You are here

Promotiemateriaal bedrukken met logo of bedrijfsnaam

Pagina afdrukken

Wist u dat u met bedrukt promotiemateriaal een ongekende boost kunt geven aan uw:

  • Naamsbekendheid
  • Klantenbinding
  • Werknemers  

Promotiemateriaal met logo is nog altijd een troef van onschatbare waarde. Als hedendaagse onderneming maakt u ongetwijfeld al naam via verschillende online kanalen. Maar verlies de offline reclame niet uit het oog!

Want anders dan reclame op het web, is promotiemateriaal een subtiele maar uiterst effectieve vorm van branding. U bereikt de mensen uit uw doelgroep bijna zonder dat deze het beseffen. Want het beste gepersonaliseerd promotiemateriaal bestaat uit producten die mensen helpen. Zo is uw merk binnen de kortste keren top-of-mind bij uw doelgroep.

Promotiemateriaal met een meerwaarde

Op zoek naar absolute topproducten om uw merk in de spotlights te zetten? We zetten er enkele op een rijtje:

De bedrukte pennen zijn nog steeds Eurogifts’ bestverkopende promotieproducten. Waar u ook gaat of staat, promotiepennen zijn wijdverspreid en worden door iedereen dag in dag uit gebruikt. Zet uw onderneming op de kaart met het juiste promotiemateriaal. Sla tijdig uw slag! Ook voor zomerfestivals zijn gadgets zeer geliefd promotiemateriaal. 

Promotiemateriaal voor tevreden werknemers

Daarnaast zijn er weinig investeringen met een rendement zo hoog als dat van bedrukte kleding en textiel. T-shirts, fleece-sweaters of safety hesjes met uw logo, alles is mogelijk. Deze bedrukte bedrijfskleding is beschikbaar in een uitgebreide keuze aan kleuren.

Deze items zijn ook ideaal om uw werknemers de appreciatie te tonen die ze verdienen. Overweeg in dat opzicht ook zeker onze kantoorartikelen om te bedrukken. Of wat dacht u van bedrukte mokken en thermosflessen?

Meer weten?

Hebt u nog vragen over een van onze promotieartikelen met bedrukking? Contacteer ons gerust.

Voor meer inspiratie:

Ontdek al ons promotiemateriaal