Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Schrijfwaren

480 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Schrijfwaren

Er zijn weinig uitvindingen die de tand des tijds zo doorstaan als de pen. Bedrukte pennen en andere schrijfwaren zijn immers nog steeds een van de belangrijkste communicatievormen. Daarom vinden we ze ook overal waar we gaan en staan. U ruikt wellicht de open doelkans al: pennen bedrukken brengt uw merk overal en bij iedereen.

Pages

De ideale reclame: pennen bedrukken is een nutsvoorziening

In de commerciële wereld zijn reclame pennen dan weer een constante, niet weg te denken vorm van reclame. Waarom? Simpel: Iedereen heeft ze nodig en iedereen gebruikt ze. Omdat ze zo nuttig zijn, neemt men bedrukte pennen veel sneller aan dan andere gratis gadgets.

Bij Eurogifts vindt u zulke reclame pennen of promotie pennen in diverse kleuren en soorten.

 

Het diverse aanbod bedrukte pennen van Eurogifts

Omdat elke business anders is, bestaat ons aanbod uit zowel balpennen en promotie pennen als schrijfsets, a-merken, en metalen of houten pennen.

Wil u niet zomaar een pen bedrukken, maar wel een kwalitatief hoogwaardige indruk maken? Dan vindt u wellicht sneller uw gading bij de a-merken pennen en schrijfsets. Hier kan u terecht voor heel wat topmerken van de beste kwaliteit zoals Bic, Charles Dickens, Nina Ricci of Waterman.

Doet u graag ouders via hun kinderen een plezier, dan is een relatiegeschenk in de vorm van (kleur)potloden een geweldig idee. Ontdek ook onze talloze leuke doosjes.

 

Duurzame pennen als relatiegeschenk

Bent u actief in de milieusector of wil u uw klanten gewoonweg uw verantwoordelijkheidszin tonen? De duurzame houten pennen met logo van Eurogifts klaren eenvoudig de klus. Een ecologisch alternatief was nog nooit zo aantrekkelijk.

 

Vragen over onze bedrukte pennen?

Hebt u nog vragen over een bepaald product of speciale wensen? Contacteer ons en we helpen u met plezier verder.

Neem contact op


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »