Ga voor duurzame relatiegeschenken met Eurogifts

Ga voor duurzame relatiegeschenken met Eurogifts

Maart staat voor velen in het teken van de lente. Eindelijk zien we de zon weer wat vaker en stijgt het kwik opnieuw richting aangenamere temperaturen. Maar daar stopt het niet. Op 18 maart staan we namelijk ook stil bij een ander belangrijk moment: Global Recycling Day.

Een dag die in 2018 in het leven werd geroepen om het belang van recycleren extra in de verf te zetten en om mensen overal ter wereld er bewust van te maken dat (natuurlijke) grond- en brandstoffen niet onuitputtelijk zijn. Een confronterend thema dat iedereen aanbelangt. 

Ook Eurogifts is zich bewust van die problematiek. Daarom vindt u in ons assortiment ook tal van duurzame en ecologische cadeaus terug. Concreet gaat het om geschenken die gemaakt zijn van duurzame materialen en/of items die de wereldwijde afvalberg en uitstoot helpen in te perken. Op die manier kunnen zowel wij als u een steentje bijdragen aan een duurzamere toekomst. 

Benieuwd welke duurzame relatiegeschenken u bij Eurogifts vindt? We stellen u voor aan een greep uit ons assortiment. 

Solar powerbank

Gsm’s, tablets en laptops zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Zowel in het werk- als privéleven gebruiken we ze dagelijks. Dat we de batterij van deze toestellen frequent moeten opladen, verwondert niemand. Bent u nog op de uitkijk voor een fijn en duurzaam relatiegeschenk, zoek dan niet te ver en geef uw medewerkers of leerlingen een solar powerbank cadeau. 

Hiermee laden ze hun elektronische toestellen gemakkelijk op aan de hand van de zon. Dat is niet alleen praktisch - aangezien u uw powerbank overal mee naartoe kunt nemen - maar ook beter voor het milieu dan opladen via het gebruikelijke stroomnet. 

Herbruikbare drinkflessen

Wist u dat de gemiddelde persoon - ervan uitgaande dat die 1,8 liter water per dag drinkt - zo’n 1460 wegwerpflessen water per jaar koopt én dus ook weggooit? Een hallucinant cijfer dat gelukkig makkelijk te reduceren valt door middel van dit ecologisch verantwoord cadeau: een herbruikbare drinkfles. Vlot mee te nemen, hervulbaar, vaatwasbestendig én een stuk beter voor het milieu dan al die wegwerpflesjes. Ontdek zelf het ruime assortiment drinkflessen van Eurogifts en laat ze eventueel personaliseren met naam of logo.  

Eco-verzorgingsartikelen

Gooit u het liever over een andere boeg? Dan is ons assortiment eco-verzorginsartikelen misschien wel een fijne oplossing. Tussen deze items vindt u onder andere cadeausets met fair trade body cleanser, shampoo en bodylotion. Of wat denkt u van een natuurlijke zeep gemaakt van gerecycleerd koffiedik of sinaasappelschillen? Neem zeker en vast een kijkje op de overzichtspagina om kennis te maken met de verschillende producten. 

Benieuwd welke duurzame relatiegeschenken u nog bij ons kunt vinden? Ontdek het volledige assortiment

Duurzame geschenken aan een Laagste Prijs Garantie

Uw eco-relatiegeschenken voordelig bedrukken? Vertrouw op Eurogifts. Wij personaliseren uw relatiegeschenken met de nodige zorg en maken daarbij gebruik van kwalitatieve, duurzame materialen. 

Op een selectie van artikelen bieden wij permanent 20% korting aan. Heeft u het artikel nog ergens anders goedkoper gezien? Dan bieden wij u zelfs 5% extra korting aan. Zo garanderen wij u altijd de laagste prijs. Voorwaarden onderaan.

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de beste prijs. Vragen? We beantwoorden ze graag. 

* Voorwaarden Laagste Prijs Garantie: Hebt u een artikel uit deze selectie ergens anders goedkoper gezien? Dan krijgt u van ons 5% extra korting. Aan de hand van een offerte moet de klant bewijzen dat het om het volledig zelfde artikel gaat, ook de printopties en instelkosten moeten volledig gelijk zijn om te kunnen genieten van de Laagste Prijs Garantie. Voor meer info, neem contact op met onze klantendienst. Niet te combineren met andere kortingen, aanbiedingen of opruiming. Niet geldig op reeds geplaatste bestellingen.

folder-open Blog