Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kantoor: Schrijfmappen

48 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Schrijfmappen

Gepersonaliseerde schrijfmappen

Zelfs in een door technologie gedreven wereld blijft schrijven op papier onvervangbaar. Wat u opschrijft, onthoudt u nu eenmaal beter. Bovendien heeft u tijdens het noteren op papier geen last van opdringerige en afleidende meldingen. Met de bedrukte schrijfmappen heeft u notities, balpen en naamkaartjes steeds bij de hand, netjes opgeborgen en klaar voor gebruik.

 

Professioneel op conferenties en beurzen

Beurzen en conferenties zijn er om u te inspireren en, natuurlijk, om te netwerken. Met uw eigen gepersonaliseerde schrijfmappen begint u voorbereid aan elke beurs en event. Pen en papier zitten klaar voor gebruik, de naamkaartjes zitten netjes opgeborgen tot u ze aan uw nieuwe relaties geeft.

Wanneer u zelf een conferentie organiseert, dan maken bedrukte schrijfmappen uw brandingplaatje compleet. Deze schrijfmappen met uw naam of logo zijn een onmisbaar geschenk voor uw deelnemers.

 

Handig voor uw eigen bedrijf

Ook uw eigen personeel haalt voordeel uit gepersonaliseerde schrijfmappen. Vergaderingen beginnen sneller doordat ieder zijn noties en balpen snel bij de hand heeft. Op uw klanten en leveranciers laat u een professionele indruk na.

 

Eurogifts heeft een ruime keuze aan schrijfmappen. Van milieuvriendelijke  kartonnen schrijfmappen tot kwalitatieve schrijfmappen met krachtige powerbank voor uw smart devices. U kiest welke schrijfmap u wil bedrukken. Wij helpen u graag met verdere vragen.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »