Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Aanstekers & lucifers: Promo aanstekers

22 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Promo aanstekers

Aanstekers bedrukken voor de promotie van uw bedrijf

Bedrukte aanstekers zijn voordelige promotieartikelen waarvoor u heel snel een groot aantal mensen warm krijgt. Aanstekers brengen niet alleen warmte in het leven, ook kleur. In ons assortiment aanstekers vindt u diverse frisse kleuren die als een lopend vuurtje rondgaan. Bij Eurogifts kunt u aanstekers bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Ontdek snel ons aanbod!

Uw aanstekers bedrukken met logo?

Verras uw klanten met een trendy aansteker. Een aansteker is nog steeds het ultieme promotieartikel dat zowel thuis als onderweg van pas komt. Aanstekers bedrukken is een kolfje naar de hand van onze interne drukdienst. Uw firmanaam of logo passeert dan binnen korte termijn van hand tot hand in de vorm van een handige, bedrukte aansteker.

Opvallen met een leuke aansteker? Dan zal onze aansteker Juicy u wel aanspreken, dit is een stijlvolle elektronische aansteker die telkens gevuld kan worden. Heeft u het liever klassieker, dan is de aansteker Promo ideaal voor u.

Bedrukte aanstekers als relatiegeschenk

Beken kleur met onze flashy aanstekers. Wilt u aanstekers bedrukken om cadeau te doen aan uw medewerkers of relaties? Kies als relatiegeschenk voor de aansteker Forma en u kiest voor een kwaliteitsvol cadeau. Met de aansteker Cricket Maxi gaat u voor een maximum aan vuur. Leg uw relaties extra in de watten met uw logo of bedrijfsnaam op onze bedrukte aanstekers.

Wilt u graag aanstekers bedrukken en heeft u nog vragen?

Contacteer ons, we helpen u met plezier verder.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »