Dit waren de populairste relatiegeschenken van 2022

Dit waren de populairste relatiegeschenken van 2022

Ieder jaar opnieuw merken we bij Eurogifts op dat een aantal producten uit het assortiment zeer populair zijn bij onze klanten. Ook dit jaar was dat opnieuw het geval. Onder andere de Dopper-drinkflessen, pennen en fleecedekens deden het enorm goed. We geven u hieronder een kort woordje uitleg over deze producten. Zo doet u misschien wel inspiratie op voor een volgend geschenk aan uw medewerkers of leerlingen in 2023.

Dopper-drinkflessen

Dopper is door de jaren heen uitgegroeid tot een waar begrip. Logisch ook, want ze zijn het perfecte duurzame alternatief voor wegwerpflesjes. Deze hervulbare drinkflessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, gerecycled plastic of glas en hebben een handig drinkdopje. 

Die dop maakt het extra gemakkelijk om onderweg snel een slok water te nemen, zonder morsen of lekken. Daarnaast is een Dopper volledig vaatwasserbestendig en ook met de hand is het gemakkelijk om de drinkfles schoon te maken. 

Pennen

Ondanks het digitale tijdperk waarin we ons bevinden, blijven pennen het goed doen in de wereld van relatiegeschenken. Ook in 2022 waren ze opnieuw een grote hit onder onze klanten. 

Met een ruim aanbod kleuren en ontwerpen, is er voor iedereen wel een geschikte pen te vinden. Onze pennen kunt u trouwens gemakkelijk laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Zo staat uw merk altijd subtiel in de kijker bij klanten of relaties.

Bedrukte pennen bij Eurogifts 

Fleecedekens

Als laatste zijn onze fleecedekens een absolute must-have geweest in 2022. Deze zachte dekens houden u warm tijdens een avondje bankhangen of wanneer u op reis gaat (op het vliegtuig bijvoorbeeld). 

Met de stijgende energieprijzen in het achterhoofd zijn ze het komende jaar opnieuw een echte aanrader. Ook voor dit product is er een groot aanbod kleuren en maten. En net als bij onze pennen kunnen deze dekens bedrukt worden met (bedrijfs)naam of logo.

Bedrukte fleeecedekens bij Eurogifts 

Wist u dat?

Het afgelopen jaar hebben we bij Eurogifts een gloednieuwe technologie geïntroduceerd: 360° print. Hierdoor kunnen we drinkflessen over de volledige oppervlakte rondom bedrukken tegen een zachte prijs. Dat maakt uw opdruk extra zichtbaar en geeft uw relatiegeschenk net dat tikkeltje meer.

Ook doen we sinds 2022 aan Single Pass bedrukking op een selectie van artikelen. Dankzij deze technologie kunnen we full colour bedrukking aanbieden voor de prijs van één kleur. Dat maakt uw relatiegeschenken of promo-items nog opvallender zonder grote extra kost

Geschenken aan een Laagste Prijs Garantie

Doppers, pennen of fleecedekens voordelig bedrukken als relatiegeschenk? Vertrouw op Eurogifts. Wij personaliseren uw relatiegeschenken met de nodige zorg en maken daarbij gebruik van kwalitatieve, duurzame materialen. 

Op een selectie van artikelen garanderen we trouwens altijd de laagste prijs in vergelijking met de concurrenten op de markt. Het gaat daarbij zowel om producten uit ons eigen assortiment als merkproducten. Biedt een van onze concurrenten u een voordeligere offerte aan voor eenzelfde geschenk, dan passen wij onze prijs graag aan*. 

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de beste prijs. Vragen? We beantwoorden ze graag. 

* Voorwaarden Laagste Prijs Garantie: aan de hand van een offerte moet u bewijzen dat het om exact hetzelfde artikel gaat, ook de printopties en instelkosten moeten volledig gelijk zijn. Voor meer info, neem contact op met onze klantendienst.

folder-open Blog