Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

USB & Multimedia: Powerbanks bedrukt met logo of naam

84 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Powerbanks bedrukt met logo of naam

Powerbanks bedrukken is meer dan uw logo of merk op een toestelletje drukken. Een powerbank als relatiegeschenk bestellen bij Eurogifts is een heel goed idee, en wel hierom…

Waarom een bedrukte powerbank als relatiegeschenk

Er zijn onnoemelijk veel situaties waarin een lege batterij van uw smartphone, fototoestel of ander apparaat voor heel wat frustraties kan zorgen. Denk maar aan:

  • U bent even de weg kwijt op reis en wilt graag uw digitale kaarten raadplegen
  • U bent op zakenreis
  • U verwacht een belangrijk telefoontje over bv een sollicitatie
  • U komt een wereldster tegen en wil samen op de foto
  • U wilt memorabele momenten met uw kinderen of kleinkinderen vastleggen
  • U moet overwerken en wil uw partner geruststellen

U kan ongetwijfeld nog een paar momenten verzinnen. Maar vooral, u kan er met een powercharger of powerbank als relatiegeschenk voor zorgen dat uw relaties niet meer in deze situaties terechtkomen en – vooral - uw merk linken aan de oplossing voor hun probleem.

Een powerbank als relatiegeschenk: het ruime aanbod van Eurogifts

Het nut van een powerbank als relatiegeschenk is u intussen ongetwijfeld duidelijk. Bij Eurogifts hebben we een ruim gamma aan performante en stijlvolle powerbanks.

Zo is er de powerbank Transpower. Deze kunststoffen powerbanks kan u bedrukken in diverse vrolijke kleuren. Een gelijkaardig model is de powerbank Publipower.

Een waar designstuk is de powerbank Powerslim. Deze stijlvolle, platte aluminium powerbank graveren zet uw merk gegarandeerd op de kaart. De Powerslim powerbank als relatiegeschenk bestellen zorgt immers voor heel wat exposure.

Welke powerbanks bedrukken: de capaciteit

Powerbanks bedrukken kan niet enkel in verschillende kleuren en aantallen, het kan ook in diverse capaciteiten. Om te weten te komen welke capaciteit u best kiest voor uw powerbank als relatiegeschenk, geven we u graag even de volgende informatie mee.

Een gemiddelde smartphone heeft een capaciteit tussen de 1000 en 3500mAh. Hoe hoger deze mAh-waarde, hoe groter de oplaadcapaciteit van uw smartphone. Dus, hoe hoger de mAh-waarde, hoe hoger het gebruiksgemak. Zo telt de powerbank Extrapower 11000mAh. Daarmee kan u de gemiddelde smartphone tot meer dan 4 keer volledig opladen, zonder dat u daarvoor de powerbank hoeft bij te laden.

De meeste van onze powerbanks of powerchargers hebben een oplaadcapaciteit van 2200mAh. Dat is genoeg om de meeste smartphones volledig op te laden. Dat geldt onder meer voor de powerbank Transpower en de powerbank Publipower.

Een powerbank bedrukken voor energieke reclame

Naast hoekige en platte powerbanks kan u ook kiezen voor een rond model, zoals dat van de Powerbank Basicpower of de powerbank Beam. Ook deze powerbanks bedrukken kan in diverse frisse kleuren.

Een powerbank bedrukken is dus een energiek, fris en uiterst origineel relatiegeschenk. Grijp uw kans op een uniek relatiegeschenk!

De nieuwste rage: speel zorgeloos Pokémon Go

De nieuwste Pokémon Go rage is u waarschijnlijk niet ontgaan. Wilt u zonder zorgen urenlang op zoek kunnen gaan naar de Pokémons in uw buurt, bestel dan nu nog een krachtige powerbank!


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »