You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(5726 reviews)
4 sterren
(3979 reviews)
3 sterren
(682 reviews)
2 sterren
(187 reviews)
1 ster
(120 reviews)
Gemiddeld
(10694 reviews)

Goed service en kwaliteit

Door M. Bastijns op 2020-07-30 10:26:57
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zeer goede en correcte service. Vlotte afhandeling.

Door A. D'haen op 2020-07-30 09:29:07
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

eurogift is altijd even vrindelijk en ze leveren goed matriaal

Door I. Vereycken op 2020-07-29 09:57:11
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door P. Callens op 2020-07-29 09:40:15
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

grote klantvriendelijkheid, alle afspraken zijn perfect nagekomen !!

Door F. Declerck op 2020-07-28 09:27:05
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Groot aanbod, scherpe prijzen en efficiënt.

Door A. De Visscher op 2020-07-27 09:14:07
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door A. Hellebuyck op 2020-07-24 14:16:11
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Duidelijke communicatie met prijs/kwaliteit correcte prijzen. Hier bij Guds.be zijn we heel tevreden met de samenwerking !

Door K. Van Den Bussche op 2020-07-23 10:56:23
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zeer vlot en professioneel geholpen

Door M. Di Girolami op 2020-07-22 16:45:58
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

steeds heel correct, vriendelijk, vlotte levering

Door E. Deschamps op 2020-07-22 10:34:54
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Altijd een snelle correcte service.

Door K. Vos op 2020-07-22 10:27:10
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

snelle behandeling van de bestelling

Door N. Vuylsteke op 2020-07-21 19:31:04
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

ik vind jullie zeer treffelijk in de prijzen, snel geleverd en correcte bediening en vlug dank aan allen

Door E. Hernalsteen op 2020-07-21 12:43:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

klantvriendelijkheid, service, kwaliteit

Door M. Westerwoudt op 2020-07-20 10:45:26
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Goede ervaringen met dit bedrijf. Aanrader qua service en contact

Door C. van Dam op 2020-07-20 09:03:34
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zeer vlot geholpen

Door M. Di Girolami op 2020-07-17 15:24:57
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zeer vlotte en professionele ondersteuning gehad in het ontwerp van de bedrukking.

Door M. Di Girolami op 2020-07-17 15:08:58
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door D. Bostoen op 2020-07-16 12:34:15
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door F. Malfait op 2020-07-16 11:30:40
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

prima service, Prijs/kwaliteit is top. Aan te raden

Door M. Schoefs op 2020-07-16 11:09:30
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages

feedback