EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 23/02/2017
Tijd: 10:52:16

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

Snelle reactie en spoedige levering

Door J. Nassen op 2017-02-21 19:58:00
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Betrouwbaar!

Door P. Couckuyt op 2017-02-21 17:37:16
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

ik had in november verleden jaar een bestelling gedaan van fleece dekentjes voor onze vereniging. Ik heb dan een paar keer gebeld met Veronique Defever, (ze heeft mij flink geholpen) we hebben deze dan besteld en onze oudere mensen waren allen zeer tevreden. Zodoende heb ik dit terug doorgegeven aan onze voorzitter van een andere vereniging en heb dan opnieuw een bestelling geplaatst. Hopelijk ook goed.

Door A. Van Collie op 2017-02-21 16:32:51
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

goede service, correcte levering!!!

Door A. Declerck op 2017-02-21 12:56:57
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door M. Sahin op 2017-02-21 10:48:16
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goedkope leuke hebbedingen!

Door N. Bries op 2017-02-21 09:16:35
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Kwaliteit en degelijkheid

Door J. Es op 2017-02-20 18:59:38
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

goed service. snelle bezorging. goed en klantvriendelijk. duidelijke uitleg. al jaren ben ik klant, en kan geen fout aangeven.

Door S. Prins op 2017-02-20 11:45:41
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle en vriendelijke service!

Door L. Wytynck op 2017-02-20 11:40:14
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goede producten en goede service.

Door B. Dehouk op 2017-02-20 09:22:56
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Prijs - kwaliteit , zeer in orde . Goede service .

Door K. Quintelier op 2017-02-20 09:10:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door L. Snackaert op 2017-02-20 09:02:19
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

komen belofte na, levering voor verwachte datum.

Door S. Vandekerckhove op 2017-02-19 08:13:54
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door P. Mathilde op 2017-02-17 16:24:39
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door S. Bemus op 2017-02-17 14:58:14
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Prachtige materialen met steeds een hoogwaardige kwaliteitsdruk. Steeds een snelle levering.

Door B. Vermeiren op 2017-02-17 10:08:58
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snel, voordelig, goed.

Door W. Ten Have op 2017-02-17 09:23:15
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Ik ben Tevreden over de service. Een fout in de factuur werd direct rechtgezet en wat ik teveel betaald had werd dan ook direct teruggestort.

Door H. Callewaert op 2017-02-17 09:19:40
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

snelheid - duidelijkheid

Door J. Jaeken op 2017-02-17 09:11:38
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Kwaliteit van de bedrukking was niet goed, nalevering blijft maar weg, maar ondertussen hebben wij alvast moeten betalen aan EuroGifts. Of we ooit later nog bestellen bij EuroGifts ???

Door G. Rogiers op 2017-02-16 14:48:45

Pages