Relatiegeschenken met logo en gepersonaliseerde gadgets

Pagina afdrukken

Kwalitatief bedrukte relatiegeschenken op tijd geleverd

Meer dan 40 jaar ervaring en 40.000 tevreden klanten per jaar geeft Eurogifts de unieke expertise om u het perfecte gepersonaliseerde relatiegeschenk of promotieartikel aan te bieden.

Momenteel telt ons online aanbod meer dan 4.000 unieke gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken met meer dan 45.000 variaties.
Van kledij in alle maten en kleuren met het eigen logo, tot een groot aanbod pennen, gepersonaliseerde mokken of Doppers, sleutelhangersUSB-sticks en drinkflessen.

Wij helpen u aan de leukste gadgets en originele relatiegeschenken die u bij ons laat bedrukken om cadeau te geven aan uw klanten en werknemers.

Met onze kwalitatieve inhouse afwerking zorgen wij persoonlijk voor het bedrukken, graveren of borduren van uw originele gadgets en relatiegeschenken. Een methode die gegarandeerd kwaliteit en snelle levertijden oplevert.

Vraag maar aan alle tevreden klanten die hun mening achterlieten op onze website.

Klantenbeoordelingen

 • Zeer nuttig .
  P. Graf op 2023-03-10
 • Snelle levering, producten hebben goede prijs/kwaliteit.
  C. Lamaire op 2023-03-21
 • Zou u dit product aanbevelen aan anderen? Ik wil dit even verduidelijken, ik zou zou zeggen ja en nee, want dit is louter een persoonlijke voorkeur. Voor de rest is alles prima verlopen.
  A. Derycke op 2023-03-07
 • vorige keer alles perfect verlopen, nu kwaliteit van balpen niet hetzelfde.
  G. Philips op 2023-03-20
Bekijk alle reviews
 • Transparante prijzen

  Bij ons geen verborgen kosten, u ziet meteen de nettoprijs en de eventuele extra’s in uw winkelmandje

 • Uitgebreid assortiment

  Een aanbod promotieartikelen voor iedereen: zakelijk gebruik (B2B), kmo’s, zelfstandigen, scholen, verenigingen...

 • Gratis digitale proefdruk

  Na de bestelling ontvangt u per e-mail een proefdruk als pdf. Logo, tekst, kleur,… alles kunt u nog controleren

Zoekt u inspiratie? Lees onze blogberichten met tips voor een origineel relatiegeschenk

Bekijk alle blogberichten
 • Samen genieten van buiten zijn met de geschenken van Eurogifts

  In tijden waar we steeds meer digitaal leven, zouden we haast vergeten dat er ook een wereld naast het scherm bestaat. Zeker nu de jongste generatie vaker online hun vrije tijd doorbrengt, is het belangrijk om hen op een leuke manier te wijzen op de vrij- en schoonheid die buitenspelen hen biedt. Om dat recht op buitenspelen te garanderen, organiseert netwerkorganisatie Goe Gespeeld ieder jaar Buitenspeeldag. 

  Lees meer
 • Ga voor duurzame relatiegeschenken met Eurogifts

  Maart staat voor velen in het teken van de lente. Eindelijk zien we de zon weer wat vaker en stijgt het kwik opnieuw richting aangenamere temperaturen. Maar daar stopt het niet. Op 18 maart staan we namelijk ook stil bij een ander belangrijk moment: Global Recycling Day.

  Lees meer
 • Dit waren de populairste relatiegeschenken van 2022

  Ieder jaar opnieuw merken we bij Eurogifts op dat een aantal producten uit het assortiment zeer populair zijn bij onze klanten. Ook dit jaar was dat opnieuw het geval. Onder andere de Dopper-drinkflessen, pennen en fleecedekens deden het enorm goed. We geven u hieronder een kort woordje uitleg over deze producten. Zo doet u misschien wel inspiratie op voor een volgend geschenk aan uw medewerkers of leerlingen in 2023.

  Lees meer