You are here

Beoordelingen over onze service

Pagina afdrukken

Wij hechten veel belang aan de mening van onze klanten over onze relatiegeschenken en promotieartikelen.
Daarom krijgen onze relaties enige tijd na de levering van hun bestelling via e-mail een uitnodiging om
een beoordeling te geven over de aangeschafte artikelen en over de service van Eurogifts in het algemeen.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productbeoordelingen en de beoordelingen over Eurogifts.
Handig om extra info in te winnen over de gewenste producten en om jezelf te overtuigen.

5 sterren
(5815 reviews)
4 sterren
(4012 reviews)
3 sterren
(683 reviews)
2 sterren
(190 reviews)
1 ster
(121 reviews)
Gemiddeld
(10821 reviews)

Door D. Tuerlinckx op 2020-10-12 16:12:43
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Vlotte service

Door G. van Meel op 2020-10-12 12:11:54
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

correcte service en dienst nazorg

Door L. Yves op 2020-10-12 10:47:01
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Alles vlot verlopen.

Door V. Johan op 2020-10-12 10:09:39
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Men denkt mee met de klant om een zo goed mogelijk product te kunnen leveren.

Door m. Vandenbroeck op 2020-10-12 09:49:41
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door B. Devriese op 2020-10-12 09:34:07
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

goede kwaliteit

Door A. Behaeghel op 2020-10-12 09:33:57
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Goede service

Door A. Behaeghel op 2020-10-12 09:32:52
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Een snelle levering en perfecte afwerking. Maakt zowel de eigen klanten als de mensen die het geschenk krijgen blij

Door A. Vervondel op 2020-10-12 09:28:41
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door S. Isho op 2020-10-12 09:21:46
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Enkele jaren geleden leerde ik het bedrijf kennen en sedertdien bestel ik er mijn nieuwjaarskadootjes voor mijn klanten en als ik andere dingen nodig heb (zoals nu bij het vormsel in Gullegem) contacteerde ik de firma ook. Ik was heel tevreden over de snelle afhandeling !

Door L. Verhulst op 2020-10-10 12:36:14
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Correcte en snelle levering

Door M. Garcia op 2020-10-09 20:47:54
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Door H. Caron op 2020-10-09 09:08:47
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Zeer goed om mee samen te werken, dit van offerte tot en met levering!

Door P. Vanpeteghem op 2020-10-08 22:15:31
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Leuk materiaal

Door S. Despriet op 2020-10-08 21:31:03
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Jarenlange samenwerking en vlekkeloze afwerking en service.

Door D. NIJSMANS op 2020-10-08 12:41:59
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Vlotte communicatie, efficiënt proces en stipte levering. Heel tevreden.

Door S. Debussche op 2020-10-08 10:49:47
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Correct

Door M. Debels op 2020-10-08 09:24:36
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Vlotte bestelling en levering!

Door M. Volders op 2020-10-08 09:05:41
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Snelle, vriendelijke, correcte afhandeling! Dikke duim!

Door V. Meesters op 2020-10-08 08:52:58
Ik beveel Eurogifts zeker aan!

Pages

feedback