Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Sport & ontspanning: Fleece dekens bedrukken met logo

21 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Fleece dekens bedrukken met logo

De warme zomerdagen mogen dan nog maar net achter de rug zijn, de winter staat voor de deur en het is dus een kwestie van tijd voor we weer collectief klappertanden. Dan is het net zo aangenaam om thuis te komen in een warm nest. De oplossing: de fleece dekens van Eurogifts.

Fleece deken bedrukken voor warme avonden

Fleece deken bedrukken – Fleece deken met naam

Naast warme dranken en een gezellig knetterende open haard, zijn er maar weinig zaken die een anders kille avond zo kunnen verwarmen als een fleece deken. Een fleece deken bedrukken met uw logo is een even warm als origineel relatiegeschenk.

Doe uw relaties meteen enkele exemplaren cadeau en u zult zien, zij verspreiden uw logo of merk gewillig onder hun eigen relaties en kennissen. Met een fleece deken met naam of logo kunt u gewoon niet missen!

 

Gepersonaliseerd fleece deken voor de eigen rangen

U kunt er trouwens van op aan dat u met een gepersonaliseerd fleece deken ook goede punten scoort bij uw eigen werknemers. Zij zullen uw geste maar al te zeer appreciëren en een goed gevoel krijgen bij uw merk.

Hou ze er wel aan hun fleece deken met naam enkel thuis te gebruiken, de fleece dekens van Eurogifts zijn immers zo heerlijk aangenaam dat een powernap nooit ver weg is!

Welke fleece dekens bedrukken?

Welke fleece dekens bedrukken dan de slimste keuze lijkt? Wij zijn uiteraard fan van al onze fleece dekens, maar we helpen u graag een handje bij uw keuze.

Het comfortabele Fleece Deken Comfy, bijvoorbeeld, is in diverse kleuren verkrijgbaar en voorzien van een handige velcro-sluiting.

Fleece deken bedrukken – Fleece deken met naamVelen van uw relaties of werknemers hebben vast jonge kinderen. Hen doet u zonder twijfel een plezier met het ronduit schattig fleece deken Biloo. Dit deken wordt opgerold samengehouden door de klittenband handen van een leuke teddybeer. We kunnen niet beloven dat hun ouders dit warm fleece deken niet voor zichzelf houden!

Andere uitstekende keuzes qua fleece dekens zijn het fleece deken Koozy en Comodo.

  

U ziet het, voor gepersonaliseerde fleece dekens zit u goed bij Eurogifts!


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »