Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Tassen: Tote bags bedrukken

24 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Tote bags bedrukken

De tote bag is hét alternatief voor een plastic zak. Deze populaire draagtassen zijn zowel hip, praktisch als milieuvriendelijk! Een tote bag bedrukken als relatiegeschenk is origineel en maakt uw klanten of partners het leven gemakkelijker. Ze kunnen de gepersonaliseerde tote bag immers dagelijks voor veel activiteiten gebruiken. Bijvoorbeeld als draagtas voor boodschappen, onderweg naar het werk of op een beurs.

Het grote voordeel van deze tassen is dat ze langs de binnenkant heel ruim zijn waardoor u er echt alles in kwijt kan. Daarnaast is de tas duurzaam waardoor uw klant geld zal besparen op het aankopen van plastic zakjes én zorg draagt voor het milieu.

Welk materiaal tote bag laten bedrukken?

Bij Eurogifts vindt u tote bags in alle maten, stoffen en kleuren. Wanneer u een tote bag laat bedrukken, is het belangrijk om goed na te denken over welk materiaal u zal kiezen. U kan kiezen voor een jute, non-woven, katoenen of canvas tas. De stevigheid van de tas hangt sterk af van het materiaal waaruit het bestaat.

Een non-woven zak is iets minder stevig maar ideaal voor promotionele doeleinden en lichte ladingen. Gaat uw voorkeur uit naar een stevige tas die geschikt is voor zwaardere ladingen? Kies dan voor een jutekatoenen of canvas tas. 

Een tote bag personaliseren met naam of logo

Uw relaties onderhouden en tegelijk ook uw merkbekendheid verhogen? Personaliseer een tote bag met uw naam of logo en geef deze als relatiegeschenk. In ons brede assortiment vindt u zeker een draagtas om te bedrukken die aansluit bij uw merk en de wensen van uw klant of partner. Bovendien kan u bij ons rekenen op materialen en drukwerk van hoge kwaliteit.

Bekijk hierboven ons aanbod, laat uw tote bag bedrukken en krijg uw bestelling snel en gemakkelijk opgestuurd naar uw kantoor.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »