Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kantoor: Notitieblokjes

11 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Notitieblokjes

Notitieblokken bedrukken

Heeft u er al aan gedacht om te kiezen voor bedrukte notitieblokken als relatiegeschenk of voor uw medewerkers op kantoor? Ondanks het digitale tijdperk, is een notitieblok voorzien van uw logo nog steeds onmisbaar op elk kantoor. Ideaal voor een snelle notitie tijdens een telefoongesprek of vergadering. Ontdek hier alle mogelijkheden.

Notitieblokken bedrukken voor op kantoor

Het notitieblok is vandaag nog steeds een onmisbaar gadget op het bureau van uw werknemers. Dankzij een bedrukt schrijfblok voorzien van uw logo, geeft uw medewerker meteen een professionele indruk tijdens een vergadering met uw (potentiële) klanten. Bovendien verhoogt u uw brand awareness bij iedere klantrelatie waar uw medewerker mee in contact komt.

Notitieblokken met logo voor uw bedrijfsevenement

Heeft u een evenement gepland? Kies dan voor een notitieblok met logo als relatiegeschenk! Een gadget dat met open armen wordt ontvangen tijdens conferenties. Ga meteen voor het volledige plaatje en combineer je bedrukte notitieblok met een gepersonaliseerde pen uit ons uitgebreid assortiment schrijfwaren.

Schrijfblokken met logo in verschillende formaten

Eurogifts biedt de mogelijkheid om uw schrijfblokken in verschillende formaten te bedrukken. Het grootste formaat voor bedrukte notitieblokken is het A4-formaat, ideaal voor de meer uitgebreide notities tijdens vergadering. Dit formaat past ook perfect in iedere laptoptas. Liever een kleiner formaat? Kies dan voor een bedrukt schrijfblok in A5-formaat. Daarnaast hebben we ook nog A6-notitieblokken in pocketformaat.

Heeft u een vraag?

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »