EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
VIZ WELL
 
Datum: 28/05/2018
Tijd: 10:01:01

You are here

Merken relatiegeschenken: Viz well

10 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Viz well

Pagina afdrukken
Viz well

Opmerkelijke reclame: veiligheidskleding bedrukken van Viz Well 

Uiteraard gunt u uw werknemers enkel het beste – niet alleen naast, maar ook op de werkvloer. De juiste werk- of veiligheidskleding is dan essentieel, zeker indien men werkt in omstandigheden waarbij extra voorzichtigheid geboden is. Het merk Viz Well biedt een ruim gamma aan kwalitatieve veiligheidskleding om te bedrukken met uw naam of logo.

 

Viz Well werkkledij bedrukken 

Het workwear merk Viz Well levert hoogtechnologische en hedendaagse werkkledij met een extra hoge zichtbaarheid. Voor Viz Well is kwaliteit niet zomaar een woord: het is iets wat u kan zien en ervaren in elke vezel, knop en steek. De werkkledij wordt met veel zorg en trots geproduceerd. Alle veiligheidskleding, van veiligheidsvesten tot fluohesjes, is gecertificeerd en voldoet aan de strengste eisen wat betreft zichtbaarheid, fluorescentie, waterbestendigheid, …

 

Welke veiligheidskleding kunnen wij voor u bedrukken?

Dankzij de hoogwaardige high visibility werkkledij van Viz Well zorgt u mee voor optimale werkomstandigheden. Laat deze veiligheidskleding bedrukken met uw logo en val zo extra op! Het gamma van Viz Well bevat: 

- Jassen en parka’s

Van lekker warme fleece jackets tot parka’s met opvouwbare kap: elk kledingstuk is voorzien van opvallende, reflecterende strepen en voldoet aan de strengste normen.

- Volledige regenpakken

Wilt u veiligheidskleding bedrukken die perfect regenbestendig is, dan zit u goed met het Viz Well regenpak. Opvallend, comfortabel én beschermend! 

- T-shirts, bodywarmers en broeken

Een fluohesje bedrukken, een werkbroek of high visibility T-shirt? Dat is perfect mogelijk met Viz Well. 

 

Meer weten over dit merk of over veiligheidskleding bedrukken?

Chat met ons