EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 26/03/2017
Tijd: 20:44:51

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(3245 reviews)
4 sterren
(2694 reviews)
3 sterren
(531 reviews)
2 sterren
(146 reviews)
1 ster
(97 reviews)
Gemiddeld
(6713 reviews)

Zijn snel met hun service en denken graag met je mee.

Door M. Derksen op 2017-03-24 10:46:32
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

EuroGifts staat voor een valabel partner die een breed gamma aan producten heeft. Wij vinden altijd onze keuze binnen het aanbod van de relatie geschenken, mede omdat het kleurgamma zeer uitgebreid is. Wij slagen er steeds in om binnen de guidelines van onze corporate Identity een aangepast ontwerp maken.

Door F. Dewulf op 2017-03-24 09:51:06
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

snelle en correcte levering met een enorme keuze mogelijkheid

Door H. Hanswijk op 2017-03-24 09:34:31
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

goede dienstverlening

Door B. LAURENT op 2017-03-24 09:21:11
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door J. Declercq op 2017-03-24 09:16:28
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Een grote troef van uitgebreid gamma dat je kan personaliseren en zeker niet ver in onze regio!

Door E. Vantighem op 2017-03-23 21:35:55
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Een leuk bedrijf met een groot gamma aan diverse producten die gepersonaliseerd kunnen worden. Zeker een troef dat het in onze buurt ligt.

Door E. Vantighem op 2017-03-23 21:33:19
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goede klantenservice!

Door B. Schaumont op 2017-03-23 11:19:25
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

snelle en vriendelijke service. Uitgebreid assortiment

Door M. Jacobs op 2017-03-23 10:15:27
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Uitstekende producten, snelle service.

Door V. Piscador op 2017-03-23 09:54:28
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zoals reeds voorheen geschreven. Een zeer fijn bedrijf om mee samen te werken. Service vanaf begin tot einde TOP !

Door R. Cobbaut op 2017-03-23 09:21:22
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door B. VANMEENEN op 2017-03-23 09:06:07
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door B. VANMEENEN op 2017-03-23 09:06:05
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door R. Van Oostveldt op 2017-03-22 17:03:38
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

korte lijnen, snel reactie, goede prijs/kwaliteitverhouding

Door C. van Grevenbroek op 2017-03-22 09:33:33
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door R. Van Oostveldt op 2017-03-21 10:15:16
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

producten die met eigen logo kunnen bedrukt worden

Door T. De Jonghe op 2017-03-21 09:37:14
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Betaalbare producten met een snelle levering en goede service

Door K. Coppens op 2017-03-21 09:26:58
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door M. Wellens op 2017-03-21 09:04:33
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Mooi afgewerkt produkt. Correcte communicatie

Door R. Vanthoor op 2017-03-20 14:18:17
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages