<< Profiteer nu van gratis levering en 25 euro korting op uw bestelling van klantengeschenken!* >> Klik HIER voor meer info!
EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 23/09/2019
Tijd: 15:25:43

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(4982 reviews)
4 sterren
(3651 reviews)
3 sterren
(636 reviews)
2 sterren
(173 reviews)
1 ster
(115 reviews)
Gemiddeld
(9557 reviews)

Door L. van der Velden op 2019-09-13 10:04:56
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door G. Marien op 2019-09-13 10:00:44
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Service kort op de bal. Nog papieren reclame maar niet banaal. Tevens digitaal voor elk kapitaal. P.S. Mijn excuses voor mijn rijmziekte.

Door D. Van Den Broecke op 2019-09-12 16:31:51
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door R. De Borger op 2019-09-12 13:27:14
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

correcte afhandeling

Door S. Laureyssen op 2019-09-12 11:12:11
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door N. Decock op 2019-09-11 11:58:39
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zeer vriendelijke hulp, wel een probleem als bestelde artikels niet beschikbaar zijn. Dit zou onmiddellijk na digitale bestelling moeten aangegeven worden.

Door T. Luyckx op 2019-09-11 10:59:40
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zeer goede service ! Kwaliteit en correct !

Door A. Van Bael op 2019-09-11 10:29:54
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Correcte contacten. Stipte opvolging van gemaakte afspraken.

Door P. Muylaert op 2019-09-11 09:49:55
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Betrouwbaar. Duidelijk in communicatie. Prima producten.

Door L. Hugo op 2019-09-09 16:38:43
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Omdat het in orde is.

Door J. Pontzeele op 2019-09-09 09:21:45
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door I. Van Campenhout op 2019-09-09 09:16:45
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door G. Goolis op 2019-09-07 20:24:38
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Voor een goede correcte service!

Door D. JACOBS op 2019-09-05 20:31:43
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

goeie service

Door H. Calleeuw op 2019-09-05 14:56:34
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

betaalbare en degelijke prijs/kwaliteit

Door T. Van Oost op 2019-09-05 10:39:27
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door A. Lecomte op 2019-09-05 09:50:47
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Steeds correcte samenwerking op alle vlakken.

Door E. SAELENS op 2019-09-04 09:08:40
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

duidelijke communicatie, correcte service

Door a. verrue op 2019-09-04 09:07:45
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Prima service en snelle levering.

Door E. Dejonghe op 2019-09-04 08:38:52
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages