You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van Eurogifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over Eurogifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(5901 reviews)
4 sterren
(4047 reviews)
3 sterren
(684 reviews)
2 sterren
(191 reviews)
1 ster
(122 reviews)
Gemiddeld
(10945 reviews)

Ja, mits voortaan ons leveringsadres wordt gerespecteerd (Geluwe, heel dicht bij u) en niet zoals de laatste 2 keer op onze administratieve zetel te Langemark wordt geleverd ! Uw verzendingsdienst heeft blijkbaar een andere database dan uw orderverwerking ! check this out, please !

Door N. Steen op 2020-11-20 16:38:03
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Correcte en snelle service!

Door M. Valcke op 2020-11-20 15:31:04
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door S. Michels op 2020-11-20 11:10:22
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

snelle service

Door S. Keziban op 2020-11-20 10:33:29
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

snelle reacties en goede nabehandeling

Door S. Keziban op 2020-11-20 10:29:20
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

snelle service en nabehandeling

Door S. Keziban op 2020-11-20 10:24:06
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

zijn snel met antwoorden en als er problemen zijn met de goederen, gaan ze toch achterna om te kijken wat het probleem is.

Door S. Keziban op 2020-11-20 10:16:50
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Eurogifts staat voor veel keuze, goede kwaliteit, uitstekende service.

Door C. Cnudde op 2020-11-20 09:24:02
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

ruim aanbod

Door S. Vandekerckhove op 2020-11-20 09:07:40
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Steeds tevreden !

Door K. Quintelier op 2020-11-20 09:04:27
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

bestaat ook zo lang al dus ze leveren dan ook goede kwaliteit

Door K. Tinel op 2020-11-19 09:19:13
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

correcte afhandeling van de producten

Door S. Sonneville op 2020-11-18 11:10:23
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door T. Schoenmakers op 2020-11-18 10:14:01
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Vlotte service en snelle levering

Door K. Vanden Berghe op 2020-11-18 09:04:24
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Duidelijk, vriendelijk, kwaliteit

Door D. Vranken op 2020-11-16 11:39:56
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Omdat ze kwaliteitsvolle producten leveren

Door A. Bosman op 2020-11-16 11:15:58
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Eurogifts weet waar ze mee bezig zijn. Duidelijke artikelen, snelle service. Iedere bestelling is tot nu toe prima verlopen

Door N. Haeck op 2020-11-16 09:52:30
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door J. Debruyn op 2020-11-16 09:46:23
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Een goed bedrijf met een goede service.

Door P. Sniekers op 2020-11-16 09:36:56
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Eurogifts staat voor kwaliteit en topservice!

Door A. Willemen op 2020-11-16 09:16:19
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Pages