<< Black Friday alert: ontvang 10% korting op ons volledige gamma!* Voor meer info en voorwaarden, klik hier. >>

You are here

Voorwaarden: Disclaimer

Pagina afdrukken

Eurogifts relatiegeschenken en promotieartikelen heeft deze website met veel zorg ontworpen en samengesteld. Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Up-to-date

Hoewel Eurogifts ernaar streeft dat de informatie op deze website accuraat en up-to-date is, kunnen er evenwel onjuistheden voorkomen. Deze kunt u hier melden. Eurogifts aanvaardt onder geen enkel beding enige aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Eurogifts relatiegeschenken opgenomen informatie en prijzen.

De gebruikte foto’s en afbeeldingen zijn louter ter illustratie en alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Indien u een bestelling van relatiegeschenken of promotieartikelen plaatst, behouden wij ons het recht uw logo in onze catalogus en op de website te gebruiken, tenzij door u nadrukkelijk schriftelijk verboden.

Eurogifts en zijn medewerkers zijn niet verantwoordelijk voor verlies of schade die direct of indirect is ontstaan door het bezit of het gebruik van informatie verkregen via deze website.

Links naar andere websites

Onze website bevat hyperlinks (verwijzingen) naar andere websites die niet door Eurogifts worden onderhouden. Deze zijn enkel ter informatie van onze bezoeker opgenomen. Hoewel wij uiterst selectief zijn ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze websites, noch voor de kwaliteit van eventuele diensten en/of producten die daarop worden aangeboden. Eurogifts relatiegeschenken is bijgevolg niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de inhoud, diensten en aangeboden producten van deze websites.

Leveringen

Levering van onze relatiegeschenken geschiedt alleen onder onze algemene verkoops- en leveringsvoorwaarden.

feedback