EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
COVERGUARD
 
Datum: 20/04/2018
Tijd: 20:40:46

You are here

Merken relatiegeschenken: Coverguard

4 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Coverguard

Pagina afdrukken
Coverguard

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Coverguard staat voor de perfecte combinatie van veiligheid en kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets een van onze voornaamste merken wat werkkledij betreft.

 

Met Coverguard veilig aan de slag

Coverguard combineert veiligheid en zichtbaarheid met duurzaamheid, werkcomfort en bewegingsvrijheid. Het hoogstaand fluorescerend textiel en de reflecterende doen u dag en nacht opvallen, zelfs bij slecht weer! De slogan van Coverguard is niet voor niets ‘The more you’re protected, the more you can do!’. De fluokledij voldoet aan de Europese normen EN471 (reflecterend en fluorescerend) en EN343 (waterdicht en ademend). 

Met werkkledij van Coverguard verhoogt u de veiligheid van uw werknemers. Bedruk de bodywarmers, regenpakken of parka’s met uw logo en versterk in één klap de reputatie van uw merk.

 

Coverguard bodywarmers

De Bodywarmer Hi-Way van Coverguard is een licht en comfortabel exemplaar. Wie zegt er dat veilige kledij en comfort niet hand in hand kunnen gaan? Dankzij de extreme zichtbaarheid van dit lichtgewicht zullen uw werknemers deze bodywarmers met plezier dragen.

 

Vragen?

Meer weten over de producten van Coverguard en de bedrukking ervan? 

Chat met ons

P.S.: ontdek ook onze fluohesjes, bodywarmers en mutsen, sjaals en handschoenen.