EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
FRUIT OF THE LOOM
 
Datum: 22/05/2018
Tijd: 10:31:01

You are here

Merken relatiegeschenken: Fruit of the loom

12 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Fruit of the loom

Pagina afdrukken
Fruit of the loom

Het ultrazachte promotiemateriaal van Fruit of the Loom

Met meer dan 160 jaar ervaring heeft Fruit of the Loom de nodige expertise om hoogwaardig textiel te produceren. Het is een enorm uitgebreid kledingmerk met een gamma dat bestaat uit o.a. T-shirts, sweaters en broeken voor jong en oud. Alle kleding van Fruit of the Loom wordt gekenmerkt door de combinatie van ultieme zachtheid en unieke bedrukbaarheid. Geen wonder dat dit merk maar al te vaak optreedt als de ideale reclamekleding!

 

Uw reclame komt perfect tot z’n recht

Fruit of the Loom is het enige merk dat de licentie heeft om te werken met Belcoro® garen. Net hierdoor komt uw reclame nog beter tot z’n recht op de bedrukte sweaters, T-shirts en broeken in onze collectie. Het Belcoro® garen zorgt immers voor een mooiere opdruk en een zachter gevoel, en dit voor een al even zachte prijs.

 

Fruit of the Loom bedrukken: voor ieder wat wils

Het ruime aanbod van Fruit of the Loom heeft voor ieder wat wils. Zo vindt u er verschillende T-shirts om te bedrukken voor volwassenen (zoals het unisex T-shirt Original), maar ook kwaliteitsvolle sweaters voor kinderen. Sportievelingen zijn dan weer meer gebaat bij een comfortabele joggingbroek of bermuda. De Fruit of the Loom sweaters voor volwassen en zorgen er tenslotte voor dat u het altijd lekker warm heeft.

 

U wilt kleding van Fruit of the Loom laten bedrukken?

Aarzel dan niet en neem een kijkje in onze Fruit of the Loom collectie. Wij kunnen voor u broeken, sweaters en T-shirts bedrukken of borduren met uw logo of boodschap. Vindt u niet meteen waar u naar op zoek bent of heeft u verdere vragen? Neem dan contact op via de contactpagina of vraag het ons via de chat.

 

Chat met ons