EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
STABILA
 
Datum: 26/05/2018
Tijd: 22:00:32

You are here

Merken relatiegeschenken: Stabila

4 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Stabila

Pagina afdrukken
Stabila

Stabila vouwmeters bedrukken

Uw merk linken aan kwaliteit en degelijkheid? Stabila vouwmeters bedrukken met uw logo is een grote stap in die richting. Deze uitstekende vouwmeters zijn over de hele wereld gekend en gebruikt op ontzettend veel professionele en particuliere werven.

Omwille van hun onberispelijke kwaliteit, zijn deze Stabila vouwmeters de ideale werktuigen om te bedrukken met uw logo. Deel deze uit aan uw relaties en u maakt meteen een onuitwisbare, oerdegelijke indruk.

 

Stabila vouwmeters

Bent u actief in de bouwsector of heeft u er goeie relaties, dan zijn de bedrukte vouwmeters van Stabila het ideale relatiegeschenk. Het is een praktisch werktuig dat het leven van zij die het gebruiken een klein beetje makkelijker maken. Een niet te missen gelegenheid om uw merk aan te koppelen!

De Stabila vouwmeters zijn uiterst betrouwbaar, extra stevig en hebben een perfecte veerwerking. Dat betekent dat ze makkelijk samenvouwen, maar toch zonder problemen strak staan in elke mogelijke hoek.

Ontdek zeker onze verschillende modellen die elk aparte kenmerken hebben die het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid verhogen. 

Dankzij het grote opdrukvlak – met extra opvallende reclame tot gevolg - is Stabila vouwmeters bedrukken een investering die zichzelf terugbetaalt.

 

Meer weten?

Hebt u nog vragen over bedrukte vouwmeters van Stabila? 

Chat met ons