EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 15/11/2018
Tijd: 07:42:53

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(4421 reviews)
4 sterren
(3379 reviews)
3 sterren
(607 reviews)
2 sterren
(167 reviews)
1 ster
(110 reviews)
Gemiddeld
(8684 reviews)

Uitstekende service !

Door C. Baeten op 2018-11-12 10:28:15
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Onmiddellijke opvolging... Het kleur dat ik wou, was niet meer voorradig maar aan de telefoon hebben ze mee nagedacht wat de perfecte combinatie zou zijn met de opdruk. Heel goede service en goede kwaliteit! Heel tevreden!!

Door K. Beernaert op 2018-11-12 09:40:42
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Mooie producten

Door B. Zwiers op 2018-11-12 09:24:35
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door C. Claeys op 2018-11-12 09:06:03
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

snelle en correcte service, goede prijs/kwaliteit

Door R. Verduyckt op 2018-11-12 09:05:46
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

snelle en correcte service, goede prijs/kwaliteit

Door R. Verduyckt op 2018-11-12 09:05:45
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

correct en degelijk

Door J. Van Look op 2018-11-12 09:04:13
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

duidelijke communicatie, levertijd zoals afgesproken dus dik tevreden

Door N. Groot op 2018-11-12 08:31:54
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zoals op alle andere bestelde producten zijn we altijd zeer tevreden. Dus EuroGifts staat voor de firma alwaar je producten kunt aanschaffen tegen zeer democratische prijzen en altijd tevreden zult terug gaan

Door L. Dewaele op 2018-11-10 05:58:10
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

het staat voor een goed gekende firma die eerlijke zaken doen en zeer betrouwbaar zijn. Al ettelijke jaren vaste klant

Door L. Dewaele op 2018-11-10 05:52:46
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

het staat voor een goed gekende firma die eerlijke zaken doen en zeer betrouwbaar zijn. Al ettelijke jaren vaste klant

Door L. Dewaele op 2018-11-10 05:52:46
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Alles is verlopen zoals we het verwacht hadden bij de bestelling

Door I. Taelman op 2018-11-09 21:44:20
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Duidelijke informatie, eenvoudig te bestellen, vlotte levering

Door H. Boets op 2018-11-09 18:55:51
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Eerste bestelling is correct en vlot verlopen.

Door P. VAN CALSTER op 2018-11-09 13:28:30
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door G. Wilmsen op 2018-11-09 11:40:00
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door E. WIJNANTS op 2018-11-08 15:47:43
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

EuroGifts heeft een zeer duidelijke website - enorme keuze. Fijne prijs voor een goede kwaliteit. Zeer snelle levering! Zeker een aanrader

Door G. Kouterschool op 2018-11-08 15:21:57
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

EuroGifst staat voor een kwaliteitsvolle service en producten. Ik ben tevreden !

Door P. Deleu op 2018-11-08 14:35:54
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door J. Vermote op 2018-11-08 12:44:15
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

prijs-kwaliteit

Door M. Macka op 2018-11-08 10:15:36
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages