You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(5613 reviews)
4 sterren
(3946 reviews)
3 sterren
(678 reviews)
2 sterren
(186 reviews)
1 ster
(119 reviews)
Gemiddeld
(10542 reviews)

Leuke producten voor een degelijke prijs.

Door D. Marien op 2020-05-14 21:05:11
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Al jaren klant en nog nooit teleurgesteld over service van de voorbereiders of de kwaliteit van het product. Goeie verhouding prijs/kwaliteit.

Door D. Van Den Meerssche op 2020-05-14 13:28:55
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Eurogifts staat voor hoge kwaliteit. Vanaf het begin tot voorbij de aflevering zetten zij zich in voor een goede afhandeling van de bestelling. In de contacten met de werknemers van Eurogifts is de inzet en de betrokkenheid merkbaar en voelbaar. Zij doen écht hun best voor de klant door goed op het proces te zitten. Complimenten voor het team van Eurogifts!

Door T. Boer op 2020-05-14 10:08:24
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Prijs/kwaliteit is top

Door T. Madou op 2020-05-13 17:01:16
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle levering. Goeie communicatie.

Door L. Olivier op 2020-05-13 09:15:11
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Gevraagd artikel was niet op voorraad, onm. ideaal alternatief voorgesteld! Zeer vlotte levering!!

Door I. Foulon op 2020-05-12 16:27:19
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door R. Vannieuwenborgh op 2020-05-11 09:31:39
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Naast het feit dat het product nog mooier en beter blijkt te zijn dan verwacht, wil ik feitelijk mijn complimenten geven over de geweldige snelle en gerichte service die ik kreeg bij het uitzoeken en nog bijbestellen van de pennensets. Fantastisch gewoon.

Door M. Groenbos op 2020-05-08 21:37:36
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Een mooi assortiment voor alle doeleineinden met een prijsklasse voor ieders budget

Door H. Pals op 2020-05-08 13:35:35
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Een mooi assortiment voor alle doeleineinden met een prijsklasse voor ieders budget

Door H. Pals op 2020-05-08 13:33:36
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Duidelijkheid tussen product en servce

Door D. Derammelaere op 2020-05-08 11:02:49
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

correcte service

Door K. Destoop op 2020-05-08 09:56:53
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door G. Van Lancker op 2020-05-07 09:06:24
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Alles snel en duidelijk afgehandeld. En men is van zijn woord, je kan erop rekenen

Door D. Bastiaansen op 2020-05-06 09:46:12
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Correcte en snelle dienstverlening

Door I. Van Erwegen op 2020-05-05 09:38:30
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Aardige klantenservice die met je mee denkt.

Door S. Van Asperen op 2020-05-04 09:48:18
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

correct

Door J. François op 2020-05-02 10:09:19
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Attentievolle geschenken met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Veel keuze.

Door E. Smesman op 2020-04-30 20:29:23
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zeer vriedenlijk onthaal vlotte levering

Door N. De Clercq op 2020-04-30 09:48:12
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goede kwaliteit en service

Door J. Mellema op 2020-04-29 14:16:26
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages