EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
PRAKTISCHE ARTIKELEN EN GADGETS VOOR DE PROMOTIE VAN UW VERENIGING
 
Datum: 21/10/2019
Tijd: 04:57:09

You are here

Praktische artikelen en gadgets voor de promotie van uw vereniging

Pagina afdrukken

Praktische artikelen en gadgets voor de promotie van uw vereniging

De samenhorigheid die verenigingen zo kenmerkt is uniek. Iedereen trekt samen aan hetzelfde zeel en wordt gedreven door dezelfde passie, hetzelfde doel. 

Een sportclub waarin iedereen samen speelt voor de overwinning. Een jeugdbeweging waarin men hechte vriendschapsbanden bouwt. Een theaterkring die toeschouwers in vervoering brengt.

Samenhorigheid is de rode draad. Die eenheid doortrekken in alles wat de vereniging doet zorgt voor uitstraling met een professioneel randje.

Wat zou een voetbalclub zijn zonder een logo op de borst? Het embleem dat men fier verdedigt op velden over het hele land. Beeld u maar eens in dat onze Rode Duivels in roze plunje met een Nederlands vlagje op het WK voetbal zouden staan. U begrijpt hoe de details het verschil maken.

 

De 3 voordelen van clubkleding

Die clubkleding - of het nu voor een voetbalclub of voor een groep vogelspotters is - heeft enkele duidelijke voordelen:

  • Stimuleert samenhorigheidsgevoel

  • Vergroot bekendheid

  • Trekt nieuwe leden aan

Het samenhorigheidsgevoel vergroot met bedrukte clubkleding of teamkleding. En u vergroot er ook uw vereniging mee.

Er zijn veel opties om uw vereniging die uitstraling te bezorgen. Zeker wanneer u een specialist in promotieartikelen als EuroGifts raadpleegt. We geven u graag enkele ideeën:

 

Uitstraling via kleding

Van gewone T-shirts en truien tot broeken en petten. Welke outfit ook het beste bij uw vereniging past, personaliseer het met uw logo voor extra uitstraling. Hoe completer de outfit en accessoires, hoe sterker de invloed op uw branding. 

 

Rugzakken: groepsgevoel troef

Uitstapjes met de vereniging zijn zoals schoolreizen in de kindertijd: iedereen is enthousiast en het groepsgevoel versterkt de ervaring en de herinneringen eraan. ‘s Morgens een lekker lunchpakket (van die heerlijke boterhammetjes met choco) klaarmaken, samen met een brikje fruitsap in de rugzak en klaar is kees. 

Wat voor lekkers u meeneemt is door de jaren heen wellicht veranderd, maar verder blijft dat gevoel van avontuur hangen. Een enthousiaste groep mensen trekt aandacht. Leid de aandacht van voorbijgangers naar uw logo door de rugzak te personaliseren met een logo en verspreid uw merk overal.

 

Giveaways

Veel verenigingen nemen deel aan evenementen waar ze bezoekers tonen waar ze voor staan, om nieuwe leden aan te werven en te netwerken. Heeft u een standje op een evenement, dan kunnen leuke giveaways niet ontbreken. 

Geef muntdoosjes of pennen mee. Elk item dat in het dagelijks leven nuttig is, zorgt ervoor dat uw merk voortdurend nieuwe mensen bereikt. Want frequent gebruik betekent frequente visibiliteit. 

 

Clubhuis

Het lokaal van uw vereniging kan vast wat aankleding gebruiken. Breng de sfeer er helemaal in met bedrukte mokken voor koffie tijdens vergaderingen, flesopeners om drankjes te openen en bedrukte kalenders waarop alle data van de wedstrijden, voorstellingen of andere evenementen staan.

 

Gratis digitale proefdruk

Clubkleding of ander materiaal voor verenigingen bedrukken bij EuroGifts? Dat is kiezen voor kwaliteit. Vraag gerust een gratis staal of gratis digitale proefdruk aan op de productpagina. 

 

Ontdekt alle producten voor verenigingen

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Bezorg uw klanten een veilige winter dankzij fluohesjes met uw naam

De winter komt eraan, dat merkt u duidelijk aan de dagen die alsmaar korter worden. Vaak is het nog donker wanneer u naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten een gepersonaliseerde fluohesje en loods hen veilig door de winter.

Lees meer

Tips voor cadeaus voor ambtenaren

Mag u ambtenaren een cadeau geven als bedankje? En zo ja, wat kunt u hen dan geven? Wij lichten de regels toe én geven tips voor originele geschenken! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lees meer

Gepersonaliseerd snoep: een Halloween om van te smullen

Halloween wint almaar aan populariteit in ons land. Een dag waarop kinderen ‘s avonds van deur tot deur trekken in hun griezeligste outfits om hun snoepzak te vullen. Halloween is dan ook een uitstekende manier voor uw bedrijf om aan bekendheid te winnen. Ontdek hier onze originele halloweengadgets. 

Lees meer
Terug naar het overzicht