Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kantoor: Calculators

16 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Calculators

Vermenigvuldig uw impact met een bedrukte rekenmachine

Ook al weten uw klanten dat ze altijd op u kunnen rekenen, ze moeten eerst aan u denken. En dat doen ze veel vaker als ze een rekenmachine met uw logo bij de hand hebben. Een praktische calculator die ze altijd kunnen gebruiken, met functies die perfect passen bij hun noden.

U kan kiezen voor multifunctionele, ergonomische, complexe of net eenvoudige modellen. Eurogifts heeft rekenmachines in kleine en grote formaten — allebei handig — en we hebben ook modellen die netjes in een stijlvolle schrijfmap passen. Zoekt u een zinvol relatiegeschenk tegen een scherpe prijs, dan kan een gepersonaliseerde rekenmachine tellen.

 

Goede cijfers voor u en uw klant

Natuurlijk is een klant met goede cijfers ook voor u interessant. Zeker als hij die cijfers spontaan aan u linkt. Daarom is een rekenmachine in uw kleur, bedrukt met uw naam en logo ook steeds een beetje een geschenk voor uw eigen zaak. 

Als uw klant dan toch iets te besteden heeft, besteedt hij dat uiteraard bij voorkeur aan u! Bedrukken kan vanaf een bestelling van 15 stuks van dezelfde calculator.

 

Bedrukken met naam + logo + kleur = positieve uitkomst

Onze rekenmachines kunnen op verschillende wijzen worden gepersonaliseerd. Naargelang het model zijn bedrukkingen mogelijk in aangepaste technieken gaande van 2 kleuren tot en met full colour. 

Ook de toestellen zelf zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zodat een rekenmachine in uw eigen huiskleur, of een kleur die hierbij aansluit, steeds tot de mogelijkheden behoort. Een slim relatiegeschenk met uw naam + logo + kleur, dan is de som snel gemaakt.

 

Vragen over onze rekenmachines?

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback