EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
3 ORIGINELE CADEAUS VOOR HET EINDE VAN HET SCHOOLJAAR
 
Datum: 24/01/2019
Tijd: 12:27:37

You are here

3 originele cadeaus voor het einde van het schooljaar

Pagina afdrukken

3 originele cadeaus voor het einde van het schooljaar

Wilt u de leerkrachten op uw school met een origineel cadeau bedanken voor hun inzet?

Wilt u de leerkrachten op uw school met een origineel cadeau bedanken voor hun inzet? Wij geven tips voor gepersonaliseerde cadeaus voor het einde van het schooljaar.

Een USB-stick vol herinneringen

Een origineel cadeau voor de leerkrachten van uw school is een gepersonaliseerde USB-stick. Laat bij ons uw logo of naam van de school op de USB-stick drukken en ga vervolgens zelf nog een stapje verder. Zet de USB-stick vol met foto’s van het afgelopen schooljaar. Zo heeft u in een handomdraai een uniek cadeau voor het einde van het schooljaar.

Bij ons vindt u een groot aanbod aan USB-sticks om te bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende USB-stick met vrolijke kleuren en een verrassende vorm. Of ga voor de duurzame USB-stick Bamboo of deze USB-stick waarbij uw logo oplicht als hij in de computer wordt geplaatst.  

 

Een tas voor het nieuwe schooljaar

Leraren hebben altijd veel spullen bij zich en een tas is dan ook een schot in de roos. Bedruk een tas met de naam van uw school of een inspirerende quote en verras uw leerkrachten met dit attente cadeau. Wij geven u alvast een paar ideeën voor quotes:

  • ‘Teaching creates all other professions.’
  • ‘Thanks for planting the seeds of knowledge.’
  • ‘Teachers change the world one child at a time.’


U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten tassen en een katoenen zak zoals deze shoppingtas of deze zak met lange hengselsis bij uitstek geschikt om te bedrukken met een leuke tekst.

Leraren hebben altijd veel spullen bij zich en een tas is dan ook een schot in de roos.

Wilt u liever een iets serieuzer cadeau? Kies dan voor een boekentas zoals de stoere Boekentas Java of de chique Zakentas Ascott.

 

Bureau-accessoires als cadeau voor de leerkrachten

Bureau-accessoires komen altijd van pas en zijn dus zeer geschikt als cadeau voor het einde van het schooljaar. Personaliseer bijvoorbeeld een setje post-its. Klinkt dat saai? Dan heeft u ons aanbod aan post-its nog niet gezien. Pennen zijn daarnaast ook altijd een praktisch cadeau voor leerkrachten.

Post-its

Memoblaadjes Colorplus is bijvoorbeeld een mooi boekje, gevuld met memoblaadjes en pagemarkers. Dat ziet er veel leuker uit op een bureau dan een standaard blokje post-its. Of wat dacht u van Notitieblokje Huis? Deze originele memobox bevat 500 witte blaadjes, 25 zelfklevende notitieblaadjes en 3x 25 gekleurde miniblaadjes. Deze opvallende en speelse box zal zeker niet misstaan op het bureau van een leraar in het lager onderwijs.

Pennen

Wilt u de leerkrachten van uw school verrassen met een luxe pennenset? Dan is de hoogglanzende Balpen Legend of Schrijfset Message een goede keuze. Geeft u de leerkrachten als cadeau voor het einde schooljaar liever iets grappigs? Met de Balpen Like tovert u zeker en vast een glimlach op hun gezicht.


U ziet het, bij ons vindt u altijd wel een origineel cadeau dat past bij het imago van uw school. Heeft u nog vragen over onze promotie-artikelen? Vraag het ons via de chat.

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Het nieuwe jaar is volop bezig en de feestdagen lijken al ver achter ons te liggen. Dit betekent echter niet dat u uw klantrelaties niet langer in de watten moet leggen. Integendeel: dit is de ideale periode om hen (letterlijk) warm te houden met attente relatiegeschenken.

Met deze geschenken laat u uw relaties niet in de kou staan!

Lees meer

Bedrukte ijskrabbers, het perfecte relatiegeschenk om het ijs te breken

Bent u op zoek naar het ideale relatiegeschenk om het ijs te breken? Een geschenk dat uw merk positief in de kijker zet, dat nuttig is, en dat ook nog eens op zijn plaats is op deze koude dagen? Geef dan een ijskrabber met uw logo cadeau !

Lees meer

Top 5 relatiegeschenken voor de koude wintermaanden

De wintermaanden bieden weer heel wat nieuwe opportuniteiten voor unieke relatiegeschenken. Ideaal om uw klantrelaties te verrassen met een relatiegeschenk voor Nieuwjaar of om mee te gaan met het winterseizoen. Met deze wintergadgets legt u uw professionele relaties extra in de watten.

Lees meer
Terug naar het overzicht