Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Sport & ontspanning: Knuffels & teddyberen

27 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Knuffels & teddyberen

Ga voor de zachte aanpak en laat knuffels bedrukken.

“De waarheid komt uit een kindermond” - en ook bij het aankopen van bepaalde producten hebben zelfs de allerkleinsten al een duidelijke voorkeur. Zo gebeurt het regelmatig dat ouders zich laten leiden door hun kinderen. Laat daarom uw kindvriendelijke imago zien met gepersonaliseerde knuffels. Geef ze aan uw jongste klanten of aan (toekomstige) ouders of grootouders. We kunnen echter niet beloven dat ze uw knuffels met naam niet voor zichzelf zullen houden...

 

Gepersonaliseerde knuffels, zachte vrienden die overal mee naartoe gaan

De beste vriend van een kind is zijn knuffel. Ze gaan ermee slapen, nemen hem mee naar school, naar de speeltuin of naar de grootouders. Waar ze ook naartoe gaan, hun knuffel gaat mee! Bij Eurogifts kan u diverse knuffels bedrukken met uw logo of naam - want uw kindvriendelijke merk mag nu eenmaal gezien worden. 

 

Knuffels met naam als sleutelhanger

Het leven van een ouder loopt niet altijd van een leien dakje. Bedank ze daarom voor al hun zware werk met onze knuffelbare sleutelhangers met naam. Of geef deze sleutelhangers als geschenk aan uw jongste klanten: zij hangen de kleine, gepersonaliseerde knuffels aan hun pennenzak of rugzak. Zo is hun zachte vriend zéker altijd bij hen.

 

Zet uw merk op een zachte manier in de kijker

Wilt u uw merk op een subtiele en zachte manier in de kijker zetten, ga dan voor een gepersonaliseerde knuffel met de naam van uw merk of organisatie. Panda, muis, nijlpaard of teddybeer... De keuze is niet altijd even eenvoudig. Wij helpen u graag verder met uw vragen over gepersonaliseerde knuffels!

 

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »