<< SUPER ACTIE: Bestel nu met personalisatie en kies uit 9 geschenken!* >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 26/05/2019
Tijd: 07:51:35

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(4799 reviews)
4 sterren
(3553 reviews)
3 sterren
(624 reviews)
2 sterren
(172 reviews)
1 ster
(114 reviews)
Gemiddeld
(9262 reviews)

Prima service!

Door P. Depoorter op 2019-05-23 09:28:02
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door K. Van Lemmens op 2019-05-23 09:09:53
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

super

Door F. Vermeulen op 2019-05-22 11:10:41
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle en duidelijke service.

Door A. VERHAEGHE op 2019-05-22 10:16:08
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door K. Bruyninckx op 2019-05-22 09:13:15
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

correcte service en vlot toegankelijk bij vragen

Door H. Vanroose op 2019-05-22 09:04:26
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door G. Bouttelgier op 2019-05-21 15:14:13
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goede prijs, flexibiliteit, goede kwaliteit. Problemen worden aanhoort, en waar kan , opgelost.

Door L. Bossuyt op 2019-05-21 11:57:15
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door B. Lesage op 2019-05-21 10:13:42
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Jammer dat mijn 2 schorten die besteld werden in 2 keer werden geleverd. Als we aan het milieu denken is dit toch niet zo O.K.

Door M. Valcke op 2019-05-20 15:52:40
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door S. Bus op 2019-05-17 09:03:02
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

EuroGifts staat voor een vlotte leverancier en staat de klant met raad & daad bij. Voor producten die nog niet in het gamma opgenomen zijn, zoekt EuroGifts steeds oplossingen / alternatieven en doet EG navraag bij zijn leveranciers.zij bieden een bevredigende oplossing.

Door S. Longueville op 2019-05-16 11:17:17
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door S. Schellens op 2019-05-16 10:45:07
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Ideaal materiaal op grote schaal voor Jan modaal

Door J. Ghijselinck op 2019-05-16 09:08:58
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle vlotte service

Door G. Verheye op 2019-05-14 09:54:41
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle en correcte service.

Door J. De Brone op 2019-05-14 09:27:57
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door J. Van Nieuwenhove op 2019-05-13 15:19:05
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

persoonlijke aanpak

Door K. Logghe op 2019-05-13 10:16:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

komen na wat ze getoond hebben

Door E. Velde op 2019-05-13 07:30:31
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Absolute snelle levering helaas komen producten vaak niet rechtstreeks bij jullie vandaan dus kunnen jullie ook niet zien hoe de artikelen eruit zien.

Door J. Groenendijk op 2019-05-11 12:12:08
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages

feedback