Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Gadgets & Premiums: Snoepgoed / Muntjes bedrukt met logo

123 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Snoepgoed / Muntjes bedrukt met logo

U hebt vast al eens genoten van bedrukt snoep zoals koekjes of pepermuntjes. Snoep bedrukken om te gebruiken als relatiegeschenk wordt immers al lang gedaan. En dat doet men niet zomaar…

Snoep bedrukken: niet enkel voor kinderen

Een van de grote voordelen van snoep bedrukken met uw logo is dat u er een brede groep mensen mee kunt bereiken.

Dat gepersonaliseerd snoep voor kinderen een leuk hebbeding is, hoeft geen betoog. Of het nu gaat om koekjes en pralines, chocolade, pepermuntjes of een andere lekkernij, blije kinderen aan uw merk linken is een heel sterke vorm van reclame.

Maar we zijn allemaal jong geweest. En het kind in ons kan nog altijd heerlijk genieten van wat lekkers. Daarom is snoep bedrukken voor volwassenen net zo interessant. We hebben allemaal een guilty pleasure, toch?

Absolute toppers in het Eurogifts-gamma zijn de Chocolade Carré, de Snoepjes Gummie, de Peppermintjes Roll en het Mintdoosje Click-clack promo.

Snoep met naam: branding als een lopend vuurtje

Snoep met naam of logo is ook een relatiegeschenk dat ontzettend gemakkelijk zijn weg naar een groter publiek vindt. Hebben ze wat lekkers in handen, dan delen mensen dat maar wat graag uit aan anderen. Zo moet u dankzij snoep met naam vrijwel niets ondernemen om uw merk te verspreiden en uw naambekendheid extensioneel te laten toenemen.

Verblijd daarom uw zakenrelaties met bedrukt snoep zoals het Mintdoosje Sticky, Mintdoosje House of Snoepdoosje Recto.

Gepersonaliseerd snoep als welgekomen afleiding

Snoep, chocolade, pralines en andere zoete deugden hebben een bijzondere aantrekkingskracht. Zelfs wanneer we geen trek hebben, kunnen we er toch moeilijk aan weerstaan als er wat in onze buurt ligt. Denk maar terug aan wat snoep bij de dokter als kind met u deed.

Het komt dan ook veel voor op menig kantoor en andere werkomgeving, meteen ook dé reden waarom gepersonaliseerd snoep als relatiegeschenk een appetijtelijk idee is. U kan erg origineel uit de hoek komen met speciale modellen zoals het Mintdoosje Sweet truck, het Mintdoosje Sweetheart – als het wat romantischer mag zijn – of het Snoepdoosje Haribo Suitcase.

Voor snoep bedrukken kan u terecht bij Eurogifts, dat is u ondertussen vast duidelijk. Ontdek ook al onze opties qua gepersonaliseerde pepermuntjes en koekjes en pralines!


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback