EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 27/07/2017
Tijd: 20:27:30

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(3457 reviews)
4 sterren
(2825 reviews)
3 sterren
(544 reviews)
2 sterren
(149 reviews)
1 ster
(100 reviews)
Gemiddeld
(7075 reviews)

mooie producten voor een mooie prijs

Door d. huttener op 2017-07-13 15:56:11
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door Y. Breels op 2017-07-13 14:22:52
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door A. Parmentier op 2017-07-13 12:37:21
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Fabienne Priem mijn contact was uitstekend, beschikbaar, vriendelijk, vond oplossingen; haar collega's die haar ook vervangden toen ze afwezig was: idem. Dank u.

Door C. Storme op 2017-07-13 09:53:57
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Mooi product geleverd, snelle levering.

Door N. de Lijster op 2017-07-13 09:52:49
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Breed assortiment en goede service

Door B. Bosscher op 2017-07-13 09:14:56
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Persoonlijke aanpak en toffe medewerking!

Door P. Bellens op 2017-07-13 09:14:17
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Stiptheid, correctheid, kwaliteit

Door F. D'Hooghe op 2017-07-13 09:06:36
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Duidelijke keuze op de web shop, degelijke en vlugge afhandeling van de bestelling en verzorgde verpakking voor verzending.

Door R. Dewindt op 2017-07-12 20:35:39
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Uitstekende service

Door S. Slachmuylders op 2017-07-12 20:25:40
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

prijs-kwaliteit is top. zeer goede service !!

Door M. De Beir op 2017-07-12 17:44:23
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Eurogifts staat voor vriendelijkheid en een correcte service!

Door H. Serruys op 2017-07-12 13:46:04
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door S. Lejeune op 2017-07-12 13:41:03
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

pakjes cadeautjes, en zakken stoffen zakken met bedruking

Door T. Joos op 2017-07-12 10:56:38
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zeer uitgebreid gamma aan artikelen. Personeel staat steeds tot uw dienst. Zeer snelle en kwaliteitsvolle afhandelingen.

Door S. Borghmans op 2017-07-12 10:36:43
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Kort op de bal, duidelijke communicatie, helpen mee denken!

Door D. Dierckens op 2017-07-12 09:33:48
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Ideaal qua afmeting voor geboortegeschenkje

Door S. Christiaens op 2017-07-12 09:09:31
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Vlotte en aangename samenwerking.

Door M. Stevens op 2017-07-11 10:48:45
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door R. Glas van der op 2017-07-11 09:20:52
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

super service !

Door R. Vansevenant op 2017-07-11 09:07:43
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages