EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BEOORDELINGEN OVER ONZE SERVICE
 
Datum: 21/01/2017
Tijd: 09:39:17

You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van EuroGifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over EuroGifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

altijd correct, goede levertijden, toffe items,

Door J. De Lille op 2017-01-19 11:56:51
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

goede en snelle service

Door P. VANPETEGHEM op 2017-01-19 11:32:45
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Zeer vlugge respons op elk vlak! Chat of email. Levering ook zeer vlot! Zeker tevreden!

Door G. De Venter op 2017-01-19 09:55:39
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

goede, stipte dienstverlening, overzichtelijk qua bestelling & facturatie

Door T. Van Loy op 2017-01-19 09:25:23
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Contact is zeer goed verlopen, de producten werden op tijd geleverd en de klantendienst heeft mij altijd goed geholpen. Enige minpunt is dat er krassen op sommige sleutelhangers waren en dat sommige dozen een beetje gekreukt waren.

Door F. Birincioglu op 2017-01-19 09:24:29
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Reactie van EuroGifts

Wij stellen uw reactie erg op prijs, onze kwaliteitsmedewerker neemt contact met u op voor een oplossing.

Door M. Meester op 2017-01-18 17:58:00
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door N. Jansen op 2017-01-18 16:31:26
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door J. Poelman op 2017-01-18 12:09:38

Kwaliteitsvolle afwerking tegen scherpe prijzen

Door G. Follens op 2017-01-18 12:04:52
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door I. Evrard op 2017-01-18 11:44:50
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door P. Schippers op 2017-01-18 10:48:57
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

snelle levering prijs/kwaliteit

Door P. Vangilbergen op 2017-01-18 10:15:13
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door V. Blondeel op 2017-01-18 09:44:24
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Correcte en eerlijke bediening

Door D. D op 2017-01-18 09:08:34
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door M. De Jaegher op 2017-01-17 20:17:38
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Door M. De Jaegher op 2017-01-17 20:14:25
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

prijs qualiteit top levering zeker op tijd prima service en opvolging

Door D. Jansens op 2017-01-17 09:40:47
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Grote keuze EN kwaliteitsproducten . De prijs is ook heel aantrekkelijk

Door G. De Sutter op 2017-01-17 09:24:41
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

vlotte communicatie, alles verliep zoals gepland. Goeie ervaring!

Door H. Vanhalle op 2017-01-17 09:18:24
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Klantvriendelijk en heel aangenaam om met samen te werken

Door E. Verbeurgt op 2017-01-16 10:45:09
Ik beveel EuroGifts zeker aan!

Pages