Wij blijven bereikbaar! Klik hier voor meer info omtrent onze getroffen maatregelen in verband met het Coronavirus.

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(5543 reviews)
4 sterren
(3922 reviews)
3 sterren
(672 reviews)
2 sterren
(186 reviews)
1 ster
(118 reviews)
Gemiddeld
(10441 reviews)

Door K. Deronne op 2020-03-16 10:43:57
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Duidelijke website en heel snelle service.

Door N. Smet op 2020-03-14 16:15:40
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Correcte informatie, goede klantenservice, mooie afwerking

Door M. Van Houdt op 2020-03-12 09:16:40
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle levering altijd vriendelijk

Door N. De Clercq op 2020-03-12 09:07:28
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Levert in principe snel tegen redelijke prijzen. Veel keuze.

Door N. van Os op 2020-03-11 16:15:55
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Brede waaier aan producten en mogelijkheden voor promo en gadgets.

Door K. Ombelet op 2020-03-10 13:16:31
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Correcte service

Door A. Aubrey op 2020-03-10 09:45:14
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

zeer goed product korte leverling

Door D. Lagaert op 2020-03-10 09:42:37
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snel , accuraat en klantvriendelijkheid

Door J. Geeroms op 2020-03-10 09:14:48
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

een mooi aanbod aan relatiegeschenken, een goede en snelle service, duidelijke antwoorden op een vraag.

Door V. Allard op 2020-03-10 09:04:56
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

vlotte service prijs kwaliteit perfect

Door D. Cogghe op 2020-03-10 09:03:56
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Correcte info, betaalbaar en duidelijke communicatie

Door S. De Bock op 2020-03-09 16:16:58
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

vlotte en snelle service!

Door C. Van Echelpoel op 2020-03-09 10:28:52
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

vlotte service, veel overleg mogelijk, snelle levering

Door C. Van Echelpoel op 2020-03-09 10:26:26
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door K. ROELANDT op 2020-03-09 09:43:56
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door D. Aneca op 2020-03-09 09:29:28
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door J. Goderis op 2020-03-09 09:03:06
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

top service, snel en correct

Door S. Engelbosch op 2020-03-09 09:02:42
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Vlotte service en snelle levering

Door S. Sanders op 2020-03-07 16:19:07
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Supersnelle service en levering van kwaliteitsproducten aan interessante prijzen! Voor elk wat wils in hun uitgebreid gamma.

Door D. Balcaen op 2020-03-06 12:13:22
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages

feedback