EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
BALMAIN
 
Datum: 23/05/2018
Tijd: 12:54:38

You are here

Merken relatiegeschenken: Balmain

9 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Balmain

Pagina afdrukken
Balmain

Op zoek naar producten van Balmain om te bedrukken? Dan bent u bij EuroGifts aan het juiste adres. Als Belgische verdeler van het befaamde merk Balmain biedt EuroGifts een ruim aanbod relatiegeschenken: bedrukte Balmain balpennen, notitieboeken, documenttassen en Balmain paraplu’s. Balmain bedrukken met uw logo is uw merk verbinden aan een luxueus merk met overvloedige kenmerken.

 

De collectie van Balmain laat uw merk schitteren

Bij EuroGifts kunt u terecht voor een groot assortiment Balmain relatiegeschenken. Pennen, paraplu’s, notitieboekjes en documenttassen. Elk product kunt u laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Laat uw relatiegeschenken bedrukkenbij EuroGifts en geef uw imago een boost.

Laat uw Balmain balpen bedrukken met logo

Tijdens evenementen of beurzen is het van belang om uw bedrijf of merk in de kijker te zetten. De Balmain balpennen bieden u een maximale zichtbaarheid en geven u een exclusieve uitstraling. Zo is de Balmain balpen Arles een leuke metalen balpen met glanzende accenten waarop het Balmain logo discreet werd aangebracht. Wilt u het liever exclusiever, dan kiest u voor de Balmain balpen Millau. Dit is een prachtig luxueuze balpen met een lederen omhulsel. Ook uw Balmain balpen kunt u laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

Schuilen onder de modieuze Balmain paraplu

Modieus in de regen met een echte Balmain paraplu. De Balmain paraplu compact is een opvouwbare paraplu die superlicht is. Heeft u het liever wat groter, dan zal de Balmain paraplu extra zeker aan uw wensen voldoen. Deze paraplu heeft een stevig metalen frame en kunststof handvat. De Balmain paraplu’s kunt u discreet bedrukken met uw logo. Bovendien worden de paraplu’s geleverd met een bijpassende Balmain hoes ter bescherming.

Een Balmain notitieboek: altijd handig voor onderweg

Bedrukte notitieboeken zijn nog steeds onmisbaar op kantoor. Een Balmain notitieboek is het ideale relatiegeschenk om uit te delen aan uw klanten en kennissen. Het Balmain notitieboek vindt u bij ons in twee formaten: A6 en A5. Beide formaten hebben een harde kunstlederen kaft, leeslint en elastisch sluitlint. Ook deze Balmain notitieboeken kunt u laten personaliseren met uw logo.

Naast balpennen, paraplu’s en notitieboeken hebben we ook Balmain tassen zoals schouder- en documententassen. Met deze unieke tassen kunt u uw luxueuze levensstijl uitdragen.

Over Balmain

Pierre Balmain (1914-1982) was een gekend figuur in de Franse modewereld. Als een van de eersten promootte hij de Franse mode ook in het buitenland. Zo ontwierp hij onder andere talrijke kostuums voor Hollywoodfilms. 

Vandaag is zijn naam Balmain verbonden aan een aantal merkartikelen waaronder relatiegeschenken en promotieartikelen. Deze worden gekenmerkt door zijn typische grensoverschrijdende stijl met luxueuze en overvloedige kenmerken. Met een bedrukte Balmain scoort u zeker bij uw waardevolle relaties.

 

Interesse in ons Balmain assortiment?

Heeft u nog vragen over de bedrukte relatiegeschenken van Balmain? Of wilt u graag een Balmain balpen, Balmain paraplu of Balmain notitieboek kopen? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.

Chat met ons