EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 10/12/2016
Tijd: 02:12:51

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

heel goed

Door E. Van Meel op 2016-12-09 04:39:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

pennen schrijven heel lekker

Door T. Brouwers op 2016-12-08 19:48:49
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door L. De Sloover op 2016-12-08 17:42:24
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goede afhandeling

Door I. Maes op 2016-12-08 17:09:21
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Er zitten enkele mensen aan de telefoon. soms vind ik het gemakkelijker om 1 vast aanspreekpunt te hebben . Maar ze waren complementair en heel hulpvaardig.

Door L. Laflere op 2016-12-08 14:45:05
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

We waren aan de late kant om de bestelling door te geven, en de firma heeft er alles voor gedaan om die op tijd (6 december) op onze school geleverd te krijgen. Een vlotte communicatie via mail en telefoon.

Door C. Persyn op 2016-12-08 13:01:48
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Wij. bestellen jaarlijks ons nieuwjaarsgeschenk voor oude en kansarmen in Borgerhout. Dankjewel voor jullie mooie en betaalbare producten.

Door R. Van Haperen op 2016-12-08 11:24:32
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

nvt

Door G. Mattheeuws op 2016-12-08 10:28:07
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door G. Van Pelt op 2016-12-08 10:09:42
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door F. Oorts op 2016-12-08 10:03:36
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Alleen jammer dat wij voor meer dan 1000 € (vouwmeters en agenda's) aangekocht hebben, en geen geschenk gekregen hebben, zoals vermeld op de folder.

Door k. vandekerckhove op 2016-12-08 09:45:58
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

zie vorig

Door A. Rommel op 2016-12-08 09:38:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

zie vorig commentaar

Door A. Rommel op 2016-12-08 09:37:52
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

coreecte firma met professionele uitstraling

Door A. Rommel op 2016-12-08 09:35:33
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

al jaren klant bij jullie zeer tevreden

Door A. Rullens op 2016-12-08 09:23:01
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Mooie producten, super service.

Door V. Debacker op 2016-12-08 09:16:37
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Prima relatiegeschenken, veel keuze

Door M. Wellens op 2016-12-08 09:14:33
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Vriendelijk Kent zijn poducten Correct

Door A. Caerels op 2016-12-08 09:14:33
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door L. Vangilbergen op 2016-12-08 09:10:54
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Leuke en originele relatiegeschenken

Door H. Sergeant op 2016-12-08 09:07:47
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages