Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Pasvorm
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Thema's: Winter

106 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Winter

Voor de winter relatiegeschenken bedrukken

We merken het de laatste jaren allemaal: de winter is onvoorspelbaar geworden en duwt soms het begin van de lente naar een latere datum. Daarom is voor de winter relatiegeschenken bedrukken nu een geschikt cadeau voor een langere periode.

Een interessante investering dus, waarmee u de bekendheid van uw merk ongetwijfeld - in ware sneeuwbalstijl - pijlsnel doet toenemen.

Sjaals bedrukken om Koning Winter te trotseren

We hoeven er geen tekeningetje bij te maken, de winter kent soms stevige grillen. Dan zijn sjaals met naam tegen de bijtende kou geen overbodige luxe.

Sjaals bedrukken is uw garantie op visibiliteit op winterse dagen. Die vindt u bij Eurogifts in de vorm van de Sjaal Fleece, een warme en zachte fleece sjaal, en zeker onze serie nektubes.

Beschikbaar in verschillende kleuren, kunnen uw relaties deze buisvormige sjaal ook gebruiken als muts, hoofddoek, skimasker en wat u ook maar kan bedenken. De Nektube Cherin en Nektube Multisport zijn maar enkele van de toppers uit dit gamma.

Een muts met naam: dat is naam maken in stijl

Aansluitend bij de bedrukte sjaals zijn mutsen met naam of met logo. Bedrukte mutsen met tekst, bedrijfsnaam of naam zijn erg populair. Denk maar aan de talloze exemplaren die u ziet op sportwedstrijden of (bouw)bedrijven. Dat komt omdat uiteraard omdat een muts als relatiegeschenk een van de meest zichtbare vormen van textielreclame is.

En dat verklaart ook meteen waarom de Muts Fleece, Muts acryl, Muts Irwin of fleece mutsen zoals de Fleece muts Alaska en Alaska combi het zo goed doen. Twijfel niet, met deze mutsen met naam maakt u naam bij uw relaties. Bedrukte mutsen zijn daarom ook handige relatiegeschenken voor kerst.

Gezellige fleece dekens met naam

Het woord fleece doet ons automatisch denken aan warm textiel in koude omstandigheden. Tel daar een gezelligheidsfactor bij op en u komt vanzelf bij een fleece deken. En waarom u dan uw merk niet koppelen aan die gezellige warme avonden voor de haard of televisie met een fleece dekentje op schoot? Een fleece deken met naam is net wat u dan nodig hebt.

We geven u al graag enkele gouden tips met het handige Fleece deken Snuggy, waarvan u de verpakking kunt borduren en de Fleece dekens Comodo en Enjoy Large, beide beschikbaar in heel wat verschillende kleuren.

Met dit relatiegeschenk – of het nu een fleece deken met tekst, met naam of met een logo betreft – scoort u ongetwijfeld zowel bij uw relaties als bij uw eigen werknemers.

Een ijskrabber met logo als tijdbesparend relatiegeschenk

Erg gehaast en zenuwachtig het ijs van uw ruit proberen weg te krabben zodat u misschien toch nog tijdig op uw bestemming aankomt: het is een jaarlijks tafereel. En vooral, u bent dan blij dat u die ijskrabber bij de hand hebt.

Om uw relaties en werknemers heel wat frustraties te besparen, kunt u hen een enorm plezier doen met een ijskrabber als relatiegeschenk. Zo hebben ze uw merk altijd als oplossing bij zich wanneer de vrieskou weer eens heeft toegeslagen. Ook voor zulke ijskrabbers met logo kan u bij Eurogifts terecht.

De ijskrabber Triangle, Colorfreeze en de ijskrabber Handschoen (die verkleumde krabhanden zijn verleden tijd) zijn maar enkele van uw interessante opties.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback