Tote bags bedrukken: zo haalt u meer uit deze promotiemogelijkheid

Tote bags bedrukken: zo haalt u meer uit deze promotiemogelijkheid

Een tote bag bedrukken als relatiegeschenk: het is inmiddels een echte klassieker geworden. En niet dat is niet zonder reden, tote bags combineren immers het beste van twee werelden. Ze zijn praktisch en vallen op. Er is bovendien veel ruimte voor uw logo of bedrijfsnaam. Dat is nog eens een win-winsituatie.

Wilt u een tote bag laten bedrukken? In deze blogpost vindt u originele ideeën en meer informatie over de verschillende materialen.

Tote bags personaliseren: zo trekt u de aandacht

Gepersonaliseerde tote bags zijn een populair relatiegeschenk, dus hoe zorgt u dan dat u opvalt? Laat u inspireren door deze ideeën:

  • Steek tijd in het design: kies voor opvallende kleuren, verwerk uw logo op een creatieve manier of bedruk één zijde van de tas met een quote die de aandacht trekt.

  • Gebruik de tote bag als goodiebag en vul hem met gepersonaliseerde hebbedingetjes, zoals snoepjes, een drinkfles of een powerbank. Of ga voor een duurzaam alternatief en vul de tas met ecologische producten.

  • Kies voor een tas die gemaakt is van een ongewoon materiaal: wat denkt u bijvoorbeeld van deze goudkleurige shoppingtas? Een absolute eyecatcher!

  • Bedruk de tote bag met een seizoensgerelateerde opdruk. Denk bijvoorbeeld aan een vrolijke kerstwens, een griezelige halloweenpompoen of een tekst rondom het nieuwe jaar.

herbruikbare-totebag

Welk materiaal tote bag laat u bedrukken?

Tote bags zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: katoen, jute of stevig gelamineerd non-woven. Elk materiaal heeft een andere uitstraling. Het is daarom belangrijk dat u een tote bag kiest die past bij uw bedrijf.

Juten draagtassen bedrukken: versterk uw ecologisch imago

Een juten draagtas heeft een ecologische look en feel. Het is de perfect soort draagtas wanneer u veel bezig bent met duurzaamheid. Zo heeft Shoppingtas Jutashop een prachtige natuurlijke uitstraling en Shoppingtas Natural combineert op een elegante wijze jute met katoen.

shoppingtas-met-bedrukking

Katoenen tote bags: tijdloze klassiekers

Katoenen tote bags zijn inmiddels echte klassiekers, toch hebben ze hun hippe imago nog niet verloren. Met een mooie katoenen tote bag wil iedereen gezien worden. Een draagtas met lange hengsels zal bijvoorbeeld snel over de schouder gegooid worden wanneer uw klanten of relaties even de stad in gaan of ergens gaan lunchen.

Een draagtas met korte hengsels is dan weer zeer praktisch om boodschappen mee te doen, om mee te nemen naar de bibliotheek, voor zwemspullen, tijdens een picknick …

Altijd handig: non-woven shoppers

Een non-woven shopper is zeer praktisch en zal in elk huishouden met plezier gebruikt worden. Deze draagtassen zijn opvouwbaar en kunnen dus makkelijk opgeborgen worden. Ze zijn bovendien zeer stevig en beschermen de inhoud beter tegen regen dan katoenen draagtassen.

Non-woven shoppers zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren, er is dus altijd wel een draagtas die past bij uw bedrijf. Ontdek bijvoorbeeld de vrolijke kleuren van Shoppingtas Flubber of kies voor een opvallend tweekleurig design.

Advies op maat over het bedrukken van tote bags

Heeft u nog vragen over het personaliseren van tote bags of over de verschillende materialen en mogelijkheden? Aarzel dan niet om ons te contacteren.