijkste communicatievormen zijn pennen al jaar en dag een heel populair relatiegeschenk. Aan de grond van dat succes ligt het simpele feit dat de gemiddelde mens - ondanks de vele digitale alternatieven - pen en papier nog steeds dagelijks gebruikt. 

Bedruk deze pennen goedkoop met uw logo of bedrijfsnaam en u hebt een heel sterk én goedkoop relatiegeschenk dat uw merk top-of-mind maakt bij uw klanten en prospects. Enkele concrete tips:

spaarpot varken 

Aanstekers als goedkoop relatiegeschenk? Da’s niet met vuur spelen

Het is grappig om vast te stellen hoe we voor essentiële zaken nog steeds terug kunnen naar wat men in de prehistorie al gebruikte. Want vuur is - of u nu rookt of niet - nog altijd iets wat iedereen in een of andere vorm in huis heeft. 

Het gasfornuis aansteken, bijlichten wanneer de zekering het begeeft of zelfs gewoon om het gezellig te maken met dansende kaarsjes: Lucifers of aanstekers komen altijd van pas. Maar het doosje bevat een beperkt aantal en de aansteker geraakt ooit zonder vulling. De ideale gelegenheid dus om een wat aanstekers te schenken aan uw relaties. Mét uw logo natuurlijk, of wat had u gedacht. Een paar ideetjes:

Flesopeners openen deuren

Snel een biertje openen of een fles water tijdens een meeting? Dan zullen uw klanten - tenzij ze een heel stevige tafel of nog steviger gebit hebben - altijd gediend zijn met een flesopener. En u raadt het al, inderdaad: flesopeners zijn helemaal niet duur. Ook niet om te bedrukken.

Tips:

twee mannen doen high five

Sleutelhangers voor uw medewerkers

Niet alleen uw klanten zijn relaties, dat geldt ook voor uw medewerkers die dag na dag alles geven voor de goede zaak. Uw zaak. Versterk uw band met hen en schenk hen bedrukte sleutelhangers. Een kleine som voor een pak loyaliteit. 

 

Anti-stressartikelen: we kunnen ze allemaal gebruiken

Soms gaan we zo op in het werk dat we onszelf voorbij lopen. Sta even stil. Adem diep in en uit. Doe even intensief aan sport of iets anders waar u het hoofd even helemaal leeg maakt en begin weer opnieuw. Dit geldt net zozeer voor u als voor uw relaties.

Anti-stressartikelen zijn kleine hulpmiddeltjes die wel altijd erg van pas komen:

Doe uzelf gerust ook eentje cadeau. Want laat ons eerlijk zijn: u houdt van uw onderneming, maar mindere dagen zijn er altijd. Dat maakt die topdagen eens zo heerlijk.

Goedkope gadgets onder 5 euro

Bij EuroGifts bieden we heel wat goedkope gadgets onder 5 euro aan. Ondanks de betaalbare kwaliteit, zijn ook deze gadgets stuk voor stuk vervaardigd van uitstekende kwaliteit. Zo kan je kiezen uit mooie badhanddoeken in verschillende kleuren, USB-sticks met micro-usb aansluiting, mooie strandtas of een handige laptoptas.

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Stressvrij werken dankzij deze personeelsgeschenken

Stress op de werkvloer komt steeds vaker voor. Kies daarom voor een van onze anti-stress personeelsgeschenken en draag bij aan een werkomgeving zonder stress.

Lees meer

Top 5 meest originele relatiegeschenken

Een van de basisdoelen in de marketing is om op te vallen tussen de concurrentie. Die ongeschreven regel trekt zich door tot in alle aspecten van uw business.

Een van die aspecten is uw branding, waarvan een relatiegeschenk een schoolvoorbeeld is. Om op te vallen in de zee van bedrijfsnamen en logo’s doet u er goed aan uit te pakken met originele relatiegeschenken.

Om u op weg te helpen lichten we 5 toppers van originele relatiegeschenken uit waarmee u een heel jaar door scoort bij uw relaties.

Lees meer

Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

Vraag eender welke bedrijfsleider wie de ruggengraat van de onderneming is en u krijgt 9 op de 10 dit antwoord: de office assistant.

Dag in dag uit maken zij zich onmisbaar door de ideale omstandigheden te creëren waarin alles binnen het bedrijf gesmeerd loopt. Hun rol is geëvolueerd van assistent naar regisseur. Een rol waar ze vaak een Oscar voor verdienen.

Hoog tijd dus om uw office assistants, management assistants, secretaresses/secretarissen - of hoe u ze ook wil noemen - te laten voelen dat u hen apprecieert. Daarom hebben we hieronder een lijst gemaakt met cadeau-ideeën voor Secretaressedag.

Lees meer
Terug naar het overzicht