You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van Eurogifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over Eurogifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(5934 reviews)
4 sterren
(4062 reviews)
3 sterren
(689 reviews)
2 sterren
(191 reviews)
1 ster
(122 reviews)
Gemiddeld
(10998 reviews)

Dit was onze eerste bestelling bij Eurogift, dit ging erg vlot van bestelling tot levering. Stipte en correcte afhandeling.

Door L. Pans op 2020-12-14 09:17:07
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door N. Vervaecke op 2020-12-12 14:07:20
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Mogelijkheid tot direct betalen. (Bij niet drukproef) Nu veel tijd verloren na wachten en betalen factuur

Door K. Delmulle op 2020-12-12 11:01:49
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

het is de eerste maal dat ik geschenken heb aangekocht bij Eurogifts en alles is zeer vlot verlopen van de bestelling tot de levering. onze vereniging OKRA Ooigem is dan ook zeer tevreden over het eindresultaat !

Door W. Seynaeve op 2020-12-11 11:49:52
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Tweede aankoop bij eurogifts, goede kwaliteit

Door L. Van Eyken op 2020-12-11 10:00:42
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Het is niet de eerste keer dat we in zee gaan met Eurogifts. We keren telkens tevreden terug!

Door S. Van Pamel op 2020-12-11 09:12:02
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Steeds een correct verloop van ontwerp tot aflevering. Bedankt aan alle medewerkers. mvg Matthieu

Door M. Demeyer op 2020-12-10 18:24:51
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Prima service

Door S. Remans op 2020-12-10 12:51:32
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Alles perfect verlopen !

Door N. Van Craenendonck op 2020-12-10 09:14:08
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Staan voor kwaliteit en zorg voor hun klanten.

Door F. Deconinck op 2020-12-10 09:11:23
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door n. vanisterdael op 2020-12-10 09:05:52
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Snelle levering, mooi verpakt

Door E. Waltens op 2020-12-09 10:25:41
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

goede prijs kwaliteits verhouding

Door S. Hallemans op 2020-12-09 09:07:16
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Zeer goede service, nakomen van gemaakte afspraken, snelle levering.

Door E. Claes op 2020-12-08 16:53:28
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Altijd heel snel geholpen

Door C. Travers op 2020-12-08 09:03:27
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

correcte opvolging en begeleiding in de keuzes

Door D. Batsleer op 2020-12-08 09:00:33
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Correcte producten, tegen een goede prijs. Service is super.

Door L. De Pauw op 2020-12-07 09:31:26
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Leuke producten, vlotte leveringen, fancy gifts!

Door S. Boxus op 2020-12-07 09:16:33
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Perfecte info over de ganse lijn.

Door D. Verheecke op 2020-12-07 09:12:57
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Wij hebben hier nogal materiaal gekocht.

Door M. Stalmans op 2020-12-06 16:56:09
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Pages