Gepersonaliseerde relatiegeschenken - Promotie artikelen - Gadgets

Pagina afdrukken

Kwalitatief bedrukte relatiegeschenken op tijd geleverd

Meer dan 40 jaar ervaring en 40.000 tevreden klanten per jaar geeft Eurogifts de unieke expertise om u het perfecte gepersonaliseerde relatiegeschenk of promotieartikel aan te bieden.
Onze kwalitatieve inhouse afwerking, zoals bedrukken, graveren of borduren garandeert bovendien een snelle levering en tevreden contacten.

Momenteel telt onze catalogus meer dan 3.000 unieke relatiegeschenken, gadgets en promotieartikelen met meer dan 15.000 variaties.
Van kledij in alle maten en kleuren, tot een groot aanbod pennen, USB-sticks en aanstekers. Zo bent u zeker dat u vindt wat u zoekt.

Bij elk van die gadgets en relatiegeschenken verzorgen wij persoonlijk de bedrukking, gravure of borduring. Een methode die gegarandeerd kwaliteit en snelle levertijden oplevert.
Vraag maar aan alle tevreden klanten die hun mening achterlieten op onze site.

Klantenbeoordelingen

 • Zeer goede dienstverlening, met speciale dank aan Kris Descamps, die ervoor gezorgd heeft dat alles toch tijdig werd bezorgd. Mooi teamwork. De kwaliteit kon volgens hem nog beter ( door het door jullie team te laten herwerken) Maar dat zou een langere leveringstijd geweest zijn( wat ik volledig begrijp) maar ik wou dat risico niet nemen. Ik zal jullie firma nog zeker aanbevelen. En via Trooper heb ik ook nog 8,68 eur kunnen schenken aan het doel waar ik zelf in de organisatie zit;Sing2Help Dat is dan ook weer mooi meegenomen
  V. DE RIDDER op 2022-11-17
 • altijd een vriendelijke , vlotte bediening ruime aanbieding
  I. Mertens op 2022-11-16
 • heel goed contact en zeer snel antwoord op mails. prima proefdruk. zeer snelle levering. prijs kwaliteit is zeer goed.
  V. Devos op 2022-11-17
 • Goede kwaliteit betrouwbaar en prijsbewust
  M. destatsbader op 2022-11-22
Bekijk alle reviews
 • Transparante prijzen

  Bij ons geen verborgen kosten, u ziet meteen de nettoprijs en de eventuele extra’s in uw winkelmandje

 • Uitgebreid assortiment

  Een aanbod promotieartikelen voor iedereen: zakelijk gebruik (B2B), kmo’s, zelfstandigen, scholen, verenigingen...

 • Gratis digitale proefdruk

  Na de bestelling ontvangt u per e-mail een proefdruk als pdf. Logo, tekst, kleur,… alles kunt u nog controleren

Zoekt u inspiratie? Lees onze blogberichten met tips voor een origineel relatiegeschenk

Bekijk alle blogberichten
 • Bedank vrijwilligers voor hun inzet met een geschenk van Eurogifts

  Het einde van de maand december betekent vaak maar één ding: kerstgeschenken!  Nochtans biedt er zich aan het begin van diezelfde maand ook een andere gelegenheid aan hiervoor. We hebben het niet over Sinterklaas, maar wel over Dag van het Vrijwilligerswerk. Doet uw bedrijf regelmatig beroep op vrijwilligers of zet uw organisatie zich zelf vaak in voor vrijwilligerswerk? Bedank de deelnemers dan eens met een toepasselijk geschenk.

  Lees meer
 • Warm en gezellig de kerstperiode in met de voordelige relatiegeschenken van Eurogifts

  De aangename temperaturen van de afgelopen periode doen het misschien nog niet vermoeden, maar de winterperiode is dichterbij dan u denkt. Ondertussen zijn we alweer november en dat betekent dat Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar niet meer zo veraf zijn. Een goed moment om eens na te denken over een eventueel relatiegeschenk voor uw werknemers of een fijne attentie voor schoolgangers. Zo gaan ook zij met een warm gevoel de winterperiode in! 

  Lees meer
 • Ontdek de voordelige WK-gadgets van Eurogifts

  De aankomende winterperiode staat dit jaar niet alleen in het teken van warme jassen handschoenen en sjaals, maar ook in dat van een ander groots gebeuren. Een gebeuren waar het hele land - zo niet de hele wereld - vol overgave naar uitkijkt: het WK voetbal. De 22e editie van het wereldkampioenschap voetbal vindt dit jaar plaats in Qatar van 20 november tot en met 22 december. Zo’n 32 landen strijden er voor de felbegeerde eretitel, waaronder ook onze eigen Belgische Rode Duivels. 

  Lees meer
feedback