EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
VICTORINOX
 
Datum: 18/03/2018
Tijd: 01:11:53

You are here

Merken relatiegeschenken: Victorinox

13 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Victorinox

Pagina afdrukken
Victorinox

Victorinox

Als Belgische verdeler van het Zwitserse merk Victorinox biedt EuroGifts een ruim aanbod échte Zwitserse zakmessen. Victorinox zakmessen bedrukken is een van onze specialiteiten. Bovendien krijgt u levenslange garantie op de Victorinox zakmessen! Kortom als u een Victorinox zakmes aan uw relaties gaat schenken, zullen zij vaak aan u terugdenken.

 

Victorinox: het gamma Zwitserse zakmessen

Bij EuroGifts vindt u een ruim assortiment Victorinox zakmessen in tal van modellen. Van 6 tot maar liefst 33 functies, voor ieder wat wils. Houdt u het liever klein, dan is het Victorinox zakmes Escort met zijn 6 functies iets voor u. Eerder fan van meerdere mogelijkheden, dan primeert het 33-delige Victorinox Zwitserse zakmes SwissChamp

Victorinox zakmessen bedrukken 

Victorinox besteedt de grootste zorg aan zowel het krasvrije "Cellidor" materiaal als aan de onderdelen van de Zwitserse zakmessen zelf. Deze bestaan uit roestvrije staalsoorten met verschillende hardheden, en dit voor een optimale combinatie tussen functionaliteit en gewicht. Het meest trendy exemplaar uit de collectie zakmessen is het Victorinox zakmes Alox.

Laat uw Victorinox zakmessen bedrukken en zorg voor een jarenlange zichtbare reclame. Ideaal als relatiegeschenk is de Swisscard Victorinox, dit is een Zwitsers zakmes in een creditcard-formaat. Deze superhandige kaart met 6 functies kan tussen de creditcards meegenomen worden. 

Een ander origineel zakmes is het Victorinox zakmes Traveller, dit compleet 25-delig Zwitsers zakmes is ideaal om mee rond te trekken. Het zakmes is voorzien van een hoogtemeter, barometer en thermometer. U kunt steeds de achter- en voorzijde van alle zakmessen bedrukken met uw logo.

Over Victorinox

Victorinox is de officiële Zwitserse fabrikant van legermessen dat in 1884 werd opgericht. De hoofdactiviteit van het bedrijf was het leveren van messen aan het Zwitserse leger, vandaar dat er in het logo een kruis in een schild te zien is. Wellicht zijn de Victorinox zakmessen de meest bekende Zwitserse zakmessen ter wereld.

Interesse in onze Victorinox zakmessen?

Heeft u vragen over ons gamma relatiegeschenken van Victorinox of wilt u graag uw zakmessen bedrukken? Chat met ons of stuur een mailtje, wij helpen u graag verder. 

Chat met ons