EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 25/04/2017
Tijd: 14:31:44

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(3312 reviews)
4 sterren
(2729 reviews)
3 sterren
(532 reviews)
2 sterren
(148 reviews)
1 ster
(100 reviews)
Gemiddeld
(6821 reviews)

prima prijs kwaliteitsverhouding behoorlijk snelle levering, geen communicatie hierover

Door M. Heymbeeck op 2017-04-25 11:01:27
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door D. Lambrechts op 2017-04-25 10:39:22
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door J. Provost op 2017-04-25 10:34:24
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

eerst en vooral, het persoonlijk contact men luistert en geeft advies, een plaats waar de grote van de bestelling niet het verschil maakt.... "klant is klant"

Door R. Top op 2017-04-25 09:19:07
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goeie marketing service, overzichtelijke website en eenvoudig in gebruik. TOP !

Door C. Dewit op 2017-04-25 08:37:33
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

EuroGifts heeft een groot assortiment met allemaal leuke artikels. Alles gebeurd snel en correct. Website is gebruiksvriendelijk en ook de afhandeling gebeurd steeds snel en correct. Prijzen liggen wel aan de hoge kant naar mijn inziens.

Door K. Slechten op 2017-04-24 09:59:07
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

prijs kwaliteit in orde

Door W. Beckers op 2017-04-24 09:03:57
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door L. Demeestere op 2017-04-23 11:50:55
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door S. Warreyn op 2017-04-21 15:31:56
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

vlotte communicatie met (potentiële) klanten. Eerlijk en respectvol

Door N. Geirnaert op 2017-04-21 09:30:05
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Beste is mij bijgebleven dat ik na het eerste telefonisch contact met een vraag over een artikel in de catalogus onmiddellijk het vrijblijvende voorstel kreeg om mij een bezoek te brengen. Alhoewel ik maar voor 1 bepaalde item belde kreeg ik tijdens het bezoek een volledig gamma voorgesteld. Dit is wel plezanter dan kiezen uit een catalogus.

Door S. Vanlancker op 2017-04-20 11:36:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door A. Braeckevelt op 2017-04-20 10:40:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

goede service, fijn dat er meegedacht wordt!

Door K. Kremers op 2017-04-20 10:26:43
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

vlotte en correcte afhandeling en service. alles is heel correct verlopen.

Door M. Mestdagh op 2017-04-20 09:45:24
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Snelle service, goede communicatie en vlotte levering.

Door T. Rijn op 2017-04-20 09:25:40
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

correcte service en levering, waar voor zijn geld, correcte en vlotte administratieve afhandeling; heb in 2002-2003 ook veel bij hen besteld voor VTC EUD ivm trainingen binnen Europa en leveringen waren altijd goed op tijd en kwaliteitsvol!

Door M. Mestdagh op 2017-04-20 09:22:08
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door K. MERTENS op 2017-04-19 22:50:46
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

ruime keuze, wel wat uit te zoeken wat nu wel of niet nuttig zou kunnen zijn, veel gadgets tussen die voor ons niet van teopassing zijn.

Door E. Debruyne op 2017-04-19 14:21:38
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Breed scala aan mogelijkheden en korte lijnen!

Door M. Vam Der Borg op 2017-04-19 13:43:18
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Ze leveren wat ze zeggen, alleen de levertijd die overal op de website staat wordt niet altijd gehaald.

Door R. Koomen op 2017-04-19 09:33:56
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages