Bedank vrijwilligers voor hun inzet met een geschenk van Eurogifts

Bedank vrijwilligers voor hun inzet met een geschenk van Eurogifts

Het einde van de maand december betekent vaak maar één ding: kerstgeschenken!  Nochtans biedt er zich aan het begin van diezelfde maand ook een andere gelegenheid aan hiervoor. We hebben het niet over Sinterklaas, maar wel over Dag van het Vrijwilligerswerk. Doet uw bedrijf regelmatig beroep op vrijwilligers of zet uw organisatie zich zelf vaak in voor vrijwilligerswerk? Bedank de deelnemers dan eens met een toepasselijk geschenk.

Drinkflessen

Vrijwilligers bedanken, maar hen ook motiveren om zich in de toekomst opnieuw in te zetten? Geef hen een (thermos) drinkfles. Van hard werken krijgt u immers dorst! Een herbruikbare drinkfles die makkelijk mee te nemen is komt dus zeker van pas. Drukt u graag uw logo of merknaam op de fles, of de naam van de vrijwilliger in kwestie? Het kan allemaal bij Eurogifts!  

Tote bags en rugzakken 

Van plan een goodiebag samen te stellen? Kies dan niet voor wegwerptassen, maar wel voor een duurzamer alternatief zoals een tote bag of koordrugzak. Die zijn niet alleen klein en compact waardoor u ze gemakkelijk opbergt, maar komen ook nog eens vaak van pas. Bij het het winkelen, om naar uw werk te gaan of tijdens een uitstap bijvoorbeeld.  

De Warmste Week 

Van 19 tot 24 december vindt alweer de tiende editie van De Warmste Week plaats. Die staat dit jaar volledig in het teken van kansarmoede. Draagt uw school of bedrijf ook z’n steentje bij? Bedank alle vrijwilligers met een fijne attentie - al dan niet gepersonaliseerd - uit het assortiment van Eurogifts!  

Lekkernijen 

Beloont u uw vrijwilligers graag met wat lekkers? Ook dat vindt u terug in ons assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van een doosje met muntjes, lolly’s of een reep chocolade? Of voor wie het wat groter mag een zakje snoep of wafeltjes? Er is voor elk wat wils!  

Knuffels en teddyberen

Gaat u liever voor een geschenkje dat ook de allerkleinsten kan bekoren? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze knuffels en teddyberen. U vindt er zowel grote, kleine als sleutelhangerexemplaren terug. De perfecte manier om uw merknaam op een zachte manier in de kijker te zetten! 

Geschenken aan een Laagste Prijs Garantie 

Drinkflessen, tassen of een ander geschenk uit ons assortiment voordelig laten bedrukken? Vertrouw op Eurogifts. Wij personaliseren uw relatiegeschenken met de nodige zorg en maken daarbij gebruik van kwalitatieve, duurzame materialen. Op een selectie van artikelen garanderen we trouwens altijd de laagste prijs. Vindt u hetzelfde geschenk aan een betere prijs bij de concurrent? Dan passen wij onze prijs aan.

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de Laagste Prijs Garantie. Vragen? We beantwoorden ze graag.