EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
DE 3 MEEST POPULAIRE MULTIMEDIA-RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 24/02/2019
Tijd: 07:23:34

You are here

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

Pagina afdrukken

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met digitale relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick, powerbank, luidspreker of hoofdtelefoon. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan multimedia? Wij helpen u een handje en lijsten de drie populairste multimedia-artikelen voor u op.

Tip: Bij EuroGifts krijgt u altijd een gratis digitale proefdruk. Zo weet u perfect wat u mag verwachten, nog voor u grote oplages bestelt.

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met multimedia als relatiegeschenk.

 

Gepersonaliseerde USB-sticks: overal toegang, ook offline

Ze lijken dan misschien niet meer van deze tijd, maar USB-sticks zijn nog steeds zeer populair. Er zijn nog altijd plaatsen waar we geen internetverbinding hebben. Dan komt een USB-stick altijd van pas. 

Wilt u een USB-stick laten bedrukken? Bij Eurogifts heeft u de keuze uit alle soorten, maten en kleuren:

  • Vindt u duurzaamheid belangrijk? Dan past een gepersonaliseerde USB-stick Bamboo perfect bij uw bedrijf.
     
  • Bent u actief binnen de geneeskunde of farmaceutische industrie? Bedruk dan de USB-stick Medicine of de USB-stick Injection met uw logo, u zult geheid een goede indruk nalaten bij uw relaties.
     
  • Voor mensen die hun USB-stick altijd kwijt zijn of vergeten, hebben we ook een oplossing. Een USB-stick met een sleutelhanger. Denk bijvoorbeeld aan de praktische USB-stick Slide Doming, natuurlijk kunt u deze ook personaliseren.
     
  • Wilt u een USB-stick in een unieke vorm? Ook dat is mogelijk. Als u kiest voor de USB-stick PVC Promo, dan bepaalt u zelf welke 2D of 3D-vorm de USB-stick moet krijgen.

 

Een powerbank bedrukken: bespaar uw relaties frustraties

Bij intensief gebruikt houdt de batterij van de meeste smartphones het helaas geen hele dag vol. Een powerbank biedt dan uitkomst. Laat een powerbank bedrukken als relatiegeschenk en u kan er zeker van zijn dat de ontvanger uw logo regelmatig gezien zal zien.

We hebben onder andere een powerbank die werkt op zonne-energie, een powerbank in de vorm van een steen en een powerbank die tegelijk werkt als zaklamp. Natuurlijk kunt u al deze powerbanks laten bedrukken met uw logo.

Door uw relaties een powerbank, die bedrukt is met uw logo, cadeau te doen, bespaart u hen niet alleen veel frustraties, maar blijft uw merk bij hen top-of-mind.

 

Adapters met logo: handig voor onderweg

Ook origineel én handig voor onderweg is de USB-adapter voor in de wagen. Met deze adapter kunnen uw relaties hun telefoon gemakkelijk opladen tijdens het rijden, het enige dat ze verder nodig hebben is een USB-kabeltje.

Bij ons heeft u de keuze uit een breed gamma aan USB-adapters, die u vervolgens kunt bedrukken met uw logo. We hebben bijvoorbeeld een luxe editie in een reisetui, een USB-adapter die ook te gebruiken is als veiligheidshamer en een handige adapter waar u twee toestellen tegelijk in kunt opladen.

U ziet het, een gepersonaliseerde USB-stick, bedrukte powerbank of USB-adapter met logo zijn altijd een schot in de roos. Bekijk hier ons volledige assortiment aan multimedia-artikelen.

 

Vragen over digitale relatiegeschenken?

Vragen over onze personeelsgeschenken of de personalisatie ervan?

 

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Uw merkbekendheid verhogen kan ook met goedkope relatiegeschenken

Hebt u al wel aan relatiegeschenken gedacht maar er nooit besteld omwille van een gebrek aan budget? Dan hebben we goed nieuws voor u, want er zijn ook heel wat goedkope relatiegeschenken op de markt. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat.

 

Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merkbekendheid een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merk te verspreiden zonder veel uit te geven:

Lees meer

Tip: zet uw startende onderneming op de kaart met originele gadgets

Een eigen zaak starten is niet altijd even eenvoudig. Dankzij deze tip wordt het nog makkelijker om uw naamsbekendheid te verhogen, en dat zonder al te veel moeite!

Lees meer

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Het nieuwe jaar is volop bezig en de feestdagen lijken al ver achter ons te liggen. Dit betekent echter niet dat u uw klantrelaties niet langer in de watten moet leggen. Integendeel: dit is de ideale periode om hen (letterlijk) warm te houden met attente relatiegeschenken.

Met deze geschenken laat u uw relaties niet in de kou staan!

Lees meer
Terug naar het overzicht