You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van Eurogifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over Eurogifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(6275 reviews)
4 sterren
(4182 reviews)
3 sterren
(708 reviews)
2 sterren
(198 reviews)
1 ster
(124 reviews)
Gemiddeld
(11487 reviews)

Ruime keuze en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Door S. Van Der Lee op 2022-09-19 09:07:30
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

gemakkelijk en snel

Door C. Vandendael op 2022-09-14 11:37:16
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Heel tevreden over de service :)

Door P. Van Damme op 2022-09-14 09:12:22
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Veel keuze in materiaal om te bedrukken met een goede service en prijs/kwaliteit !

Door H. Bryon op 2022-09-13 11:01:12
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

fijne samenwerking

Door M. KNIJFF op 2022-09-07 16:37:53
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

perfecte en snelle service

Door L. Liessens op 2022-09-07 13:43:57
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Correctheid. Prijs en kwaliteit prima.

Door M. Perdieus op 2022-09-07 09:22:39
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Een vriendelijke en prima service

Door k. reubens op 2022-09-06 09:54:12
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door T. Manhout op 2022-09-01 11:08:16
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Hele duidelijke website! Super vriendelijke en makkelijk bereikbare klantendienst, zeker een aanrader!

Door L. Steegmans op 2022-08-31 13:25:39
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

De bestelling, design-fase en levering zijn heel vlot verlopen. We zijn heel tevreden met het resultaat en alles is netjes verpakt.

Door P. DRIES op 2022-08-31 09:34:04
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

We zijn tevreden over de samenwerking.

Door k. Van de Velde op 2022-08-31 07:51:38
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door V. Ryckeboer op 2022-08-25 11:16:31
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Correcte drukproef - lange levertermijn werd eerlijk medegedeeld In het algemeen zeer tevreden

Door M. Vanluchene op 2022-08-25 09:49:58
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Goede service en correct.

Door I. Thiry op 2022-08-25 08:25:26
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Snelle en goede service, vriendelijk personeel.

Door M. Watteeuw op 2022-08-24 16:22:07
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door C. HOOREMAN op 2022-08-19 07:08:16
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Correct bedrijf. Zeer goede communicatie met medewerkers. Correcte competitieve prijzen. Kort: Zo moet het zijn, goed bedrijf.

Door J. Jorion op 2022-08-18 09:04:36
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

mooie gadgets, correcte en duidelijke mails, prijs/kwaliteit prima

Door R. Van Haperen op 2022-08-17 12:00:06
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Euro gifts snelle service

Door M. Maes op 2022-08-16 17:42:33
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Pages

feedback