You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(5420 reviews)
4 sterren
(3862 reviews)
3 sterren
(667 reviews)
2 sterren
(182 reviews)
1 ster
(117 reviews)
Gemiddeld
(10248 reviews)

Door M. Goldschmidt op 2020-01-14 19:23:48
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door D. Aspeslagh op 2020-01-14 11:01:46
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door S. Shahram op 2020-01-14 09:12:54
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snel in reactie én levering, kwaliteitsvol én geen log webshopverhaal.

Door B. Bostoen op 2020-01-13 15:42:16
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Tevreden over geleverde materialen

Door R. Geerkens op 2020-01-13 15:18:40
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door K. Clarisse op 2020-01-13 15:17:29
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Eerlijk / correct

Door M. Hilven op 2020-01-13 10:20:39
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

betrouwbare partner

Door D. Durnez op 2020-01-13 09:36:48
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door W. Aerts op 2020-01-13 09:27:55
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

heel zeker, bestelling is vlot en correct verlopen. de powerbanks die we besteld hebben voldoen aan onze verwachtingen.

Door K. Louagie op 2020-01-13 08:20:17
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Prijs/kwaliteit.

Door M. Heekelaar op 2020-01-12 21:06:51
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door C. Van De Maele op 2020-01-10 11:13:12
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Prima levering, van begin ordertraject tot en met de levering. No nonsense, gewoon heel goed.

Door J. Scholtanus op 2020-01-10 09:54:33
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door V. Berten op 2020-01-10 09:44:30
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Eurogifts levert artikelen aan die eenieder kan gebruiken als relatiegeschenk of gewoon bruikbaar materiaal op kantoor.

Door A. Stockmans op 2020-01-10 09:31:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle en vlotte verwerking na bestelling

Door E. Christens op 2020-01-10 09:11:17
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Duidelijke prijzen, goede service en dienst na verkoop

Door O. Wynant op 2020-01-09 22:32:53
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Vlug antwoord, en altijd antwoord op de vraag

Door L. De Poorter op 2020-01-09 19:58:13
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Producten zitten kwaliteit/prijs OK. Correcte levering.

Door I. De Geyter op 2020-01-09 18:07:59
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

correct en duidelijk!

Door S. Demeulemeester op 2020-01-09 14:04:00
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages

feedback