You are here

Bedank vrijwilligers voor hun inzet met een geschenk van Eurogifts

Pagina afdrukken

Bedank vrijwilligers voor hun inzet met een geschenk van Eurogifts

Het einde van de maand december betekent vaak maar één ding: kerstgeschenken!  Nochtans biedt er zich aan het begin van diezelfde maand ook een andere gelegenheid aan hiervoor. We hebben het niet over Sinterklaas, maar wel over Dag van het Vrijwilligerswerk. Doet uw bedrijf regelmatig beroep op vrijwilligers of zet uw organisatie zich zelf vaak in voor vrijwilligerswerk? Bedank de deelnemers dan eens met een toepasselijk geschenk.

Drinkflessen

Vrijwilligers bedanken, maar hen ook motiveren om zich in de toekomst opnieuw in te zetten? Geef hen een (thermos) drinkfles. Van hard werken krijgt u immers dorst! Een herbruikbare drinkfles die makkelijk mee te nemen is komt dus zeker van pas. Drukt u graag uw logo of merknaam op de fles, of de naam van de vrijwilliger in kwestie? Het kan allemaal bij Eurogifts!  

Tote bags en rugzakken 

Van plan een goodiebag samen te stellen? Kies dan niet voor wegwerptassen, maar wel voor een duurzamer alternatief zoals een tote bag of koordrugzak. Die zijn niet alleen klein en compact waardoor u ze gemakkelijk opbergt, maar komen ook nog eens vaak van pas. Bij het het winkelen, om naar uw werk te gaan of tijdens een uitstap bijvoorbeeld.  

Dag van de vrijwilliger bij Eurogifts

De Warmste Week 

Van 19 tot 24 december vindt alweer de tiende editie van De Warmste Week plaats. Die staat dit jaar volledig in het teken van kansarmoede. Draagt uw school of bedrijf ook z’n steentje bij? Bedank alle vrijwilligers met een fijne attentie - al dan niet gepersonaliseerd - uit het assortiment van Eurogifts!  

Lekkernijen 

Beloont u uw vrijwilligers graag met wat lekkers? Ook dat vindt u terug in ons assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van een doosje met muntjes, lolly’s of een reep chocolade? Of voor wie het wat groter mag een zakje snoep of wafeltjes? Er is voor elk wat wils!  

Knuffels en teddyberen

Gaat u liever voor een geschenkje dat ook de allerkleinsten kan bekoren? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze knuffels en teddyberen. U vindt er zowel grote, kleine als sleutelhangerexemplaren terug. De perfecte manier om uw merknaam op een zachte manier in de kijker te zetten! 

Geschenken aan een Laagste Prijs Garantie 

Drinkflessen, tassen of een ander geschenk uit ons assortiment voordelig laten bedrukken? Vertrouw op Eurogifts. Wij personaliseren uw relatiegeschenken met de nodige zorg en maken daarbij gebruik van kwalitatieve, duurzame materialen. Op een selectie van artikelen garanderen we trouwens altijd de laagste prijs. Vindt u hetzelfde geschenk aan een betere prijs bij de concurrent? Dan passen wij onze prijs aan.

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de Laagste Prijs Garantie. Vragen? We beantwoorden ze graag.  

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Dit waren de populairste relatiegeschenken van 2022

Ieder jaar opnieuw merken we bij Eurogifts op dat een aantal producten uit het assortiment zeer populair zijn bij onze klanten. Ook dit jaar was dat opnieuw het geval. Onder andere de Dopper-drinkflessen, pennen en fleecedekens deden het enorm goed. We geven u hieronder een kort woordje uitleg over deze producten. Zo doet u misschien wel inspiratie op voor een volgend geschenk aan uw medewerkers of leerlingen in 2023.

Lees meer

Schenk uw medewerkers een drinkfles en steun Tournée Minérale

Een nieuw jaar gaat steevast gepaard met goede voornemens. Deelnemen aan Tournée Minérale hoort daar voor velen bij. De campagne van de DrugLijn is in februari al aan zijn zevende editie toe en moedigt mensen aan om een maand lang afstand te nemen van dat ene glas wijn bij het eten of die frisse pint na het sporten. Het doel? Mensen bewust maken van hun alcoholgebruik én de potentiële gevaren ervan.

Lees meer

Warm en gezellig de kerstperiode in met de voordelige relatiegeschenken van Eurogifts

De aangename temperaturen van de afgelopen periode doen het misschien nog niet vermoeden, maar de winterperiode is dichterbij dan u denkt. Ondertussen zijn we alweer november en dat betekent dat Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar niet meer zo veraf zijn. Een goed moment om eens na te denken over een eventueel relatiegeschenk voor uw werknemers of een fijne attentie voor schoolgangers. Zo gaan ook zij met een warm gevoel de winterperiode in! 

Lees meer
Terug naar het overzicht