Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Pasvorm
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Branches: Relatiegeschenken en promotieartikelen voor werving- en selectieverantwoordelijken in recruitment

98 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Relatiegeschenken en promotieartikelen voor werving- en selectieverantwoordelijken in recruitment

De grote kracht van elk bedrijf? Dat zijn de mensen.

Het personeel van een onderneming bepaalt het succes ervan. Daarom is het net zo belangrijk wat voor mensen uw personeelsbestand bevolken.

Een van de beslissende factoren in het aanwervingsproces zijn recruiters van hr-bedrijven. Zij beschikken over een grote talentenpool waaruit ze de profielen vissen die het best bij uw vacatures passen.

Net daarom is het belangrijk om de relatie met hen te verzorgen. Want een goede relatie met uw recruiting agency vergroot uw kans op sterkere profielen voor uw bedrijf. En dat resulteert in een sterkere groei van uw bedrijf.

 

Aangenaam persoonlijk contact: een troef

Recruiters komen voortdurend in contact met mensen. Daarom zijn geschenken om hen het persoonlijk contact aangenamer te maken ideaal.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan muntjes: een frisse adem maakt het verschil tussen een aangenaam gesprek en eentje dat uw zo snel mogelijk wil beëindigen.

Maar ook snoepgoed is een leuke attentie. Dat kunnen recruiters zowel zelf verorberen als delen met hun klanten. In ons assortiment vindt u ook snoeppotjes, die op elk bureau extra aandacht trekken.

Er is nog een pak promotiemateriaal en relatiegeschenken die zich perfect lenen tot de job-sector. Allerlei kantoorartikelen maken het uw klanten die instaan voor werving en selectie het werk heel wat aangenamer: notitieblokken, stressballen, documentenmappen, pennen, agenda’s of zelfs rekenmachines.

 

Kunt u nog zonder deze multimedia-artikelen? Uw klanten ook niet.

Op onze blog kon u al meer lezen over de 3 populairste multimediageschenken. Dat zijn 3 interessante opties voor uw relaties of klanten die in de recruitmentsector actief zijn: usb-sticks (nog altijd handig voor back-ups), powerbanks (kunt u nog zonder?) en stylussen (voor de perfecte branding in een B2B-kader).


Heel populair in de uitzendsector zijn rugzakken, shoppingtassen en tote bags. Die zijn ook ideaal voor startpakketten voor nieuwe medewerkers, bijvoorbeeld. Bedrukt met logo tillen ze iedere branding naar een hoger niveau.

 

Vragen over onze producten?

Hebt u vragen over een van onze producten of kan u extra inspiratie gebruiken?

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback