Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Gadgets & Premiums: Flesopeners bedrukken met logo of naam

17 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Flesopeners bedrukken met logo of naam

Soms zijn we op zoek naar een relatiegeschenk als de perfecte link tussen werk en ontspanning. U zou er misschien niet meteen bij stilstaan, maar bedrukte flesopeners beantwoorden perfect aan die voorwaarden. Want deze handige hebbedingen liggen vaak aan de basis van een goed gesprek

Denk maar aan een gezellige drink na de uren (toch?) op kantoor met collega’s waarin u elkaar als mens beter leert kennen en een hechte band opbouwt. Bedrukte flesopener erbij, dopjes van de drankjes en de verhalen en discussies kunnen beginnen! En dat geldt allemaal net zo goed voor uw relaties en klanten.

Feest met bedrukte flesopeners!

Want als een bedrijf goed draait, dan vindt er vast wel eens een bedrijfsfeestje plaats of viert men een groot contract. Dan is een fles- of bieropener onmisbaar op de werkvloer.

Door ze te personaliseren met uw logo of merknaam, werkt u aan uw branding terwijl u onrechtstreeks aanwezig bent bij alle positieve momenten van uw relaties of klanten. Want dan staat u altijd in het middelpunt van de belangstelling als het gezellig begint te worden.

Een breed aanbod aan flesopeners

We zouden Eurogifts niet zijn als we geen breed aanbod aan kleuren en materialen hadden. Zo is er altijd een flesopener die bij uw huisstijl past. Van kunststof tot metaal met houten houder. Ook interessant – altijd succesvol in de bouwsector! - zijn de flesopeners met sleutelhanger, zo hebben uw relaties en klanten hem altijd bij de hand.

Vragen over onze producten, de levering of andere details?

Wij staan klaar om op al uw vragen te antwoorden.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »