ACTIE - Geniet t.e.m. 30 juni van GRATIS verzending voor uw gepersonaliseerde bestelling. Bestel nu en bespaar € 9,50!
EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
UNILITE
 
Datum: 21/06/2018
Tijd: 20:12:58

You are here

Merken relatiegeschenken: Unilite

9 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Unilite

Pagina afdrukken
Unilite

Unilite: bedrukte aanstekers

Unilite staat bekend voor zijn kwalitatieve aanstekers en gasaanstekers. De Unilite aanstekers zijn van uitstekende kwaliteit en tegelijk goedkoop en betrouwbaar. Naast aanstekers vindt u ook Unilite gasaanstekers terug in ons aanbod. Zet uw merk in vuur en vlam met de bedrukte aanstekers van Unilite!

Unilite aanstekers bedrukken met uw logo

De meeste Unilite aanstekers zijn uitgerust met regelbare vlam en zijn zelfs navulbaar, waardoor ze langdurig gebruikt worden. Kortom, aanstekers zijn het ideale promotieartikel of giveaway!

Wilt u Unilite aanstekers bedrukken? Dan bent u bij EuroGifts aan het juiste adres. Met onze permanente voorraad in diverse kleuren en modellen is het voor ons een kleine moeite om u bedrukte aanstekers te leveren.

Unilite gasaanstekers 

Naast traditionele aanstekers komen Unilite gasaanstekers thuis erg goed van pas. Zo is de gasaansteker XL Home uiterst geschikt voor het aansteken van de open haard, het gasfornuis en de barbecue. Maar ook om het thuis gezellig te maken, kunt u er kaarsjes mee aansteken. Bovendien kunt u deze aansteker laten bedrukken met het logo op zijn handvat. 

Het aanbod aan Unilite aanstekers 

De populairste Unilite aansteker is de aansteker Promo, deze aansteker met effen gekleurde body is geschikt voor een opzichtbare bedrukking. Maar ook de stijlvolle aansteker Forma of de elektronische aansteker Elite zullen u zeker bekoren.

Interesse in ons Unilite assortiment?

Heeft u nog vragen over de Unilite gasaanstekers of wilt u aanstekers bedrukken met uw logo? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.

Chat met ons