<< SUPER ACTIE: Bestel nu met personalisatie en kies uit 9 geschenken!* >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
RELATIEGESCHENK VOOR DE HERFST? BEDRUK EEN PARAPLU!
 
Datum: 24/04/2019
Tijd: 22:19:09

You are here

Relatiegeschenk voor de herfst? Bedruk een paraplu!

Pagina afdrukken

Relatiegeschenk voor de herfst? Bedruk een paraplu!

paraplu laten bedrukken als relatiegeschenk

Wie aan de herfst denkt, denkt aan prachtig gekleurde herfstbladeren, maar ook aan plotse regenbuien en windvlagen. Wilt u uw relaties deze herfst een geschenk cadeau doen waar ze écht iets aan hebben? Laat dan een paraplu bedrukken of kies voor een stoere regenjas met uw logo.

 

Paraplu’s als promotieartikel

Van paraplu’s heeft u er niet snel genoeg. Om voorbereid te zijn op de onverwachte herfstbuien legt u best een paraplu in de wagen; houdt u er voor de zekerheid eentje paraat in uw tas en staat er bij u thuis altijd een paraplu klaar in de gang.

Een bedrukte paraplu is daarom een ideaal relatiegeschenk. Uw relatie zal niet alleen dankbaar gebruik maken van dit attente geschenk, uw logo zal bovendien tijdens elke regenbui gezien worden

stormparaplu bedrukken

Bij EuroGifts kunt u kiezen uit verschillende soorten paraplu’s om te bedrukken. Met de hartvormige paraplu Rainlove vrolijkt u iedereen op. De praktische stormparaplu Senz Smart is bestand tegen windvlagen tot wel 80 km/u en op onze transparante paraplu Clear valt uw logo extra goed op.


Laat regenjassen bedrukken

Paraplu’s zijn handig, maar sommige mensen dragen liever een regenjas omdat het hen meer bewegingsvrijheid geeft. Bij EuroGifts kunt u ook een regenjas laten bedrukken met uw logo.

U heeft de keuze uit verschillende modellen regenjacks. Rainjacket Surf is compact, opvouwbaar, 100% waterdicht en verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Ideaal dus om weg te geven als promotieartikel.

Rainjacket Sirocco is waterafstotend, winddicht en in talrijke kleuren verkrijgbaar. Als u deze regenjas laat bedrukken met uw logo dan zal het zeker opvallen. Behalve regenjassen voor volwassenen, kunt u ook een kinderregenjas bedrukken met uw logo voor de kinderen van uw relaties.   


Na regen komt zonneschijn

Zoals iedereen weet, komt er na regen zonneschijn. Tijdens de herfst kan dit zonnetje echter erg laag staan. Het is dus niet onverstandig om altijd een zonnebril bij de hand te hebben.

Wanneer u een zonnebril laat bedrukken met uw logo, dan zal deze dus ook in de herfst veel gebruikt worden door uw relaties. Bekijk hier ons volledige aanbod aan zonnebrillen om te bedrukken.

Heeft u nog vragen over onze relatiegeschenken?

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Stressvrij werken dankzij deze personeelsgeschenken

Stress op de werkvloer komt steeds vaker voor. Kies daarom voor een van onze anti-stress personeelsgeschenken en draag bij aan een werkomgeving zonder stress.

Lees meer

Top 5 meest originele relatiegeschenken

Een van de basisdoelen in de marketing is om op te vallen tussen de concurrentie. Die ongeschreven regel trekt zich door tot in alle aspecten van uw business.

Een van die aspecten is uw branding, waarvan een relatiegeschenk een schoolvoorbeeld is. Om op te vallen in de zee van bedrijfsnamen en logo’s doet u er goed aan uit te pakken met originele relatiegeschenken.

Om u op weg te helpen lichten we 5 toppers van originele relatiegeschenken uit waarmee u een heel jaar door scoort bij uw relaties.

Lees meer

Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

Vraag eender welke bedrijfsleider wie de ruggengraat van de onderneming is en u krijgt 9 op de 10 dit antwoord: de office assistant.

Dag in dag uit maken zij zich onmisbaar door de ideale omstandigheden te creëren waarin alles binnen het bedrijf gesmeerd loopt. Hun rol is geëvolueerd van assistent naar regisseur. Een rol waar ze vaak een Oscar voor verdienen.

Hoog tijd dus om uw office assistants, management assistants, secretaresses/secretarissen - of hoe u ze ook wil noemen - te laten voelen dat u hen apprecieert. Daarom hebben we hieronder een lijst gemaakt met cadeau-ideeën voor Secretaressedag.

Lees meer
Terug naar het overzicht