You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van Eurogifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over Eurogifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(6392 reviews)
4 sterren
(4242 reviews)
3 sterren
(715 reviews)
2 sterren
(201 reviews)
1 ster
(125 reviews)
Gemiddeld
(11675 reviews)

Snelle en goede service. Vlotte communicatie, uitgebreid aanbod en goede prijs/kwaliteit wat heel belangrijk is in deze tijden !

Door A. De Cocq op 2023-01-18 09:39:45
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Goede service. Vriendelijk personeel.

Door H. Verhulst op 2023-01-17 09:18:20
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

goede begeleiding in de keuze en vlotte levering van proefdruk

Door A. NV op 2023-01-16 09:36:58
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Vlotte service naar proefdruk toe - snelle levering en kwalitatief resultaat.

Door T. OLYSLAEGERS op 2023-01-11 16:08:50
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Zeer correcte afhandeling

Door N. Landuyt op 2023-01-11 14:15:34
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Behulpzaam, snel en duidelijk

Door T. Clement op 2023-01-11 11:12:55
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door A. Ameryckx op 2023-01-11 09:39:59
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Snelle service en correcte afspraken

Door F. Vandekeere op 2023-01-10 17:11:26
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

zeer ruime keuze aan geschenken diverse artikelen die het makkelijk maken om zelf een pakket samen te stellen

Door M. De Wit op 2023-01-10 11:24:56
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Snel en correct verwerkt en geleverd.

Door A. Vandenbon op 2023-01-10 10:27:31
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door G. Van den Eynde op 2023-01-10 09:19:37
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door M. Martens op 2023-01-09 10:43:25
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

We zijn tevreden ! En komen terug !

Door L. Verhulst op 2023-01-08 22:10:45
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Snelle duidelijke en vriendelijke service

Door S. Van Oers op 2023-01-07 20:16:02
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling

Door A. Germonpre op 2023-01-05 19:37:58
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door M. Durieu op 2023-01-05 13:28:49
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door K. Heymans op 2023-01-05 10:41:52
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Snelle en correcte levering

Door C. Sarens op 2023-01-05 10:39:28
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door E. Vercruysse op 2023-01-04 15:00:42
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Met Eurogifts is het makkelijk communiceren en helpen ze graag om een nuttig geschenk aan te bieden in een gevraagde prijsklasse.

Door P. Dekeukeleire op 2023-01-04 11:10:03
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Pages

feedback