EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
CERRUTI
 
Datum: 26/05/2018
Tijd: 23:57:05

You are here

Merken relatiegeschenken: Cerruti

41 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Cerruti

Pagina afdrukken
Cerruti

Cerruti 1881

Zoekt u producten van Cerruti 1881 om te bedrukken? Dan zit u goed bij EuroGifts. Cerruti 1881 bedrukken met uw logo is uw merk verbinden aan smaak en stijl.

Door deze gepersonaliseerde producten aan relaties, klanten en medewerkers te overhandigen, maakt u een sterk statement en schaaft u dus aan uw imago. Laat er geen gras over groeien en zet vandaag nog de eerste stap richting een sterker merk.

 

Cerruti 1881: het gamma

Bij EuroGifts vindt u een ruim gamma aan hoogwaardig materiaal van Cerruti 1881. Pennen, notitieboekjes, schrijfmappen, tassen, paraplu’s, sleutelhangers, styluspennen, usb-sticks of portefeuilles, we hebben het allemaal en u kan het bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

 

Cerruti 1881 pen bedrukken

De pennen van Cerruti zijn op z’n zachtst gezegd stijlvol te noemen. Dankzij hun onberispelijke kwaliteit doen deze metalen pennen en vulpennen uw logo alle eer aan. Neem zeker een kijkje naar de Balpen Heritage GUN, vulpen Zoom, balpen Drill en Roller Zoom.

Ideaal als relatiegeschenk zijn de schrijfsets. Zo krijgt u bij de schrijfset Cerruti Duo een Cerruti pen + een usb-stick van 4gb. Of wat dacht u van de bureauset Zoom? Een meerwaarde op elk kantoor.

Ook erg origineel is een Cerruti portefeuille met uw logo. De portefeuille Escape is gemaakt van leder en het perfecte relatiegeschenk voor grote klanten.

 

Over Cerruti

Cerruti is een van de grootste modemerken ter wereld, in 1881 opgericht door de drie broers. Dit exclusieve, stijlvolle merk kende haar opmars in de jaren ’50, waar het tot zelfs in Hollywood veel invloed had. Vandaag heeft Cerruti onder meer brillen, parfums, jeans, kledij, pennen en horloges in de collectie.

 

Vragen?

Zit u nog met vragen of kan u extra tips gebruiken voor uw specifieke situatie? Stuur ons een mailtje of chat met ons.