EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
RELATIEGESCHENK VOOR DE HERFST? BEDRUK EEN PARAPLU!
 
Datum: 13/11/2018
Tijd: 04:07:22

You are here

Relatiegeschenk voor de herfst? Bedruk een paraplu!

Pagina afdrukken

Relatiegeschenk voor de herfst? Bedruk een paraplu!

paraplu laten bedrukken als relatiegeschenk

Wie aan de herfst denkt, denkt aan prachtig gekleurde herfstbladeren, maar ook aan plotse regenbuien en windvlagen. Wilt u uw relaties deze herfst een geschenk cadeau doen waar ze écht iets aan hebben? Laat dan een paraplu bedrukken of kies voor een stoere regenjas met uw logo.

 

Paraplu’s als promotieartikel

Van paraplu’s heeft u er niet snel genoeg. Om voorbereid te zijn op de onverwachte herfstbuien legt u best een paraplu in de wagen; houdt u er voor de zekerheid eentje paraat in uw tas en staat er bij u thuis altijd een paraplu klaar in de gang.

Een bedrukte paraplu is daarom een ideaal relatiegeschenk. Uw relatie zal niet alleen dankbaar gebruik maken van dit attente geschenk, uw logo zal bovendien tijdens elke regenbui gezien worden

stormparaplu bedrukken

Bij EuroGifts kunt u kiezen uit verschillende soorten paraplu’s om te bedrukken. Met de hartvormige paraplu Rainlove vrolijkt u iedereen op. De praktische stormparaplu Senz Smart is bestand tegen windvlagen tot wel 80 km/u en op onze transparante paraplu Clear valt uw logo extra goed op.


Laat regenjassen bedrukken

Paraplu’s zijn handig, maar sommige mensen dragen liever een regenjas omdat het hen meer bewegingsvrijheid geeft. Bij EuroGifts kunt u ook een regenjas laten bedrukken met uw logo.

U heeft de keuze uit verschillende modellen regenjacks. Rainjacket Surf is compact, opvouwbaar, 100% waterdicht en verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Ideaal dus om weg te geven als promotieartikel.

Rainjacket Sirocco is waterafstotend, winddicht en in talrijke kleuren verkrijgbaar. Als u deze regenjas laat bedrukken met uw logo dan zal het zeker opvallen. Behalve regenjassen voor volwassenen, kunt u ook een kinderregenjas bedrukken met uw logo voor de kinderen van uw relaties.   


Na regen komt zonneschijn

Zoals iedereen weet, komt er na regen zonneschijn. Tijdens de herfst kan dit zonnetje echter erg laag staan. Het is dus niet onverstandig om altijd een zonnebril bij de hand te hebben.

Wanneer u een zonnebril laat bedrukken met uw logo, dan zal deze dus ook in de herfst veel gebruikt worden door uw relaties. Bekijk hier ons volledige aanbod aan zonnebrillen om te bedrukken.

Heeft u nog vragen over onze relatiegeschenken?

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Bezorg uw klanten een veilige winter met gepersonaliseerde fluohesjes

De winter komt eraan, dat merken we duidelijk aan de dagen die alsmaar korter worden. Vaak is het nog donker wanneer men naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten gepersonaliseerde fluohesjes en loods hen veilig door de winter.

Lees meer

Wanneer zijn relatiegeschenken aftrekbaar?

Wist u dat deze relatiegeschenken helemaal niet duur hoeven te zijn? Wij leggen u graag uit welke relatiegeschenken aftrekbaar zijn, zodat u al voor weinig geld een groot gebaar kan tonen.

Lees meer

7 fantastische eindejaarsgeschenken

Wilt u een eindejaarsgeschenk cadeau doen aan uw klanten, zakenpartners of personeel? Maar weet u niet goed wat u moet kiezen? Wij geven u graag wat tips voor verrassende eindejaarsgeschenken die een blijvende indruk zullen maken.

Lees meer

De leukste relatiegeschenken rond boeken

Wilt u leesliefhebbers verwennen met een leuk cadeau? Dan hoeft u niet met uw neus in de boeken te zitten. Wij geven u graag de nodige inspiratie voor relatiegeschenken rond boeken! 

Lees meer

5 redenen om uw relatiegeschenk bij EuroGifts te bestellen

Zoekt u originele relatiegeschenken voor uw klanten? Een gepersonaliseerd cadeau voor uw medewerkers? Of wilt u promotieartikelen laten bedrukken met uw logo? Bij EuroGifts bent u aan het juiste adres voor al uw gepersonaliseerde relatiegeschenken. Bent u benieuwd wat EuroGifts zo uniek maakt? Ontdek 5 goede redenen om al uw relatiegeschenken en promotieartikelen voortaan bij EuroGifts te bestellen.

Lees meer

Goedkope relatiegeschenken

Hebt u al wel aan relatiegeschenken gedacht maar er nooit besteld omwille van een gebrek aan budget? Dan hebben we goed nieuws voor u: er zijn goedkope relatiegeschenken. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat. Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merkbekendheid een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merk te verspreiden zonder veel uit te geven.

Lees meer

Hebt u al een leuk geschenk voor uw opendeurdag of speciale Klantendag?

We veronderstellen dat u op uw opendeurdag of klantendag steevast uitpakt met een leuk geschenkje voor elke bezoeker. Maar aangezien u deze blogpost leest, is wat inspiratie waarschijnlijk welkom. Wees gerust, u kan op ons rekenen.

Lees meer

3 populaire, gepersonaliseerde gadgets voor de zomer

Lekker warm weer, de scholen die hun deuren voor een tijdje gesloten hebben: de zomer is nu écht begonnen! En dat vraagt om aangepaste relatiegeschenken. Wilt u ervoor zorgen dat uw klanten en zakenrelaties volop van de zomer kunnen genieten? Of zoekt u leuke gadgets die u kan laten bedrukken voor een zomers event? Dan zit u goed met een van deze populaire, gepersonaliseerde gadgets!

 

 

Lees meer

Heeft u al gedacht aan een relatiegeschenk voor op de fiets?

In de zomer is de fiets hét vervoermiddel bij uitstek. Naar het werk, naar de sportclub of gewoon als ontspanning: zodra het weer het toelaat, springen we maar al te graag op onze stalen ros. Praktische fietsaccessoires zijn dan een must. Laat dit dus ook het geknipte moment zijn voor u om relatiegeschenken voor de fiets te bedrukken.

Lees meer

Deze huwelijksbedankjes zijn het perfecte souvenir

Op onze huwelijksdag willen we dat alles tot in de puntjes in orde is. Maar heeft u er al aan gedacht om ook de gasten, met wie u deze prachtige dag viert, te verrassen met een huwelijksbedankje?

Lees meer

3 gadgets waarmee u zeker opvalt tijdens een foodtruck festival

Gaat u met uw foodtruck alle festivals af? Dan is het belangrijk dat uw foodtruck opvalt tussen de andere rollende keukens. Met goed gekozen gadgets trekt u de aandacht tijdens het festival. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste gadgets voor het volgende festival lijsten we alvast drie originele ideeën op als inspiratie.

Lees meer

Pages