Schenk uw medewerkers een drinkfles en steun Tournée Minérale

Schenk uw medewerkers een drinkfles en steun Tournée Minérale

Een nieuw jaar gaat steevast gepaard met goede voornemens. Deelnemen aan Tournée Minérale hoort daar voor velen bij. De campagne van de DrugLijn is in februari al aan zijn achtste editie toe en moedigt mensen aan om een maand lang afstand te nemen van dat ene glas wijn bij het eten of die frisse pint na het sporten. Het doel? Mensen bewust maken van hun alcoholgebruik én de potentiële gevaren ervan.

Wat u dan best in de plaats drinkt? Water, veel water! Op zuurstof na, een van de belangrijkste substanties voor de menselijke gezondheid. Water vormt immers de basis van heel wat biologische processen in ons lichaam. Het verwondert dan ook niet dat we voldoende water moeten drinken om gezond te blijven. 

Wilt u uw werknemers ook aanmoedigen om deel te nemen aan Tournée Minérale én het belang van voldoende water drinken belichten? Schenk hen dan een herbruikbare drinkfles, al dan niet gepersonaliseerd met naam of logo. Een dankbaar geschenk waarmee voldoende water drinken gemakkelijker wordt én bovendien een duurzame oplossing voor wegwerpflesjes. 

Ontdek ons assortiment drinkflessen

Zet uw merk in de kijker

Een waterfles schenken aan uw medewerkers of potentiële klanten is niet alleen een fijne attentie voor hen, maar ook de perfecte manier om uw merk of naam in de kijker te zetten. U kunt iedere drinkfles uit ons assortiment laten personaliseren en een aantal drinkflessen kunnen zelfs worden voorzien van de naam van uw medewerkers. De look en feel bepaalt u dus volledig zelf. Van fleurig en opvallend tot subtiel en strak. Aan u de keuze! 

Draag bij aan een duurzamere wereld

Met een drinkfles draagt u bij aan duurzamere wereld. Hoezo? Omdat u de afvalberg van plastic wegwerpflesjes ermee helpt in te perken. Iedereen die in het bezit is van een drinkfles, hoeft die na gebruik immers enkel uit te spoelen en te hervullen. Zo gaat een goed onderhouden drinkfles jaren mee. Daar heeft zowel de gebruiker als het milieu baat bij. 

Dopper drinkfles

Een van dé klassiekers onder de waterflessen is de Dopper. Ook in het assortiment van Eurogifts konden ze dus niet ontbreken. Zo hebben we de Dopper Orignal van 450 ml voor u in de aanbieding in heel wat leuke kleurtjes. Geeft u liever een wat grotere, stalen drinkfles die dranken koel of warm houdt? Of een variant uit glas? Het kan allemaal. Ontdek het volledige Dopper-assortiment

Geschenken aan een Laagste Prijs Garantie 

Drinkflessen voordelig bedrukken als relatiegeschenk? Vertrouw op Eurogifts. Wij personaliseren uw relatiegeschenken met de nodige zorg en maken daarbij gebruik van kwalitatieve, duurzame materialen. Op een selectie van artikelen garanderen we trouwens altijd de laagste prijs in vergelijking met de concurrenten op de markt. Het gaat daarbij zowel om producten uit ons eigen assortiment als merkproducten. Biedt een van onze concurrenten u een voordeligere offerte aan voor eenzelfde geschenk, dan passen wij onze prijs graag aan*.

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de Laagste Prijs Garantie. Vragen? We beantwoorden ze graag.  

* Voorwaarden Laagste Prijs Garantie: aan de hand van een offerte bewijst u dat het om exact hetzelfde artikel gaat, ook de printopties en instelkosten zijn volledig gelijk. Voor meer info, neem contact op met onze klantendienst.