You are here

Gepersonaliseerd snoep: een Halloween om van te smullen

Pagina afdrukken

Gepersonaliseerd snoep: een Halloween om van te smullen

Halloween wint almaar aan populariteit in ons land. Een dag waarop kinderen ‘s avonds van deur tot deur trekken in hun griezeligste outfits om hun snoepzak te vullen. Halloween is dan ook een uitstekende manier voor uw bedrijf om aan bekendheid te winnen. Ontdek hier onze originele halloweengadgets.  

 

Zoete promoties

In ons gamma vindt u heel wat mogelijkheden om snoep te personaliseren met uw logo. Zo biedt ons assortiment een uitgebreide keuze aan heerlijk snoep, zoals de Lolly Rondo of de Lolly Promo. Deze bedrukbare lolly’s zijn beschikbaar in diverse smaken: aardbei, kers, citroen, appel, cola en sinaasappel. Bedruk uw logo of originele tekst op de witte of transparante folie. 

Daarnaast vindt u ook nog leuke snoepdoosjes, zoals de snoepdoosjes van Haribo, leverbaar met Haribo colaflesjes of gummibeertjes. Liever iets fris? Kies dan voor het Click-clack muntdoosje. Deze doosjes zijn beschikbaar in 4 verschillende kleuren. Bovendien kunt u de smaak van de muntjes zelf kiezen. 

Ontdek onze collectie snoepgoed

 

Veilig op halloweentocht

Griezeligheid staat centraal op Halloween, toch is het een absolute must om gezien te worden in het donker. Kies daarom voor onze veilige halloweengadgets waardoor kinderen zichtbaar aan hun tocht kunnen starten. Zo kunt u kiezen voor de personaliseerbare zaklamp Pocketlight of voor de Fluo armband Reflect. Of kies voor onze speelse safety das Reflecto, waardoor zelfs fluovestjes leuk worden om te dragen! 

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Hou uw relaties warm met warme mutsen

Of u het nu leuk vindt of niet om dan buiten te vertoeven, als bedrijf, vereniging of club is dit het ideale moment om uit te pakken met een handig hebbedingetje als een bedrukte muts.

Lees meer

Kleding bedrukken: 9 tips voor het beste resultaat

Wilt u kleding bedrukken met uw logo of een tekst? Volg dan deze 9 tips, zo bent u altijd zeker van een goed resultaat! Ontdek alle tips!

Lees meer

Ga met bedrukte powerbanks voor krachtige reclame

De dag van vandaag worden we overstelpt met reclame. We zien overal logo’s, slogans, flitsende producten, enzovoort. Om uw naam of merk effectief in de kijker te zetten heeft u nood aan een krachtige boodschap – letterlijk en figuurlijk

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback