You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van Eurogifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over Eurogifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(6032 reviews)
4 sterren
(4094 reviews)
3 sterren
(693 reviews)
2 sterren
(193 reviews)
1 ster
(122 reviews)
Gemiddeld
(11134 reviews)

Door J. Cordeels op 2021-10-11 10:44:53
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

zeer tevreden over de bestelling: persoonlijke en degelijke hulp tot het ontwerp volledig is wat je wil

Door S. Page op 2021-10-11 09:18:30
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Naast de tevredenheid van het product zelf, geeft de klantendienst een meerwaarde. Ze beantwoorden heel snel uw vragen en zijn heel vriendelijk. Eurogifts is een aanrader!

Door J. Cabooter op 2021-10-08 09:18:20
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Vriendelijk onthaal, geduldige omgang, professionele uitleg, snelle service!

Door L. Isebaert op 2021-10-07 16:41:52
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door K. Scherpereel op 2021-10-07 14:08:54
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door V. DESENDER op 2021-10-07 13:09:42
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Correct en duidelijke communicatie met drukproeven. Abslik wordt er heel kort op de bal gespeeld .

Door T. Swolfs op 2021-10-07 11:28:26
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Goeie service

Door M. Van Rumst op 2021-10-07 09:52:12
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Vlotte communicatie, snelle service!

Door X. Goudenhooft op 2021-10-07 09:08:19
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door A. Leesen op 2021-10-07 09:06:47
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Jullie zijn een correcte firma die hun afspraken nauwkeurig nakomen.

Door J. Hendriks op 2021-10-07 09:06:47
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Veel keuze, degelijk werk, goede afhandeling.

Door M. Van Ysacker op 2021-10-06 17:15:28
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Heel snelle en vriendelijke reactie. Super snel geleverd.

Door J. Apers op 2021-10-06 12:53:51
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Een correcte en betrouwbare onderneming die hun afspraken nakomen

Door J. Hendriks op 2021-10-06 10:40:51
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door H. Verachtert op 2021-10-06 10:21:08
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Snelle service!!!

Door T. Vanheule op 2021-10-05 21:58:32
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Duidelijk advies over de mogelijkheden qua druk en tekst. Correcte afhandeling en levering. Altijd vriendelijke service!

Door P. van der Kaaij op 2021-10-05 13:28:24
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door M. Jonckheere op 2021-10-05 11:52:21
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

goede communicatie

Door L. Van Gulck op 2021-10-05 11:02:20
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Het was geen probleem om de proefafdrukken meermaals aan te passen. Er werd een snelle levering gevraagd en die is er ook gekomen:-)

Door P. van der Kaaij op 2021-10-05 10:51:53
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Pages

feedback