Samen genieten van buiten zijn met de geschenken van Eurogifts

Samen genieten van buiten zijn met de geschenken van Eurogifts

In tijden waar we steeds meer digitaal leven, zouden we haast vergeten dat er ook een wereld naast het scherm bestaat. Zeker nu de jongste generatie vaker online hun vrije tijd doorbrengt, is het belangrijk om hen op een leuke manier te wijzen op de vrij- en schoonheid die buitenspelen hen biedt. Om dat recht op buitenspelen te garanderen, organiseert netwerkorganisatie "Goe Gespeeld" ieder jaar Buitenspeeldag. Dit jaar vindt de dag plaats op woensdag 19 april. Wilt u als school, opvang, sportclub of jeugdvereniging de kinderen een leuk extraatje geven om dit initiatief mee te ondersteunen? Dan bent u bij Eurogifts absoluut aan het goede adres. Bij ons vindt u ongetwijfeld een passend geschenk voor iedere leeftijd.  

Fietsaccessoires

Buiten zijn en spelen gaat voor heel wat kinderen gepaard met zich te fiets verplaatsen. Naar dat ene vriendje om de hoek, het voetbalveld wat dieper in de wijk of de vijvers in een nabijgelegen bos bijvoorbeeld. Vaak gaat het om kortstondige verplaatsingen, maar die zijn niet zonder gevaar. Door aan ouders, leerlingen of leden een leuk fietsaccessoire mee te geven zoals bijvoorbeeld een hip fluohesje of fietslicht, verhoogt u hun zichtbaarheid op de baan. Bij Eurogifts kunt u die zelfs laten personaliseren met het logo van uw school of vereniging of de naam van het kind in kwestie. Zo moedigt u buiten zijn aan mét aandacht voor ieders veiligheid. 

Wist u dat?

In april vindt niet alleen Buitenspeeldag plaats, maar ook Dag van de Medewerker. Het ideale moment dus om naast de kinderen, ook eens zij die hen dag in dag uit onderwijzen of verzorgen in de bloemetjes te zetten. Dat kan met de geschenken die op deze pagina te vinden zijn, maar uiteraard ook met iets anders. Nood aan inspiratie? U vindt alvast een paar suggesties in een van onze vorige blogs

Stoepkrijt

De innerlijke creatieveling aanmoedigen in ieder kind? Met stoepkrijt als traktatie maakt u zowel de allerkleinsten als iets oudere kinderen gelukkig. Het biedt hen de mogelijkheid om de speelplaats of stoep om te toveren tot een waar speelparadijs, zonder schade aan te richten aan de omgeving. Bovendien spoelt de regen de kleuren ook gemakkelijk weer weg. Dit ecologische cadeau bieden we aan in standaard- of eivormpjes in bijpassende doos. Beide opties zijn trouwens ook te personaliseren met naam of logo. 

Jojo’s, frisbees en ander speelgoed

Voor wie liever denkt in de richting van spellen en speelgoed, hebben we ook meer dan genoeg keuze. Wilt u de jeugd kennis laten maken met speelgoed uit de oude doos, dan is een jojo het perfecte geschenk. Bent u eerder op zoek naar een manier om samen spelen aan te moedigen? Neem dan zeker een kijkje tussen onze houten spellensets of beachballsets

Promotieartikelen voor Buitenspeeldag bij Eurogifts 

Geschenken aan een Laagste Prijs Garantie

Uw geschenken voor Buitenspeeldag voordelig laten bedrukken? Vertrouw op Eurogifts. Wij personaliseren uw relatiegeschenken met de nodige zorg en maken daarbij gebruik van kwalitatieve, duurzame materialen. Op een selectie van artikelen bieden wij permanent 20% korting aan. Heeft u het artikel nog ergens anders goedkoper gezien? Dan bieden wij u zelfs 5% extra korting. Zo garanderen wij u altijd de laagste prijs. Zie voorwaarden onderaan.

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de beste prijs. Vragen? We beantwoorden ze graag. 

* Voorwaarden Laagste Prijs Garantie: Heeft u een artikel dat valt onder Laagste Prijs Garantie toch ergens anders goedkoper gezien? Dan krijgt u van ons 5% extra korting. Aan de hand van een offerte dient u te bewijzen dat het om exact hetzelfde artikel gaat en ook de printopties en instelkosten moeten volledig gelijk zijn. Voor meer info, neem contact op met onze klantendienst. Niet te combineren met andere kortingen, aanbiedingen of opruiming. Niet geldig op reeds geplaatste bestellingen.

folder-open Blog