EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 27/06/2017
Tijd: 14:09:21

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(3416 reviews)
4 sterren
(2806 reviews)
3 sterren
(542 reviews)
2 sterren
(149 reviews)
1 ster
(100 reviews)
Gemiddeld
(7013 reviews)

Duidelijkheid, kwaliteit en een mooi aanbod

Door C. Jacobs op 2017-06-26 09:26:52
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door D. PANNEMANS op 2017-06-26 09:20:44
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door S. Verkindere op 2017-06-26 09:05:03
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

zeker mooie degelijke artikels goede kwaliteit uitstekende raadgeving - advies en verwerking bij bestelling

Door M. Engels op 2017-06-25 13:40:20
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door E. Siemons op 2017-06-24 13:30:46
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door H. Deceuninck op 2017-06-23 12:44:13
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

E-mails verlopen altijd vlot, het is mogelijk om aanpassingen te maken indien de proefdruk niet voldoet aan de verwachtingen. Zijn bezig met hun klanten met de relatiegeschenken wat altijd leuk is!

Door I. De Keyrel op 2017-06-22 11:22:52
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

goede kwaliteit

Door i. van severen op 2017-06-22 09:36:00
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Correcte behandeling van onze bestellingen.

Door R. Boets op 2017-06-22 09:29:41
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door O. Sercu op 2017-06-21 18:04:56
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

zeer goede prijs / kwaliteit verhouding correcte service

Door A. De Wulf op 2017-06-21 09:59:17
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

een kwaliteitsvolle machine ...

Door F. Hebbrecht op 2017-06-21 09:47:20
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

prima

Door h. Mullers op 2017-06-20 14:19:23
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goede relatiegeschenken

Door D. Pays op 2017-06-20 13:14:53
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door M. Somers-Geuens op 2017-06-20 11:57:40
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Overzichtelijke website, correcte levering. Bij problemen direct hulp en snelle oplossing! Klantvriendelijk, zowel aan telefoon of per mail.

Door F. Claeys op 2017-06-20 09:57:23
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

goede, correcte service

Door H. Vandepaer op 2017-06-19 17:52:16
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Eurogifts staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en het leveren van kwaliteitsproducten.

Door K. De Bruyn op 2017-06-19 17:02:32
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Heel vlotte service per mail

Door S. Adams op 2017-06-19 11:52:52
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Correcte levering en goede service

Door G. Sel op 2017-06-19 11:10:16
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages