ACTIE - Geniet t.e.m. 30 juni van GRATIS verzending voor uw gepersonaliseerde bestelling. Bestel nu en bespaar € 9,50!
EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
ROTRING
 
Datum: 25/06/2018
Tijd: 05:52:05

You are here

Merken relatiegeschenken: Rotring

7 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Rotring

Pagina afdrukken
Rotring

Rotring: bedrukte balpennen 

Al sinds 1928 maakt Rotring hoogstaande schrijf- en tekenartikelen. Het merk Rotring is vooral bekend geworden door een technische tekenpen op de markt te brengen. Deze Rotring pennen vindt u terug in architectenbureaus en kunstateliers. Kenmerkend aan de Rotring pen is de rode ring rondom de pen, hét handelsmerk van Rotring. Naast tekenpennen biedt Rotring ook pennen en vulpotloden aan. In ons aanbod vindt u tal van Rotring pennen terug.

 

Rotring pennen met uw logo

Bij Rotring pennen en vulpennen staat schrijfgenot voorop. Alle pennen zijn voorzien van een ergonomische vorm en liggen goed in de hand. Met een Rotring pen bent u steeds voorzien van een luxueus relatiegeschenk. Bovendien kunt u deze pennen bedrukken met uw logo, succes verzekerd!

Wakker de creativiteit van uw relaties aan door hen bedrukte balpennen van het merk Rotring als relatiegeschenk te geven.

 

Het aanbod aan Rotring pennen 

Kunt u niet kiezen tussen een pen of vulpotlood? Ga dan bijvoorbeeld voor de Rotring schrijfset Tikky, een schrijfset uit kunststof voor prestaties op een hoog niveau. Maar ook de Rotring pen Tikky is de meest comfortabele pen met een 2-delige rubberen grip.

 

Interesse in ons Rotring assortiment?

Heeft u nog vragen over de Rotring pennen of over het bedrukken van pennen met uw logo? Of wilt u graag een Rotring pen kopen? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.

Chat met ons